БУРГАЗлийче целувки и обич дарява, на мила мама цвете подарява - 47

• 16 709
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Ами те гриса го правят май грис с банан, не мляко с грис, ама ний само месец изтраяхме на кухня. Аз си му готвих някви работи. За грис, нишесте и кисел рецептата е една и съща - в двеста милилитра вода или мляко (една водна чаша) се разтварят три лъжички, от което и да е и, малко захар за вкус и се бърка докато заври. И една супа като се направи, хем и аз ям, хем и то и готово. Преди любимо му беше супа топчета, а сега спаначена  Rolling Eyes. Може и пилешка, картофена ...Ябълки настъргани доста хапваме на последък и двамата. Аз от днеска на диета - ябълки и чай с мед. mama21 ти каква диета си хванала?

# 121
Охооо колко рожденици тук  Laughing
и баба ми има днес РД - стана на 86год   Laughing
И на мъжа ми дядо му  Mr. Green бил днес. Не го знам на колко точно, ама и той над 80 е някъде. Може и набори да излязат Joy

И да похваля Ричона. Вече два дена излизаме навън без памперс и припикаваме улиците  Simple Smile. Имам чувството, че разхождам кученце  Whistling, но поне не се напишка в гащите, както се опасявах. И сега от половин час е залепнал за гърнето, зяпа детско и дреме.

# 122
  • Burgas, Bulgaria
Танина то това с ябълките си е чист лечебен глад.Майка ми го прави всяка година по месец или двапъти зависи как се чувства.Но да те предупредя ако не си го пхравила че захранвонето ако го объркаш чоже да си скапеш бъбреците.Сериозно ти казвам лежала съм в МА в отделението по трансплантации и имаше хора от лечебен глад останали без бъбреци.В смисъл от неправилното захранване.Аз неиздържам а пък и не ми се прави вече(
Ям салати с ил без месо риба плодове и страшно много движение.купихме си вело-колело а пък и ходя пеша с количката от Банево до Житарово и обратно.Имам 10кг. за сваляне.
аз без зор свалих 20кг. остават 10кг. и ако сега не ги сваля нико няма да е  Sick

Честит Рожден ден на дядо и баба много здраве  Mr. Green

# 123
..... а пък и ходя пеша с количката от Банево до Житарово и обратно.Имам 10кг. за сваляне.

hahaha hahaha hahaha
 Това е много готино, хареса ми!Просто си те представих. Laughing

# 124
..... а пък и ходя пеша с количката от Банево до Житарово и обратно.Имам 10кг. за сваляне.

hahaha hahaha hahaha
 Това е много готино, хареса ми!Просто си те представих. Laughing

Аз пък си представях с моите 14 кг. как тръгвам пеш Бургас -Карнобат!
Хем баба и дядо да видя!

# 125
 Тъкмо като се върнеш ще си шест. newsm10

# 126
  • Бургас
 Joy

# 127
Гори дискотека в центъра на БургасДве противопожарни коли гасят пожар в дискотека "Вселена", която се намира в центъра на Бургас в близост до Първо РПУ. Няма пострадали.Пожарът е избухнал по обяд. Той е възникнал при използването на ъглошлайф за метал от работници в дискотеката.

# 128
 Вселена не е от местата, които посещавам, така че дреме ми.. Whistling Имат пари, ще я поправят.

# 129
  • Бургас
Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения? Много уютно ми се струва при вас.

Честито на всички рожденици! nbirthday

# 130
Привет bissera   и добре дошла  Hug

... ами ако е застрахована Вселена ... време за ремонт  Mr. Green

# 131
Гори дискотека в центъра на БургасДве противопожарни коли гасят пожар в дискотека "Вселена", която се намира в центъра на Бургас в близост до Първо РПУ. Няма пострадали.Пожарът е избухнал по обяд. Той е възникнал при използването на ъглошлайф за метал от работници в дискотеката.

Това до Малибу ли беше  newsm78 На обяд пих кафе там но нищо не гореше.     

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ! и още по големи Mr. Green     

bissera добре дошла и от мен   bouquet

# 132
  • Burgas, Bulgaria
браво бе аз се върнах  hahaha днес усетих чакъла на Банево и за пореден път се сетих защо ще си скъсам гъза докато си вземем апартамента.
Много яко да се хилотите на чужд гръб.Майтапа на страни ама и до Айтос мога да стигна и ако искате да знаете минавам през гората . Mr. Green

# 133
  • Бургас
Благодаря ви за посрещането.  Hug

Айтос и Карнобат са много близко. На мен ми трябват по-далечни цели. Аз с мойте килограми и до София да стигна, пак ще е ми е малко. Laughing

# 134
 Преди малко се прибрахме от центъра и по улуците видях разлепени плакати, че на 12, сряда, в дискотека Вселена ще е пее Ивана.Жалко за феновете.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт