Мартенска тема на норвежките девойки-тема 22

• 16 315
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Линда, стискам палци да се оправи по-скоро!
Добре, че поне диагнозата му е правилна.
То такива доктори като първия са направо за съд!  #2gunfire

# 196
Аз пък едно не мога да разбера...
Как ще има недостиг на лекари, като всеки втори явно разбира повече от тях... Лесна е вашата значи...

# 197
Линда,нека мъжът ти по-бързо се оправи! Момичета,една молба,ако на някой му се отварят старите теми и да погледне от август и там я има преведена тортата.Help

# 198
Линда, нямам думи за този некадърник.

Важното е, че в крайна сметка са ви поставили правилна диагноза, въпреки, че не е добра. Надявам се мъжа ти бързо да се оправи!

щастлива, страшно се вълнувах, да. Както се вълнувам и до ден днешен като си го гледам един такъв добричък и миличък.

Всяка сутрин се събужда преди мен, навежда се, целува ме и чака да отворя очи.  Heart Eyes

# 199
Това беше сладко...  Heart Eyes

# 200
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бебчо, за съжаление и на мен не ми се отваря. Явно е имало чистка и нашите теми не са се видяли толкова важни на модераторите, за да имат 1естта да присъстват в архиви.
Неможеш ли да се сетиш кой я беше пуснал тази рецепта, та да ти я пуне пак.

# 201
Бобче,това е една торта на прах в червена кутия от Норге.Мисля,це Палачинка или Майчица. newsm78 Аз докато се накарам да я препиша и направя,теизтрили наште теми newsm78 #2gunfire #Cussing out

# 202
  • Stavanger,Norway/ Varna
А няма ли на кутията рецепта. Ако изкаш пиши ми как точно е името да погледна в магазина на опаковката какво пише.

Момичета, да се похваля.
Получихме място в детска градина по първо желание. Егати колко бързо и лесно стана. Пу пу пу  Mr. Green

# 203
Беб4о, не ще да съм била аз... щото и аз не я знам...  newsm78 Ама ако ти е супер важно ще се разтърся и ще намеря рецептата. Мисля, мъжът ми я има записана някъде.

Нали знаете, че има закон за пълно покритие на места в детски градини, така че би трябвало да е все по малък проблем.

# 204
Момичета...купих си я машинатаааааааа от Лидъл !!!!!!!  Hug  Много съм хепииииииии !!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44

Ето я новата ми  красавица!  Heart Eyes

[/b]

# 205
Първо ще пиша, после ще чета!  Grinning

Та... е няма как да забележа, че е мръсничко. Може тия неща да не са ми приоритет, но не съм сляпа!  Grinning
Обаче какво ми пука за някакъв боклук, като продължението на краката дето го ритат са усмихнати физиономии!
Тия българи са адски тъпи да ви кажа! Над 90% от тях смятат, че сме мили, симпатични и интелигентни хора! Ма как са се заблудили начи! Я да питата съседката Марте, ще им каже тя, че сме банда психопати!  Mr. Green
Скъсвам се от ходене по гости и съответно ядене  Embarassed Кебапчета съм изяла като за всички от темата по 5! А бях обещала на Деата да ставам горда Дюканка!  Embarassed 

Децата са хипер щастливи! Фичун е съблечен по блуза и може свободно да маха с ръце, Мартуна е по цял ден навън с деца да играе! Градинката, разбира се е пълна с боклуци (Палачинке  Grinning ) обаче из тия боклуци тичат истински, живи деца! При това готови да играя с непознато дете! Брех забравила бях какво е някой непознат(че и познат) да иска да говори с теб, да ти иска мнението!
Единственото, което ли липсва от Осло са приятелите! Щото и там завъдих приятели да му се не види! И все готини хора, да му се не види! Ша рева за тях, усещам!

# 206
Момичета, да се похваля.
Получихме място в детска градина по първо желание. Егати колко бързо и лесно стана. Пу пу пу  Mr. Green

Бобче, честито!
Кога тръгвате на детска?

Нали знаете, че има закон за пълно покритие на места в детски градини, така че би трябвало да е все по малък проблем.

Палачинке, я обясни за този закон, че ми стана интересно.   newsm78

Винце, честита ти придобивка.
Аз от известно време се заглеждам по въпросните фурнички, но понеже много обичам тесто...само ще докарам враг в къщата си...  Wink

Ей, Марйо, включи се най-накрая от бг земя...  Hug

Как мина рожденият ден?

Еха, още една мераклийка Дюкянка... Wink
Марйо, аз също съм от тях, дори съм вече във втори етап, ама като си направя сметка...хм...лятото без плодове няма да я бъде... Та май лека - полека минавам на разделно...

Хехе, колко малко му трябва на човек... Шепа деца и боклуци. Отличната бг комбинация.   Twisted Evil

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 10:10 от mishelle

# 207
Хубу де, това добре, ама що не хване народа да направи оборка на градинката, за 1 час работа е, че е и социално даже? Кому е нужно да подритва боклуци като може и да не подритва, се чудя пък аз... ама може и да ми убягва отговора, че нали ми се е вледенил мозъка.  Wink Но има надежда, пролет иде, скоро ще ми се размрази и тогава ще прогледна вероятно за красотата на купчинките от фасове и чашки от кафе подритнати под пейките. Оставям ви сега и се отдавам на трепетно очакване   Laughing

Мишел, закона гласи, че всяко дете има право на място в детската градина. И до еди кога си, всяка община трябва да е осигурила нужния брой места според това, колко деца има регистрирани на своя територия.

# 208
Добро утро. Ето ме и мен накрая, чета ви но нямам настроение да пиша. В момента ферман мога да изпиша на тема аман от българи и лекари! Затова ще си трайкам докато ми мине ( ама дали ще ми мине е друг въпрос).
Винска, честито. Със здраве да си я ползвате Laughing
Марйо, раздухай де - какво стана с пиратите Joy
Аз ще работя този уикенд, но.......в понеделник заминаваме за Ривиерата за една седмица! Очаквам го с нетърпение, макар че прогнозата за времето не е от най-добрите...

# 209
Ударих 1 тегел на темата!  Grinning
Имало е още рожденици гледам! Да са ни живи и здрави!
Пиратското парти беше.... опустошително! 21 деца събрани на 1 място е нещо опасно. Мисля, че вече ще изпитвам по голяма симпатия към горкият им учител ( в смисъл, не само сексуална  Grinning ). Добре, че нямаме много мебели, та пораженията бяха поносими! Малко размазана торта, тук таме кетчуп, доста разляно пиене! Обаче пък каква веселба! Бях скрила в една кутийка бонбони като парички и имаше търсене на съкровище! Всички деца (без 2) бяха маскирани (включително и аз  Embarassed ) Голямо търчане падна! Норвежкото дете е не по малко лудо от българското дете!  Grinning Неочакваното беше, че тук децата пия газирано ( в Бг детският рожден ден е със сок) и ядат по 3-4 парчета торта  Grinning Добре, че имахме 3! Най-голямата ми гордост е, че въпреки твърдението на една майка "Те не ядат торта с крем! Само шоколаде каке!" , повечето деца (т.е. 18) ядоха от нашите торти! Много съм горда!  bowuu
В тая връзка, изказвам благодарности на всички лица участвали в подготовката на грандиозния купон - Роси ( която ми преведе поканата и помогна да открия подходящите пиратски аксесоари), Коцето (която "фризира" двете торти - кораб и крепост), Мъжо ми ( който разпечата поканите с подходящи аксесоари) и най-вече на Боряна( която беше с мен през целият разтърсващ купон и самоотвержено се опитваше да въведе ред и даже беше сътворила шоколаде каке)! И на хиляди незнайни и знайни хора, които ме напътстваха - Купи кренвирши! Не ги вари! Купи газирано! Не кани родителите вътре! Напълни пликчета с бонбони и т.н.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт