За Изопринозин-а

• 467 643
  • 441
  •   1
Отговори
# 240
  • София
така де ... минахме тези "процедури " в болницата - урбазон ,3 вида АБ и инхалации

Та темата ме заинтересува до толкоз ,че искам да намеря най подходящия препарат да имуностимулирам и предпазя каката ни ( която от яслата донася всякакви вируси ) и по този начин и бебето

# 241
  • София
ами то малко или много е и на принципа проба грешка, в крайна сметка всеки организъм реагира различно на даден прпарат.
но изопринозина за мен не е имуностимулатор, който да се дава профилактично...
по-точно може да пробваш на каката витамини, рибено масло, коластра.... нещо такова... може да й правиш цитронади(лимон, вода, мед Wink) и разни други подобни...
евентуално с лекар да обмислите бронховаксом на есен...
да я заведете на море, планина...също подсилват организма...

освен това има нещо вярно, че най-много боледуват първата година в ДЗ...

# 242
  • София
ами то малко или много е и на принципа проба грешка, в крайна сметка всеки организъм реагира различно на даден прпарат.
но изопринозина за мен не е имуностимулатор, който да се дава профилактично...
по-точно може да пробваш на каката витамини, рибено масло, коластра.... нещо такова... може да й правиш цитронади(лимон, вода, мед Wink) и разни други подобни...
да я заведете на море, планина...също подсилват организма...

освен това има нещо вярно, че най-много боледуват първата година в ДЗ...

пиша на лични за да не спамям темата   Wink

# 243
  • София

за бронховаксома четох много негативни отзиви и за това не мисля да го давам , ако все още се включва маг.фарм. Антон Вълев в тази тема нека да напише мнение И за този препарат . моля .

# 244
Момичета, приятелката ми води днес дъщеря си на педиатър в Русе, все още не знам коя е, очарована е от нея. Тази докторка отрича напълно Изопринозина, последните семинари, на които била ходила затвърдили тезата и, тя въобще не го препоръчва. За профилактика пък дума не можело да става. Изобщо не бил безвреден този продукт. Цитирам нейно мнение.

# 245

за бронховаксома четох много негативни отзиви и за това не мисля да го давам , ако все още се включва маг.фарм. Антон Вълев в тази тема нека да напише мнение И за този препарат . моля .

Здравейте всички!

Вижте, когато си купите нож от магазина, вие можете с него да нарежете хляб и да намажете вкусен гъши пастет на филийката си...

Но, можете и без да искате да се порежете - не е безопасно...

А някой може с този нож да наръга някого и да го убие... А някакъв психопат може да изколи всички в нечия къща... Или пък някой ненормален воий да отреже нечия глава пред камерата, и за разпространи този ужас по телевизиите...

И всичко това с ножа, който си купихте с намерение да закусвате съвсем добронамерено.

Когато четете коментари за дадено лекарство, много е важно къде ги четете и кои коментари точно четете - дали сте в раздула просто коментари или сте в раздела - отрицателни коментари, или пък в раздела "коментари на побеснели пациенти от ефекта на дадено лекарство".

Както Изопринозин, така и Бронховаксом имат своите положителни и отрицателни страни. Въпрос на професионално мнение на всеки лекар и фармацевт е, за счита даден препарат за приемливо добър или неприемливо рисков. Лично аз съм видял и от двата препарата достатъчно доволни пациенти. Пли медицината няма формула, която да приложим вържу всички организми - има си индивидуални реакции.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 246
Много дипломатичен отговор, който обаче нищо ценно не каза. Като магистър- фармацепт би ми било интересно да чуя от Вас дали Изопринозин може да се дава профилактично, или в началото на заболяване. Чувала съм крайно противоположни мнения, повечето от които обаче клонят, че това НЕ е лекарство за профилактика. Абе... различни брошурки ли четат тези доктори   newsm78,  % ли е различен, има нещо гнило, но тук няма да го разберем.

Естествено, че всяко лекарство действа по различен начин на различните организми, да не говорим за алергиите, но ние тук търсим най- малкото зло.

# 247
  • в страната на чудесата
няма процент за изопринозин хахаха
и ако лекарят ви разчита на брошурката за инфо - по-добре го сменете!
изопринозин не е профилактично средство.
и далеч не е безобиден... въпреки, че т.нар. странични ефекти са редки. просто с имунитета шега не бива и имуномодулирайки или стимулирайки може да дойде свръх. а това е опасно. същата тази имунна система може да се обърне към собствения организъм...

# 248
Това е и моето мнение за Изопринозина, не е имуностимулатор, не е и безобиден.
За процентите от продажби не искам да коментирам, имам си мнение по въпроса. Джи пи то ми си е много добро, благодаря, не работи по брошурки...просто ми е  чудно как имат толкова противоречива информация. На много мои познати им е предписвано това лекарство с месеци, профилактично....

# 249
Много дипломатичен отговор, който обаче нищо ценно не каза. Като магистър- фармацепт би ми било интересно да чуя от Вас дали Изопринозин може да се дава профилактично, или в началото на заболяване. Чувала съм крайно противоположни мнения, повечето от които обаче клонят, че това НЕ е лекарство за профилактика. Абе... различни брошурки ли четат тези доктори   newsm78,  % ли е различен, има нещо гнило, но тук няма да го разберем.

Естествено, че всяко лекарство действа по различен начин на различните организми, да не говорим за алергиите, но ние тук търсим най- малкото зло.

Прочетете темата назад - тя цялата е пълна с коментари за Изопринозина - как действа, какви са схемите, за какво се ползва. Едва ли ще Ви напиша нещо по-различно от това, което вече сме написали с колегите точно тук.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 250
Аз съм ЗА Изопринозина- но може би се дава на деца които адски често боледуват.На моето дете бе изписан след многократно боледуване за кратко време / три АБ за един месец / и явно когато имунната система се е разбила от постоянен прием на АБ.След направения курс с Изопринозин моето дете не е пило АБ от Януари месец а сега сме септември и ако има проблем минаваме  със сироп за кашлица и капки за нос / за нас това е постижение/.

# 251
Сега на есен мисля да направя курс с Изопринозина по препоръка на нашето Педи / като съм пробвала с респивакс и бронховаксом и не видях ефект/ но явно за всеки организъм реакцията е различна.Всяко лекарство е вредно по един или друг начин, да не би АБ да са супер полезни....?

# 252
Информация в аванс:

Скоро ще се появи Изопринозин във форма сироп за малки деца. Чака се внос.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 253
Това е супер защото този на таблетки не се пие от всяко дете..!
Информация в аванс:

Скоро ще се появи Изопринозин във форма сироп за малки деца. Чака се внос.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 254
  • до една звездичка
Давах го на дъщеря ми по повод разните интервенции, които се наложиха, когато й вадиха кърлеж от крака.
Мисля, че се повлия добре.

Общи условия

Активация на акаунт