LOST - сезон 4 / II тема

• 28 117
  • 578
  •   1
Отговори
# 405
Под наруши правилата аз разбирам да не се закачат членове от семейството. Може и да греша.
МОЖЕ НО БЕН НАИСТИНА БЕШЕ ИЗНЕНАДАН.......ДОСТА Rolling Eyes,ПОВТОРИ ГО ДВА ПЪТИ ДОРИ

btw:още малко остава ВЕРИ и бебо ще се появи Hug

# 406
Благодаря на Госпожицата   bouquet
Не броях Арън, пък не съм и чела интервюта с продуцентите.

Не ми се иска обяснението с "Наруши правилата" да е толкова просто и да се свежда до роднинските връзки, още повече че Алекс не му беше родна. Искам да е нещо по-сложно, пък  Crossing Arms.

Пак си мислех относно безсмъртието. Дали и 6та трябва да са безсмъртни като Майкъл? Трябва ли да си напуснал острова, за да станеш безсмъртен, защото както виждаме на острова си мрат. Пак си седи въпроса кой беше в ковчега - финала на 3ти сезон?
А и не знаем как точно Майкъл е станал безсмъртен. Знаем само че не може да умре от насилствена смърт.

А относно това дали другите са мъртви - може би не са - живеят си на острова например.

# 407
още повече че Алекс не му беше родна. Искам да е нещо по-сложно, пък  Crossing Arms.
Как така?
Аз мислех, че Бен просто блъфира преди да я убият.
Май проблемът ми е, че не се задълбочавам във филма. Simple Smile

# 408
Вери, досега каквото е споделено е, че Алекс е дъщеря на Русо. Русо е катастрофирала на острова преди години, Алекс е била 2-3 месечно бебе. Русо спомена и съпруг, така че най-вероятно е да бебето да е от него. Няма начин да има кръвна връзка с Бен, поне по информацията досега. Бен отвлича бебето, а Русо си прекарва времето на острова да я търси, след като всичките и колеги полудяват и умират. Нали тя за първи път употреби и термина - Другите.

# 409
Мерси за разясненията!

# 410
  • somewhere over the rainbow
В този епизод се потвърдиха две наши предположения:
1. Борбата е отдавнашна между Бен и Уидмор.

2. Бен се телепортира през времето и пространството. Вече не можем да се чудим по този въпрос.

Вече Бен е един от любимите ми герои, положителен или отрицателен, много е интересен и колоритен. А и актьорът играе перфектно.

# 411
Русо е катастрофирала на острова преди години, Алекс е била 2-3 месечно бебе

Русо е била бременна като е дошла на острова, а Алекс е отвлечена 7 дни след раждането и на острова и отгледана на Бен като негово дете. Алекс не знаеше, че е осиновена до скоро.
Все още не е ясно защо отвличат всички деца. И дали това не е начина тези деца да оцелеят.
Нали и Клеър я отвличаха като беше бременна и нещо и инжектираха в корема... И после Бен беше казал, че е ОК вече да и оставят бебето.

# 412

После разбрахме как точно вербува Саид

Горе долу и аз мисля, като теб, но точно тук имаше нещо, което ме впечатли и то беше, че след като сякаш всичко беше ясно ( Саид се самопредложи с много емоционален мотив) след като обърна гръб на Саид на лицето му се появи една от онези .. усмивчици ...Убедена съм, че убийството на Надя не е поръчка на Уидмор, а целева манипулация на Бен.

Другото, което ме впечатли беше арктическoто яке на Бен, когато се 'приземи' в Сахара. Ненужно на острова.

Мечките според мен са опитните зайчета на проекта.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 20:54 от 10¢'s cafè&lounge

# 413
Под наруши правилата аз разбирам да не се закачат членове от семейството. Може и да греша.

или децата,родени на острова.

# 414
  • Berlin
аз сега изгледах епизода - страхотен беше! малката госпожица го е казала много точно. Simple Smile аз съм си малко разсеяна и след гледането на епизода обичам да чета коментарите тук. хем си спомням някои неща, хем някои ми се разясняват. Hug

# 415
Моля ви припомнете ми защо не могат да умират извън острова, какъв беше случая с Майкъл, че съм позабравила.... Rolling Eyes

Бен и на мен все повече започва да ми харесва, определено в момента той е най-интересния герой, другите вече се поизчерпаха.

# 416
  • Berlin
ми майкъл се опита да се самоубие, като се блъсна с една кола в една стена, но не умря. а защо не могат да умрат не знаем.. май острова не им дава.

# 417
Русо е катастрофирала на острова преди години, Алекс е била 2-3 месечно бебе

Русо е била бременна като е дошла на острова, а Алекс е отвлечена 7 дни след раждането и на острова и отгледана на Бен като негово дете. Алекс не знаеше, че е осиновена до скоро.
Все още не е ясно защо отвличат всички деца. И дали това не е начина тези деца да оцелеят.
Нали и Клеър я отвличаха като беше бременна и нещо и инжектираха в корема... И после Бен беше казал, че е ОК вече да и оставят бебето.

Ей, да, така беше - те бяха дошли да изследват нещо на острова.

Все още не са ни казали какво стана с другите Други - тези, които са на по 200 години - предвождаше ги този, който даде файла на Locke.

А Бен може да може да пътува във времето.  И да отиде в бъдещето веднага за да си отмъсти за Алекс.

Според мен Бен промени магнитното поле на острова по някакъв начин и затова се появи черния дим.

# 418
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, ПИШЕЩИ В ТЕМАТА ЗА LOST!

Аз изгледах серията едва вчера.Страхотна актьорска игра на Бен!
Като цяло, няма нови загадки, но :
1. Стана ясно, че Саид няма предствава за това, че преминаването във времето и пространството физически е възможно, благодарение на Острова.
2. Не е ясно защо Уидмор не знае къде е Острова.Независимо от магнитното поле, което го заобикаля, Острова все пак има някакви координати и може да бъде намерен.Нали самият Уидмор изпрати кораба и хеликоптера с Фарадей и компания да го търсят и те го намериха?
3. Бен ще използва Дезмънд да се докопа до Пени. И да я убие.
4. Какво му е на Джак, според вас?

# 419

2. Не е ясно защо Уидмор не знае къде е Острова.Независимо от магнитното поле, което го заобикаля, Острова все пак има някакви координати и може да бъде намерен.Нали самият Уидмор изпрати кораба и хеликоптера с Фарадей и компания да го търсят и те го намериха?

Според мен островът е по-скоро 'скрит" във времето, а не в пространството.
Координатите сигурно също се променят ...
Островът е нещо,  като Бермудски триъгълник.

Общи условия

Активация на акаунт