Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 754
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета Hug Деска мерси за кафенцето,сутринта рано изпих едно и излизах по задачки.Тарик мом честита нова работа на мъжа ти,браво Peace Жасмин мерси и на теб за закуската,наистина в София е много мрачно и подтискащо,вчера беше топличко,а днес студено,сега гледам че и вятър излезе Sad  Рали чула съм за тези обувки,аз чакам майка в събота да дойде да гледа малките и да изляза сама да си пазарувам. ох имам толкова работа да свърша сега,но нищо не ми се прави,то и това време само за сънче,лежим си тук с малките на спалнята,четем си приказки,редим пъзели.......... Simple Smile    лек ден момичета Hug

# 136
Благодаря ви, толкова сте мили...  bouquet  bouquet много е хубаво когато човек е добре дошъл, а аз точно така се почуствах Grinning
сега малко инфо за мен Wink- от 6 години съм омъжена за арабин и по-точно за мароканец. Ходих си в Мароко (винаги говоря за тази страна като моя 2 родина, просто така я почуствах) за първи и последен път 2001г. от тогава така се случва все сме нанякъде и все не можем да прескочим до там, е имаме планове това лято и това да се случи Praynig. Дъщеря ни се казва Аниса трябва да изпратя снимки наистина, срамота  Embarassed...Сега сме аз и малката принцеса (или голямата newsm78) във Бг и по-точно във варна при родителите ми, а мъжът ми е в полша, та го чакаме след 3 месеца да се върне. Търся и избирам училище за детенце , защото най-вероятно тук ще се установяваме...засега  поне, че при нас всичко ,което плануваме май се оказва предпоследно....

# 137
http://farm1.static.flickr.com/119/311964622_2fc05daea5.jpg

Честит рожден ден  на Дима

много здраве и радост за мама   bouquet

# 138
Честит рожден ден и от мен на малката Дима. Миленке, да ти е жива и здрава и все така сладка.

Добре дошла, Мария. Много ми хареса никът ти, много поетичен. Тук имаме доста мамита от Варна.  Hug

Тарик мом, честито. Всичко се нарежда, както трябва и да бъде. newsm76   bouquet

# 139
  • по пътеката
днес, смс от дани ме е събудил, ама нали нямам мой си гсм сега и съм с на мъжа ми, не разбрах допреди малко, 4е било смс-4е! та добре са, колкото може да е след ваденето на конците в петък, миналия! децата били добре, утре може да се 4уем пове4е с нея! ще ви пусна новини,ако дойде!

# 140
  • Монреал
Привет, Мария и добре дошла при нас! Къде бяхте в Мароко? Моите свекъри са в Рабат, но честно казано Маракеш ми хереса много повече.

Момичета, питате за Канада гледам. Ами какво да ви кажа - ние сме още затрупани под преспи сняг  Nature Snowman и няма изглед скоро да се стопи туй чудо - всеки ден вали още и още  ooooh!. Да, вярно че моето съкровище бързо си намери работа - но имахме късмет, защото той е говорил с хора, които са тук от години и все още бачкат на всякакви работи само и само да преживяват Sad. Ние нали така бяхме в Щатите и затова бяхме твърдо решили, че веднъж като дойдем тук и няма пак да работим така - ще търсим хубави работи за да си използваме тия дипломи, все пак - колко пари и време сме потрошили по тия хартийки  #Cussing out. Сега остава и аз да си намеря нещо - стискайте палци  Praynig Тук има сериозен проблем с намирането на детска градина или ясла, а също и педиатър - има наистина сериозен недостиг - не знам какво ще правим по въпроса.  newsm78

Ами това от мен засега!
Веси, как е малкия адаш? Къде се изгуби?

# 141
Добър ве4ер моми4ета  Hug
Благодаря ви за милите пожелания,предадени са дословно,куклите и принцеските са приети с голяма радост,както и обув4иците Креми(няма да с е раминем без тях,видяло се е ) Laughing
Една скромна,но калори4на по4ерпка Hug

Скапана съм,днес до последно обикалях в един център с дружка,последни приготовления и о4ила да си купя,4е в този пек си е убииство без такива
.Първона4ално си избра една торта,но ми се обадиха,4е имали проблем и не могат да ни я направят.Копирах и любимото анимационно на снимкаи това ще и е тортата "Оги и хлебарките" Grinning  Мили4ката,няма търпение  Heart Eyes Heart Eyes
Утре ще ви 4ета,след малко лягам   bouquet

# 142
Добре дошла, Мария!!  bouquet

И аз имам познат в ЕрРашидия, вече година кореспондираме по скайп и е много симпатичен младеж. С много добри впечатления съм за Мароко, познавам още някой - друг от там..  Hug
Радвам се, че се присъедини, аз не съм омъжена за арабин, но всички тук бяха и са много гостоприемни към мен. Надявам се скоро да бъда пълноценна част от групичката!!  Wink
Чувствай се като у дома си!!   bouquet

# 143
мария добре дошла  bouquet
да се от4ета и аз,затънала съм в правенето на прасковите/кайсиите/,заедно с голямата филипинка и гсм звани-гледам едната сестра на мъжо,вдигам и ми се казва отвори вратата,отварям и се окзва 4е не е сама а с приятелка newsm12,оставих Муфи да се занимава с сладкарството и излезнах на беседката при тях
кате къде си smile3518
тук както беше горещо излезе един студен вятър и ми напълни двора с цвет4ета от дърветата,такам 4е утре програмата ми е пълна-сутринта в посолството,следобед и торта ще правя
светле нали щеше да се присъединяваш към нас newsm12/диетуващите/
сабинка как така ще излизаш да пазаруваш сама-то така не е интересно-взимаш сладурите ,ако искаш и Даяна ще ти изпратя и тръгваш smile3511 newsm62

# 144
Добре дошла на Мария  bouquet  Миленка  Hug мерси за почерпката, и на Йоанка това е любимото детско сега-оги и хлебарките,всеки ден на обяд го гледа по една от кабелните.Деска пращай я Hug малката сладурка,като я гледам в снимката на подписа така ми идва да я нагушкам Party малките след обяд не ми спаха и сега е чудо Crazy цял ден си играем Whistling но пък когато не спят следобеден сън най-късно в 8.30 са заспали

# 145
Здравейте момичета,

gorchiv-badem добре дошла на сладки и полезни приказки тук. Със сигурност може да ни питаш всичко, да споделяш радости нерадости (ако ще ти улекне). Тум сме като едно голямо семейство с много мами:)
На тези, които им е интересно да гледат снимки, качила съм нови снимки в албумчето.
Рали разбра ли за визата, ако все още нямаш отговор, ще питам моето хабиби дали би попречило един печат от Израел. За Кувейт знам със сигурност, че ще попречи ако влизаш с страната.
Скоро ще имаме нова булка в Кувейт! Една наша приятелка ще се омъжва там за египтянин.

# 146
Ще ставам бабаа Peace

# 147
  • по пътеката
мария, добре дошла, тука ще си като у дома си, надявам се! затова те поканихме с деси!   bouquet Peace
ох и линда да лягаше в8.30 ,днес е станала с нас, към 9.00, ама няма умора! и цял ден като кре4етало, ей винаги съм се 4удела как не ги заболяват устите и гърлата от толкова приказки!аз съм слушател май пове4е, ноооооо събера ли се с дружка и както съм насъбрала да си говоря, ихааааааа!отидох да видия една арабка, била ми пращала поздрави всеки ден! отивам де, тя има бебе на 5 м, което е зарязала на свеки, тотално от 8/20 е в залата при мъжа си и клиентите, бебето на свеки и сие!не знам какво им е дефектното на пове4ето, ама истината все пове4е прозира-децата са м/у другото! #Crazy newsm78,а 4акайте да ви кажа какво ми каза, питам аз  културно как е адам, колко килца, см и тя вика ами 7.800кг, викам не е ли много за 5 м, тя: ама дълъг като твоя мъж, 66 см! викам линда я сложиха на диета като беше на 7м в бг  с нейните 8.400!а той яде добре, лекаря каза, 4е не е дебел! питам какво яде, по4на ли да захранваш?- тя-сутрин сереали с плодове, обяд супа смляна с риба или месо, следобед- мюсли , ве4ер сок от портокали и питам, а къде е млякото? тя ми каза, като се събуди през нощта 3/4 4аса му давам биберон! хвърли  ме у гъбите, но това не е вси4ко, гледа линда и вика косата му става руса като на линда и като на тебе,(двамата родители са с много тъмно кестенява коса,ниски и трътлести)! за малко да кажа, абе туй дете я ни го дайте да го гледаме, като толкова прили4а на нас! Mr. Green #Crazyстрах ме е да не ми прехвърли на мене да го гледам, ве4е имам опит с една бг  ,заприходи си щерката да съм и мама и бава4ка!отървах се със зор! Whistling

шенай, 4естито!  bouquet  bouquet  bouquet от кого е бебето?  от мароканец да не е? ей като казвам да не се рита с/у съдбата! Crazyсватба да 4акаме ли или по модерному, таткото как приема новината,а дядото? newsm78 #Crazy

# 148
ее марси, мерси мила, не е от мароканец, турчин от Ескишехир е бащата, добре е приел новината и като е разбрал директно е насрочил сватбата. А тя ще бъде някъде началото на юли, много в началото.  Притеснявам се, понеже той иска те да отидат в неговия роден град и се питам, какво ли ще прави дъщеря ми без познати, без роднини... А дядото как не получи инфаркт, вилнее цела вечер

# 149
шани 4естито,ти ще си първата баба при нас,за останалото Марси е питала,е а ние в друга държава как се оправяме,зна4и ще 4еститим и сватба и бебе  bouquet  bouquet  bouquet
марси ми вземете и го осиновете детенцето,щом така и така на вас прили4а Laughing
принцеса-бг както е тръгнало ще побългарявате Египет-доведи приятелата ти в сайта,а надя къде е ,отдавна не е писала
сабинка мале кАК ти завиждам,моето торнадо,и да спи и да не спи през деня преди 1 след полунощ не заспива

Общи условия

Активация на акаунт