Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 724
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви отново за пожеланията и поздравите  bouquet Бъдете живи и здрави-вие и семействата ви Hug рождения ден не го празнувахме,в  събота сина ми има имен ден и тогава ще съчетаем двата празника,иначе малките ми сърчица много ме развеселиха днес,не спряха да ми пеят песнички,танцувахме..... Simple Smile Нафасима Честит рожден ден на мъжа ти,да ти е жив и здрав   bouquet и успех Peace Ани и мен много ме впечатли изпълнението на това 15годишно момиче-Шанел,малките си играеха в другата стая и като чуха песента и направо замръзнаха пред телевизора Party а също и песента на първото момиче-Пламена,напълни ми душата! Принцеске съчувствам ти за това което преживяваш,и аз мисля като другите,всяко зло за добро Hug

# 91
аз малко се включвам по-никое време,но видях какво е станало с ПРИНЦЕСАТА-нищо няма да казвам защото дори и незнам как се чувстваш.всички съвети в този момент са излишни.трябва сама да си изживееш работите.всичко ще мине.времето лекува,ще срещнеш някои по добър от него-във всичко.сигурна съм.всяко зло за добро!!!поплачи си и се надявам скоро да ти мне.аз като си плача и после малко ми е по-добре.не се притесняваи за нищо.вдигни глава и продължи напред.животът продължава!!!  love001
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденниците!!!много здраве и сбъднати мечти!
лека нощ

# 92

по кафенце за всеки вкус Heart Eyes
манел тъй като ли4но не може да ми направи нищо-да прави каквото иска,дано да оби4а тиква и резултата да му хареса
сабинка в събота и майка ми и баща ми имат имен ден зна4и по4арпката ще е голяма
лек и успешен ден на всички

# 93
Въй, Принцеске, направо не знам какво да кажа... останах без думи. Най- много ме порази това, което ти е казвал... защото съм го чувала милион пъти от устата на моя човек. Като че ли двамата се познават и предварително са репетирали тези думички заедно. Чак ме хваща страх да не остана и аз излъгана по някакъв начин  Whistling
Миличко, съжалявам за това, което ти се случва... но и то ще отмине. А и, честно казано, някои неща будят съмнение, както казва Катя... "една приятелка на колежката казала на приятелката на моята приятелка..."- работата мяза на развален телефон. Пък и де да знаеш дали наистина техните традиции не са му сложили чатал на врата. Ахмедска му работа  newsm78

# 94
  • по пътеката
привет,  Hug  bouquetкафе и компания, със сладки приказки и на дребни сладки! суперско! bowuu аз в4ера забравих за момент,4е свекъра ми навършва 60 г,ама и той мъл4и допоследно, после донесе пасти, сок и плодове, пък аз ве4е в леглото, курдисана и предоволна,4е издържах цял ден на месо и мляко и стриктна дюканка, ама нъц! ето така стават арабките дебели! и плодове си хапнах и паста по братски от вси4ки видове !и да ме бие дюкан по задните 4асти, това е! #Crazy Sick #Cussing out днес пак с на4але и разходка ще му ударим, 4е ина4е не съм излизала ве4е 1 седмица от къщи!то това дупе само няма да се смали! Mr. Green
прекрасно време, ако линда стане сега,ще ударим един сук! #Crazy newsm78

# 95
Марси-честито на твоя свекър

Дезърт -не се ядосвай

,Деси-кекса с тиквата е страхотен-ако намеря тиква ,непременно ще го направя  bouquet

Мама мия-ще ви мъчат,но ще му дадат виза-така е защото е шиит от Баллбак-а там са привърженици на Хизбулла-тук това значи терорист #Cussing out-ей това е истината...и аз правихпокана за посещение на племенника на мъжа ми,че дадойде на гости,пък ако може да помага във фирмата-нищо-непрекъснато му отказват-трябва бизнеспокана и незнам си какво още-празна работа-понеже е от юж. ливан #Cussing out-но на Хамзи ще му дадат-сега само разпитват,че такъв е законът-двоен стандарт Cryимай още малко търпение  bouquet  bouquet

Свеар-ще чакам да ми пишеш-ншаала,операцията да мине успешно-и аз ще чистя и ще мия подове-от Ливан се заразих от мания за чистота-там всеки ден се мие земята,терасите,двора #Crazy-и то с много вода-тук лятото като се върнах наводних на комшиите-но после им казах,че пералнята нещо изтекла Joy-та от тогава съм по-внимателна...

Другарче-сигурно много работа по двора имате,но поне си в къща,а не в панелен апартамент-завиждам ти...те нашите имат вила в батулия до реката-много е хубаво и садят какво ли не в двора-но там най-вкусни стават ягодите и малините-нали е балкан,а баща ми е от  влашко село в дунавсата равнина и като насадил едни домати,грозде-мисли си,че в тоя балкан ще стане като в плевенския край Joy Joy-тази година имаше домати,ама гроздето-да умреш от мъка hahaha hahaha-едно кисело и дребно... Confused-а през зимата са в София,че там снеговете ще ги затрупат-но от април нататък е страхотно-като си помъкнем месо и си печем до реката,един тон ливанци сме канилии са очаробани от нашана природа,един негов приятел си купи вила по балкана-толкова му хареса-и то така сиш е -природата в България е уникаялна Heart Eyes-ама в София-пфу #Cussing out

хайде Приятен ден 1ironing wash newsm28 newsm79...  bouquet

# 96
Добър ден и от мен Hug Мерси за кафенцата момичета,имах нужда че нещо не можах да спя тази нощ а и сутринта рано водихме малките до лабораторията да им вземат кръв за изследвания Whistling сега са ми сърдити,сестрата там им даде по една тръбичка и само ходят след мен и те да ме боцкали,да съм видела какво е Whistling Марси честито и на свекър ти! Приятна разходка с Линда Heart Eyes Деска наистина почерпката ще е голяма в събота Hug Магде Йоанка на прощопулника нищо не си избра,та затова танцьорка Simple Smile ядеше си питката и само си разглеждаше предметите,а Теди взе елка и химикал и след това Библията,а теб млада баба ще те правят Joy Момичета и аз вчера гледах за обувки,ама то едни моди Whistling преди се мятах на едни високи токчета,сега като ги гледам и се чудя как съм ходела с тях ooooh! но откакто се родиха малките съм с едни равни бързоходки че като хукнат......... Simple Smile   Лек и успешен ден на всички Hug

# 97
  • Italia, Palermo
Мархаба, хабибита! Офуан ( така ли бе "Извинете" на арабски? newsm78) за нахлуването във вашата тема! Знаете ли как са нашето българо-арабо-италийско Дани и бебинката и? Шукран предварително!

# 98
Добър ден!
Взима си още едно кафенце, че днес ми се вдигна кръвното!
Малкия пак се лакира този път с черен лак за рисуване/с тънка четка/.
И дойде до кухнята да ми каже да да го изчистя и по всички врати имаше лак, по земята, абе картинка!
За детско отделение не ми се и помисля направо, ужасни са, нямам думи, понеже първия път им дадох ,те си го поискаха де за да ме сложат сама в стая,и сега чакаха пак да им дам, но не познаха, и отношението беше повече от грубо!Да са живи и здрви алчните докторки и специално главната!Онзи горе виждал всичко!
Сами е мнго по добре, цяла сутрин чаках да напече че да го изведа на раходка, то чак сега напече а той спи!
НЕми се седи секунда в къщи, при положение че 9 дни бях под режим в болницата,заключена врата на отделението в определни часове и т.н.
мама Мия не се ядосвай толкова, и на моя мъж не искаха да му дадат виза, покана бях направила   и пак се заяждаха от рискова държава бил, потенциален емигрант бил, копие от работотдател,банкови сметки, свидетелството за брак и какво ли още не, и всичкото това беше за туристическа не за ВИЗА Д!!!Кърмата ми беше спряла тогава за 2 дни от нерви!Съкаш че ще ходи не на луната ами на вътха на слънцето!като ще идва в Бг!
Тук в полицията го регистрирахме след 5-тия ден ли какво беше, закъсняхме нещо и го глобиха 10лв, в билетчета по 50ст,това си беше наистина смешно!вместо да му дадат една квитанция те бу дадоха 20 билетчета за глоба!
Аз съм тотално разочарована от бг бюрокрацията!
Ох да идва това топло време!
А най мнго искам да си ми дойдат документите и да сем ахам че не издържам вече тук!
Не искам и детето ми да расте тук!Боклуци навсякъде, всеки нехае!НЕ му пука че пречи на другия, никой не го е страх от правосъдие или полиция!
Всеки си мисли че е велик и никой нищо не може да му направи!
Правосъдието ни е по тромаво и от африкански СЛОН!
ох изезвам да свърша нещо в къщи докато спи малкия бандит че после излизаме!

# 99
марси честито на свекъра ти newsm59
дуа ако нямаш тиква и без тиква става ,ти пробвай  food002
преди малко Даяна пристига с 2 легена слага ги на земята и ме кара да се качвам в колата newsm01
кате,хари къде сте smile3530
тук другата седмица-сряда,4етв7ъртък,и така до неделя са по4ивни дни-първо аид моуляд ал набауи,после деня на у4ителя, после деня на майката,а в неделя и католи4аския великден moresmile,халпетата умират от кеф
някой има ли инфо за ЛИЛИ И ДАНИ newsm78

# 100
Леле, момичета, убивате ме от смях с тея вашите дечица... Кой се лакирал, кой бисери изръсил, а сега пък и шофьори....  Joy Joy наистина, голямо забавление е човек да е сред вас!!   bouquet
Като стана въпрос за визите - искам да попитам, ако някоя има наблюдения по въпроса - ще има ли проблем за мен да получа египетска виза, при положение че имам израелски печат в паспорта (от екскурзия)??   newsm78  Въпроса ми е по-специално към Лили, знам че мъжа и е египтянин, но който е запознат - моля да ми каже... Hug Понеже се каня да посетя и Израел, но при едно такова положение вече се замислям...
Сабина, по повод модата на обувките - ужасни са, че повече от ужасни. Аз също шляпам само на равни, защото в София е кошмар да се ходи на ток, ама залагам на маратонки и по-спортно-елегантни нисички обувки. Ако не са ти скъпи -препоръчвам ти на Д-р Шол, те се адаптират спрямо ходилото и не те болят краката. Аз имам едни летни чехли - ми спуках се да ги нося колко лета подред (бели при това) и не са мръднали нито откъм цвят, нито откъм качество...  Peace
А за държавата ни - напълно те подкрепям. И аз не мога да издържам нито на хорската простотия, нито на хорската глупотия, нито на бюрокращина, на полиция пък да не споменавам - на нищо!! Няма морал, няма етика, няма отношение... боклуци! Миналия ден в магазина ми падна златната гривна и ако не се бях усетила - няма кой да ти каже - всеки дебне да отминеш и да грабне!!! А до нас с майка ми седеше жена, която ни е позната, и не каза нищо, а видя!!!  #2gunfire  Така загубих и един от пръстените - върнах се веднага, но никой ни лук ял ни мирисал... а беше изпаднал на място, където освен персонала - няма кой друг да го намери.  Абе мани тея неща, ами нямат хората отношение един към друг - всеки да е по-хитър, да е по-нагъл, да не се прецака. Както казва един познат - българина го е страх от 2 неща - да не настине и да се не мине!!! Поздравявам всички, които сте се измъкнали от тук... Дори и в бедните арабски страни със сигурност се живее по-добре от тоя ад!
Марси, да ти е жив и здрав свекито, и да те слуша!!!   bouquet  Същото и за мъжа на Нафасима !!!

# 101
Ум сами така е тук за съжаление ooooh! болници,правосъдие.............грозна картинка Tired а за стаята в която ни настаниха аз дори не знаех че се плаща,в деня на изписването ми казаха че трябва да платя 120 лева за придружител,за това че съм била само с една майка в стая и защото сме имали телевизор Shocked тогава Йоана ми се разболя за първи път,колабира в къщи [от вирус с повръщане] обадихме се на бърза помощ-никой не вдига ooooh! грабнахме я с мъжа ми и изтичахме на вънка боси,спряхме първата кола и в болницата,а тя гледа в една точка ине реагира,молех се само да изплаче,а сестрата ми се кара че била много мръсна[от повърнатото] и защо не сме и взли дрехи,боже  ooooh! такъв стрес изживяхме та кой е мислел за стаята и каква ще бъде тя #Cussing out а и през цялото време Йоанка ме питаше къде е Теди и защо не е с нас ,за една седмица се стопих    И на мен не ми се живее в нашата мила България,но за сега нямаме избор.        Дуа и къщата на родителите ми е до река,лятото ни е супер там,сутрин и вечер е хладничко,децата щастливи,босички по тревата,късат си цветенца........чакам с нетърпение да дойде юни и да се махнем от тази мръсна и шумна София,още не мога да свикна да живея в тези апартаменти

# 102
   И на мен не ми се живее в нашата мила България,но за сега нямаме избор.      
А ако имаше къде би отишла  ooooh! newsm78  Simple Smile

# 103
Явно всеки от нас е пострадал от лошо отношение в болница. Когато бяхме в урологията на Пирогов три дни ни държаха без да ни кажат кога ще ни оперират, накрая се оказа, че тези три дни е можело да си седим в къщи, вместо това детето се нагледа на ревящи и ужасени деца, после беше като в шок, дори като видеше Спешно отделение по телевизията ме молеше да го махна. А на всичкото отгоре трябваш е исами да си чистим стаята и тоалетната, естестевно и пари ни взеха. Абе, ужас просто....
Дезъртке, незнам какво да ти кажа освен, че времето ще покаже. След време ако не е истина това, което са ти казали човекът ще ти инидикира. А пак след време - ако е истина - ще видиш, че за теб вече няма да има значение, тъй като ще си разбрала, че не си заслужава.  Heart Eyes
Сабина, честит празник и от мен на много патерица. Ех, тия твои сладурчета, сигурно ти е двойно весело.
Марси, да ти е жив и здрав свекъра.

# 104
  • In a surreal moment!
ЕЙ....преди 2 часа писах и не можах да публикувам ...тц, тц ..
добре , че го копнах , ето какво исках да ви кажа -

Здравейте , момичета !
Креми , радвам се , че Сами е по-добре , отдъхни си и ти и си мисли само за положителни неща . Истина е , че простотията и бездушието ни превземат , стават страшни работи по тия болници и не само ... И аз се сблъсквам напоследък с какви ли не низости - възрастен комшия се опита да изнасили самотна бабка - много и бил навит от едно време и само чакал да умре мъжа и --- ужас просто . Дойдоха си от Гърция внуците и - набиха го , изчезна от хоризонта . Сега се е върнал , загладил косъма , надул транзистора , яде и пие под асмата и се хили като идиот - чудя се да не би да пие таблетки някакви , какви са тия чудесии ....Една колежка , пък , коментираше нехайството на друга спрямо децата . Онази се разболя , тази я замества и е 5 пъти по-нехайна - това как го наричате ... Да се присъединя и аз към общия вопъл , но така ми е отесняло туй село на душата .... то вярно , че и в големите градове не се живее от шумотевица и блъсканица , ама и при нас е пълно с простащина .
Е , да похваля новото ни и младо кметче от гербовата партия- обеща водопровод пролетта и ето днес копаят и полагат тръби - ще доживеем да си умием очите с градска вода , иху !!!

Дуа - казвай бързо името на влашкото село , че да не излезем рода ... Ако е Горни Вадин или Долни или Крушовене или ...в още няколко имаме братовчеди - стягай се Hug Wink Heart Eyes Joy

Принцеске - горе главата пиле , то се видя кой кого как оценява - хвалеше го ти и с какъв респект и топлота говореше за него , пък то ..... не тъжи , истинският ще те намери - Господ е събирач , ти само се уповавай на него и бъди разумна !

Общи условия

Активация на акаунт