Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 729
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
рали-добре е че питаш-знам със сигурност че някои арабски страни НЕ издават виза,щом като видят в паспорта ти печат от Израел.Със сигурност знам това за Алжир-пише го въъв сайта им за консулски услуги-просто те тази държава не е признават и ....
Так че -щом ти предстои посещение в Египет-не знам дали и за там е така...дано ти отговори който знае.
  bouquet  bouquet  bouquet Са специално за теб-...все ще ви дойде времето да  изгледаме и филна с булката-днес май пак ни се размина-ама утре......а дано!

Мама Мия- и нашите бюрократски истории край нямат......да държат семейството толкова дълго разделено!Защото мъжете ни са от  така наречените Рискови държави.....едва ли не нас ни възприемат като Излъгани и Заблудени женчета,за които са се оженили бандити -само за да получат по-лесна виза за Златната Обединена Европа!!! Rolling Eyes Joy
Колко съм била наивна аз преди-като си мислех че тази Обединена Европа се създава ,за да възвърне величието на онази стара,аристократична Европа-диктувала политика ,мода и култура-а то какво стана......създаде се Обединена Европа, за да сервилничи на американски интереси......ама не всеки иска да бъде слуга-аз познавам тук хора-и българи и араби-,които могат да получат френски паспорти и които отказват-просто защото са си националисти и не одобряват европейската политика......
Така че ,както навремето Нас ни считаха за руски експерименти и не ни даваха визи за Западна Европа-.сега същото правят нашите бюрократи с останалите държави-....ами имат опит хората-трябва да го прилагат!!!Разбираемо е! Money Money Money

Марси-нека е честит празника на свекър ти....усетих колко си го уважава ш ти-явно добър човек ще е да е жив и здрав да ти е подкрепа оше дърго

Свеар-.....аз ,като съм на Скайпа и все с децата приказвам-учим заедо,четем....труден им е английския ,а майка не може сама....та светя в зелено-но съм в глухата! Grinning не отговарям-уча.....Целуни малкия чаровник   bouquet

Наде- тази история на Кемал Ататюрк пак страшно ми хареса-....изпратих е насам-натам....абе то -българките сме си харизматични жени-....не се забравяме лесно....

Принцеске-......по-добре е история с край-отколкото лъжа безкрай........съхрани себе си-това е най-важното.   bouquet
Специално те поздравявам с Думи-на Далида и Ален Делон-.......думи,думи.....нищо повече от думи....Нищо не те спира,като започнеш....но не знаеш колко съм вече уморена аз и имам желание за малко Тишина!    bouquet  Hug
http://www.vbox7.com/play:c66ad0b9

# 106
Здравейте! Благодаря ви за подкрепата момичета. Всички сте много прави. Надявам се в най-скоро време да преодолея напълно всичко. Много ми е гадно в момента и не мога да свикна все още с мисълта. Снощи се страхувах да си легна, защото най-много тогава мисля и ме беше страх, че тогава мислейки по задълбочено няма да издържа. Но си го спомнях само с омраза и се опитвах да мисля вече за бъдещето си.... и се чудих какво ще правя аз от сега нататък. Задавах си много въпроси...търсех отговора кой е прав кой не е. Може би аз имах вина за това, но все пак си мисля, че не беше редно да ме накара да го чакам а като дойде да дойде на меден месец с жена си, а аз да го чакам с нетърпение и да си мисля само хубави неща за него. Нищо не е заслужавал. Задавам си въпроса как уж като обичаш един човек ти се отказваш толкова лесно от него и оставяйки го в произвола на съдбата отиваш и се жениш за братовчедка си, която нито си я виждал, нито се познавате, знаете се по това което близки и роднини са му говорили. Как може човек да се съгласи да живее цял живот с някой към който няма чувства, пък плюс това тя ти я кръв...твоя братовчедка. Каква е тази психика не ми е ясно. Не ги ли е страх, че утре вдруги ден рискуват да им се родят недъги деца от кръвосмешението. И открих отговора на въпроса си той се е оженил за нея просто за да има жена до себе си, а тя братовчедка му нали му е запазена. По същия начин се омъжи и сестра му за братовчед си. Не ми са ясни и не мога да приема тези неща. Вече си има жена до себе си , запазената за него братовчедка .... за какво да се бори за мен човека като си има на готово по поръчка.  #Cussing out #2gunfire
А това за приятелките и аз мисля по същия начин, защото въпросната му колежка, докато бяхме заедно с него..той ми каза, че го е харесвала и искала да бъде с него. И много ми е завиждала, че съм с него, въпреки че не я познавам. Сега сигурно се радва. Нито е мой нито пък неин. Но истината е че той наистина е женен, вчера ми призна, че се оженил 2 дена преди да дойде тук. И ми се оправдава. Нищо не го оправдава него.  #Cussing out Да живее сега с жена си там...отърва се от туркинята.  #Cussing out
Оффф трябва да престана да ги мисля тези неща и напразно да си мъча главата с такива излишни мисли.  Tired

Изплаках си мъката пак. Тука го обърнах съвсем на изповедалня.  Tired

# 107
Деси, тук съм, нещо нямам настроение особено , затова не пиша
Сабина, ужасно е било с малката в болницата. Такова е отношението за съжаление, доктор се става заради облагите, забравят хипократовата клетва.

Дезърт, и аз не го приемам това за братовчедите. Како да ти кажа,и  в неговото семейство единствения случай на жена извън роднинския кръг е лелята от Бг, и оттогава считат мъжа й за мъртъв Confused  Има и 2-3 далечни братовчеди женени за бг и това е, всичко друго е близка рода ooooh!  И кюрдка да бях, щом не сме роднини, пак нямаше да ме искат...

Той ще си носи последствията от постъпката и това, че те е наранил. Аллах вижда сълзите на невинно момиче. Може би след време ще се срещнете случайно в парка, ти щастлива с истинската любов, за която си е заслужавало да не бориш, а той под ръка с натрапената братовчедка, разкъсван от огризения....

# 108
Принцесо, успокой се. Щом те е зарязал, значи не е добре с главата. Много е глупав, ама страшно много. И да се ожени за братовчедка си? Ами направо за сестра си да се беше оженил. Crazy Не знам какво да ти кажа. Аз самата много го защитавах и исках отново да се съберете. Защо е постъпил така по този начин е нещо, което никога няма да разбера. Rolling Eyes Не мисля, че в момента го мразиш наистина. По-скоро си му много ядосана. Любовта е чувство, което трудно се изкоренява. Сега наистина всичко приключи и вече не става дума за прошка и събиране. Надявам се само, той да не е мъжът на живота ти. (Може би не си срещнала правилния арабин.) Дано друг да е любовта на живота ти и да пази цялата си любов за теб.

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 23:54 от Iska

# 109
Поправка- не е срещнала точния мъж, а не правилния арабин. Тъй де- не само арабите са мъже. И сред другите етноси има великолепни екземпляри- стига сме изпадали в истерични възхищения от всичко, що е арабско. И сред арабите, както и сред другите народи има достойни и недостойни хора- бившият на Принцеската явно е от вторите. Това не означава, че трябва да чака до второто пришествие, докато срещне арабина на своя живот. А и тя е много красиво момиче и очевАдно много интелигентно- няма дълго да е само.
Хайде, лека нощ от мен и хубави сънища  Heart Eyes

# 110
Принцеске каквото и да ти кажем няма да намалим болката ти, нямам да ти стане по леко или да го забравиш!Времето лекува, и аз имах една голяма лубов, първото ми гадже, 5 години бяхме заедно, сега като погледна назад си казвам добре че съм се оттървала и бой ядох като го хванах в изневяра и ми казваше коя къде и аз си мълчах защото го "обичах",каква глупа1ка съм била, колко сълзи изплаках!
Сега гледам с други очи!
ВРЕМЕТО ЛЕКУВА!
опитай се сега да си възможно максимално заета, запиши се на курсове, съсредото1и се върху учението, излизай с приятелки! Hug
Тоя явно не е бил за теб, след като дори е нямал смелостта да ти призне че се е оженил, той не е истински мъж!
Той е страхливец,страх го е да се изправи пред теб и да ти каже аз направих това и това, аз това и онова!
това са пъзльовци за мен и егоисти!
Не го съди, не го мисли какво ще му се случи или как ще протече неговия живот!
той сам си постила килимчето!
Ти гледай твоето да е хубаво и цветно,гледай твоя живот да е добре  нареден, живот и здраве ще срештнеш правилния мъж в живота!
незнам как да те окуража, просто думите ще са излишни в този момент!
Той губи в случая а ти си се оттървала от един мухльо!извинявай но за мен той е такъв, не знам какъв друг епитет да използват този като че ли е най мер и не толкова лош!
И Пак в Корана е писано да не съдим хората за постъпките им и да им прощаваме, Аллах е този които ще ги съди!
Лека вечер
Тасбах аллах хаир!

# 111
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМА! МИЛЕНКА  Hug ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПОРАСТНАЛАТА КУКЛА! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И УСПЕХ В ЖИВОТА!     Цветя за една щастлива мама Hug  Целувки и за другите две сладурчета Heart Eyes Heart Eyes Приготвяте ли се за партито Party

# 112
  • Монреал
Ох, момичета много пишете напоследък и не съм се включвала, защото не съм прочела всичко и все ме е страх, че ако пропусна някой или нещо ще се сърдите  Embarassed

Но сега прочетох какво е станало с Принцеса и меко казано, съм възмутена. Принцеса, този човек не е мъж - не само се оженил, ами и след това не иска да си признае - егати и отношението - та той за каква те има - за някаква резерва ли? Уф, и аз се надявах, че щяхте да се съберете - но да ти кажа честно ти е късмет, че си се отървала от този екземпляр  #Cussing out

Креми, какво да ти кажа за българските болници Sick Баща ми лежа 2 седмици със недиагностирана тромба в белия дроб  Cry. Тия лекари - тъпкано ще им се връща един ден. То бива некадърност, то бива алчност, то просто нямам думи за тях! Радвам се, че Сами е по-добре - поздрави на сладурчето!  Hug

Честито на малката рожденичка Дима   bouquet - само щастие да носи на мама и тати!

# 113
  • Монреал
Уф, ама съм загубена  Crazy

Забравих да похваля моят прекрасен мъж - намери си чудесна работа, точно каквато искаше, заплащането е добро - ще започва в понеделник - така че стискайте палци  Hug

# 114

Дима желаем ти щастливо детство

добро утро на вси4ки
тони 4естита работа на мъжа ти и целуни Тарек Heart Eyes
веси къде из4езна newsm78

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 08:10 от dtti

# 115
Добро утро и от мен  Heart Eyes
TarikMom, чудесни новини- честита работа на съпруга ти  Peace
Да са живи и здрави и рождениците днес   bouquet
Аз съм полузаспала, макар че днес имах възможност да поспя до късно- часовете ми започват чак в 11 часа, ама се ококорих още в 5 часа- мъка   ooooh!

# 116
  • сред маслини и портокалов цвят
Миленка, да ви е жива и здрава красавицата! Много радост да ви носи!

На останалите пожелавам лек ден! Ето и една закуска на слънчице към кафето на Деси! Че в София е мрачно и подтискащо, дано по другите ширини се радвате на слънце!

# 117
   Здравейте и от мен, Честит Рожден ден на Дима!Желая щастливо и безгрижно детство.Пиша набързо,че днес много работа ме чака,а съм и на зъболекар.Принцесо,чета какво се е случило и ми е ужасно тъжно за теб.Като зная колко го хвалеше.Сега сигурно ти е много трудно,но с времето болката ще отшуми.Има някой който бди над нас и който е преценил,че ти заслужаваш много повече.Някой ден той ще те събере с онзи истинския човек,който ще те обича и уважава вечно.Сега се успокои ,помъчи се да не го мислиш и гледай напред.TarikMom,честита работа на мъжа ти.Стискам палци и дано вървите все напред.Стопли ли се вече при вас?Ти и малкия какво правите,докато татко е на работа?Свикнахте ли?  На всички Ви хубав ден.

# 118
Добро утро!
Честит рожден ден на Дима!

Да е все така чаровна,да слуша много и да помага на Мама!
Миленче да ти е все така красавица и да прави по малко бели!А ти си знаеш колко си горда с такива красиви деца!

Весело изкарване на празника!
Верно е мнго мрачно днес а мислех пак да излезем!От сутринта пак е почнал Сами с белите, незнам какво ми става,сутринта му дадох едно пакетче гумени бонбони,той ги навира в колите или отзад в камиончетата, уж играеше,и по едно време ми сочи че в бравата на вратата имало коли, аз си помислих че си измисля, след 20 мин реших да затворя врата на кухнята нестава, натискам не става, а той моичкия да напълни дупките на касата с 1 пакетче бонбони, около 10 изкарах от там!Преди малко ми беше взел очилата и смъкнал едното стъклно и се пробва да го намести!та сега на оптиката трябва да ходя!
Абе с белите сме от ситринта!
Тарик мам честито за работата на половинката ти!
Само така на късмет да ви е и за напред!
Лек ден от мен че незнам какво ще измисли до довечера!
Верно къде са ЛИли и Веси!
Липсвате момичета!

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 10:01 от um_sami

# 119
Честит Рожден ден на най-прелестната малка арабска Принцеса ДИМА!
Да е здрава, да расте умно и будно дете и все така чаровна  Heart Eyes

Миленче, това е за теб мила весело изкарване на празника  Hug

Общи условия

Активация на акаунт