Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
Каква беше песента, споделена във форума?
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
-
Каква беше песента, споделена във форума?
-
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форумите за политически и военни конфликти?
-
Какво се говори за Кемал Ататюрк в българския форум?
лек ден момичета

- от 6 години съм омъжена за арабин и по-точно за мароканец. Ходих си в Мароко (винаги говоря за тази страна като моя 2 родина, просто така я почуствах) за първи и последен път 2001г. от тогава така се случва все сме нанякъде и все не можем да прескочим до там, е имаме планове това лято и това да се случи
. Дъщеря ни се казва Аниса трябва да изпратя снимки наистина, срамота
) във Бг и по-точно във варна при родителите ми, а мъжът ми е в полша, та го чакаме след 3 месеца да се върне. Търся и избирам училище за детенце , защото най-вероятно тук ще се установяваме...засега поне, че при нас всичко ,което плануваме май се оказва предпоследно....
и няма изглед скоро да се стопи туй чудо - всеки ден вали още и още
. Да, вярно че моето съкровище бързо си намери работа - но имахме късмет, защото той е говорил с хора, които са тук от години и все още бачкат на всякакви работи само и само да преживяват
. Сега остава и аз да си намеря нещо - стискайте палци 

,оставих Муфи да се занимава с сладкарството и излезнах на беседката при тях
малките след обяд не ми спаха и сега е чудо
цял ден си играем
но пък когато не спят следобеден сън най-късно в 8.30 са заспали