Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
Каква беше песента, споделена във форума?
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
-
Каква беше песента, споделена във форума?
-
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форумите за политически и военни конфликти?
-
Какво се говори за Кемал Ататюрк в българския форум?
Бъдете живи и здрави-вие и семействата ви
рождения ден не го празнувахме,в събота сина ми има имен ден и тогава ще съчетаем двата празника,иначе малките ми сърчица много ме развеселиха днес,не спряха да ми пеят песнички,танцувахме.....
а също и песента на първото момиче-Пламена,напълни ми душата! 

аз в4ера забравих за момент,4е свекъра ми навършва 60 г,ама и той мъл4и допоследно, после донесе пасти, сок и плодове, пък аз ве4е в леглото, курдисана и предоволна,4е издържах цял ден на месо и мляко и стриктна дюканка, ама нъц! ето така стават арабките дебели! и плодове си хапнах и паста по братски от вси4ки видове !и да ме бие дюкан по задните 4асти, това е!
днес пак с на4але и разходка ще му ударим, 4е ина4е не съм излизала ве4е 1 седмица от къщи!то това дупе само няма да се смали!
имай още малко търпение
-та от тогава съм по-внимателна...
...
но откакто се родиха малките съм с едни равни бързоходки че като хукнат......... 

,халпетата умират от кеф
Така загубих и един от пръстените - върнах се веднага, но никой ни лук ял ни мирисал... а беше изпаднал на място, където освен персонала - няма кой друг да го намери. Абе мани тея неща, ами нямат хората отношение един към друг - всеки да е по-хитър, да е по-нагъл, да не се прецака. Както казва един познат - българина го е страх от 2 неща - да не настине и да се не мине!!! Поздравявам всички, които сте се измъкнали от тук... Дори и в бедните арабски страни със сигурност се живее по-добре от тоя ад!
а за стаята в която ни настаниха аз дори не знаех че се плаща,в деня на изписването ми казаха че трябва да платя 120 лева за придружител,за това че съм била само с една майка в стая и защото сме имали телевизор