Мартенска тема на норвежките девойки-тема 22

• 16 324
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бебчо, немога да ти помогна  Rolling Eyes Как са двамата ти малки принца, слушат ли. За баткото знам, че помага, ама малкия щурчо слуша ли мама   bouquet

Сватя, успя да побегнеш, а. Удари две кебапчета с лзтеница и една Каменица за мен, моля те  Grinning

# 181
Бобче и двамата,слушат.Малкия се учи да ходи и много бърбори. Аз затова търсих старите теми,за да си препиша как се прави,но при мен показва,че ги няма във форумския архив newsm78

# 182
Винце   bouquet
Мелания ужасно много иска да бъде жена и да бъде обичан Simple Smile
Да не му се подиграваме Wink
Пък ако знаеш какви бележки ми написа Wink
Същински актьор ...  Joy
Сега ме е яд, че не отговорих подобаващо  Rolling Eyes

Щастливка, браво, че че си уведомила модераторите  Peace

А за този жена-мъж много се излага тука по този начин. Толкова безмислено е да се "вре" тука при нас..,Скуката какво ли не прави.

Съгласна съм с тебе....нещо с психиката не е ок, бих казала  болен мозък. Crazy Жалко за "момчето" Whistling
а и Палачинка много хубаво му  каза....това си  е  пълно изтрещяване... Joy

# 183
Аз друго не разбирам, тези измислени виртуални образи на жена с дъщеря, уж зряла и с акъла си ... тези образи, когато са създадени от мъж, какво говорят?
Че мъжът е неудовлетворен от себе си, от пола си, че иска да бъде жена и да ражда деца.
Психологията много има да каже по въпроса, психиатрията - също.
Болни хора има навсякъде за съжаление.
Гледаш го на външен вид един такъв нормален, а отвътре ... като изгнил плод.
Не че на гейовете им е лесно, но дори когато се държиш нормално с тях, някои ги избива на простотия и комплекси.
И най-тъжното е, че Баба Митра дори не може да се погледне отстрани колко е жалък.
А цялата ситуация какво показа - че докато ние приехме новата "бъдеща норвежка мама", мъжът зад този образ се оплаква, че има едва ли не някаква конспирация против него.
Сега виждаш ли, Тони или Жоро (който и от двамата да прави тези циркове), кой е виновен?
Ако се държиш нормално с хората, те ще ти отвръщат със същото.
Но ти предпочиташ да създаваш напрежение, скандали и да забъркваш каши - сам си си виновен за реакцията после.

Ако знаеш колко си права... HugМного хубаво си го казала за изгнилия плод.  И аз така си мислех, гледаш ги  уж добрички, нормални на външен вид ...а отвътре изгнил плод.

То човек да не се доверява на никого вече... Tired

# 184
Марйо....надявам се да оцелееш в мръсна и прашна София. Crazy Единствено ти завижадам за топлото време и за  ракиите,салатките и мешаната скара  по заведенията. Joy

Приятно изкарване! И пиши пак...не ни забравяй  Naughty Grinning

# 185
Здравейте и от мен, 6тастлива хич не се нервираи, нали знае6 че простотията ходи по хората, не по животните.
Аз да ви разкажа днес какво ни се случи, моя мъж от известно врема се оплаква че има болки в гардите и от време на време се заду6ава, обадихме се вчера на личния му доктор но свободен час имало чак след месец   #Crazy. Днес сутринта се сабуди от адски болки и целия бе6е посинял, не може6е дъх да си поеме, обадихме се отново и едвам едвам доктора ре6и да го приеме, след обстоен преглед който продължи около 2_3 мин, диагнозата бе6е САНУВАЛ СИ НЕ6ТО И СИ СЕ УПЛА6ИЛ, ВСИ4КО СЕ ДАЛЖИ НА ПОДСЪЗНАТЕЛЕН СТРАХ ОТ НЕ6ТО  #Crazy #Crazy.. Направо ми иде6е да  #2gunfire #2gunfire тоя така наречен ДОКТОР, просто нямам думи, а аз си мислех че в България положението е трагично относно лекарите, но такова не6то не сам виждала  Naughty

# 186
Ох Линда, докторите  и медицинската система  ги  обсъждахме в няколко теми по назада Wink  Какво да ти кажа...нищо не ме учудва вече  тука  Crazy

Щом за зъболекар се чакало  цял месец.... ooooh!

# 187
Линда, за съжаление положението с докторите тук не е много розово.
Особено в малките населени места.
В по-големите било по-добре чувам.
дано мъжа ти е добре и няма нищо сериозно.

# 188
Майко мила, Линда, какви ли простотии още ще се чуят от тукашните лекари.  ooooh! ooooh! Чак започва невероятно да ми звучи, но за съжаление, шарлатаните са на лице  Tired

# 189
Линда, нямам думи!  #Crazy
Как е мъжа ти? Надявам се да е по-добре!

Що за безхаберие и невежество?  ooooh!

Ох, на много кофти истории за лекарите в Норге се наслушах, че чак се плаша...

След поредният разказ за една родилка там твърдо реших, че ако забременея ще родя в .бг.  Thinking

# 190
А, виж, за раждането Мишел, аз съм много доволна  Peace

# 191
Абе да дойде този момент ще му мисля, но...само с един видеозон няма да ме минат.  Naughty

Laughing
Когато бях бременна с Вики поставих рекорд по ходене на видеозон... Така де... Нали трябваше да се запозная с малкото човече преди всички други...  Joy

# 192
Мишел, предполагам колко много си се вълнувала  Hug
И аз сигурно така ще съм развълнувана   bouquet

# 193
Здравейте отново, току 6то се прибрахме от спе6ното, след като ви писах днес, мъжо пак получи криза и се наложи да го закарам до спе6ното, слава богу там си разбират малко повече от работата, наложи се да го включат на апарат за ди6ане  Tired. След като всички там се посмяха на диагнозата на лекува6тия се оказа че имал бронхо_плевмония и в послетсвие е развил и инфекция на белите дробове и горните дихателни пъти6та   ooooh! Tired. Хората се чудиха как тъпия доктор не е чул ни6то, като при положение че той не ди6а а направо хърка  newsm78. Виждала съм много некадърни доктори, ама чак толкоз не бях сре6тала  #Cussing out

# 194
Линда, уф че кофти. как не ст забелязали някакви симптоми по- рано, та да не се стига до усложнения.
Нека бързо и колкото се може безболезнено да се оправи половинката ти.
Приеха ли го в болница, или си е в къщи на антибиотици?

Общи условия

Активация на акаунт