Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 749
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • In a surreal moment!
Привет отново !
Така обичам - дъжд от бебета !!!
Няма по-хубави новини !
Шенай честито !
Свеар - Господ знае най-добре ! Честито и тук !

Принцеска БГ - чудесна двойка сте с хабибито ! Желая ви вечно щастие !

Тарикмам - онзи ден показах по Скайп градината си на чичо в Бъфало . Просълзиха се със стринка , че то при тях 40-50 см сняг . И при вас така - ужас ... Честито на момчето ти за работата , дано и ти си намериш каквато ти иска сърцето , но не бързай нека отпръпне Тарлитко - целувки !

Миленче - радвам се , че сме направили Дима щастлива !
Преди време ти пусна скеч на вентролога Джеф Дънам с Ахмет терориста - намерих преведени няколко и с други кукли .
Стана ми любимец - неприлично красив и талантлив ...ох....
Вижте ги и се посмейте , ако не ги знаете де ....http://www.vbox7.com/watch:history

Лека и спокойна вечер !

# 166
dtti Приятелката сигурно сега и ври и кипи от вълнение, пък и нали знаеш когато тръгнеш да оправяш документи в чужда страна винаги изникват спънки. То не че в Родната ни страна няма!!!
Иначе, че ще побългаряваме Египет ще!то и без това имаме толкова общи неща като се започне от общи думи, ястия, та се стигне до манталитет дори. Аз понякога се чудя как може да са толкова различни и далече една друга държавите, а имат толкова общи неща. Чак чудно ми става когато започна да откривам общите неща от ежедневието.
Другарчеблагодаря, дай Боже на всеки му на такова щастие......
Рали и  аз чувам че искат някакви примирия да подписват. Ще поразпитам все пак да сме сигурни за визата.

# 167
Свеар, честито от сърце. Неведоми са пътищата... Около притесненията за малкия, напрежението и виж каква радостна вест Hug   Когато най-малко очаква човек Wink

Деска, щом ще следваш Свеар, защо ти е диета  newsm78  Joy

Надя, и мен често ме обземат мрчани настроения, и тъжа за миналите дни, безгрижието.
И все по често се заглеждам по жените из улиците,  гледам отпечатъка, който са оставили годините по лицата и телата им и като се прибера почвам да се разглеждам в огледалото Cry  Няма пощада.

Марси, егати бебето егати чудото ooooh! Всичките са такива немарливи Thinking Като вица с Манго и Айше, като го хванал ток детето и Манго пита дали да го спасява ,или да си направят ново...
И аз така съм забелязала, че гледат на децата като необходимост, да им помагат в работата и да се множат, много ги е старх да не им изчезне рода. Ама няма такава опаснот Mr. Green
Ахмед все се чуди , защо гушкаме племенника ми, защо му говорим, малък бил , трябвало да си лежи в ъгъла и да не го закачаме Thinking  И каква била тая бебешка мода с дънки и ризи, при тях с повой ги завръзвали.   

Я и аз да изтърся мойта новина Sick  Вуйчата ще идва през април, а мене още отсега треска ме тресе. Добре поне, че ще е без жената и чаветата, че миналия път ме подлудиха, на мен ги предоставиха, че да си починат, нали са на почивка дошли...
Цял ден мисля, изскочиха ми вените от зор, какви ли не сцени се разиграха в мислите ми: как да го посрещна тоя човек, как да се държа с него, като преди 2 седмици се обажда да каже, че и той живял 7 години с българка, ама не се е оженил за нея, а Ахмед ли само е толкова прост, че да ме вземе, и да не правил глупсот да се жени, да си поживее може, но не и да се жени #2gunfire   
А и той дъртия пръч идва насам  да щипне нещо младичко #Cussing out

А въпроса с визите   хем сте женени, хем деца имате и трудно дават бг виза,
а вуйчата се сдоби с бг гражднанство, следователно и децата, сега ще действа и за жената. Там ще си живеят иначе, гражданството е само да се хвалят, да ходят на екскурзийки и в случай на война ....  Хитър е . Ама ме е яд, че човек , който не уважава нито държавата ни, нито народа й, драпа за гражданство   #2gunfire   Защо му е бг гражданство, като сме такива боклуци!!!

МамаМиа, не знам дали е истина, чух, в ливанското посолство давали някакъв фиктивен документ  само за пред бг органи, без никаква юридическа сила, че уж се отказваш от гражданство, за да може да получиш бг такова Confused  Много абсурдно ми звучи Confused  За сирийското посолство също го чух, обаждаха се наши познати да питат

Айде, отивам да си оправям настроението, че не мога да се понасям

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 23:14 от tahmine

# 168
  • Монреал
Я и аз да изтърся мойта новина Sick  Вуйчата ще идва през април, а мене още отсега треска ме тресе. Добре поне, че ще е без жената и чаветата.
Цял ден мисля, изскочиха ми вените от зор, какви ли не сцени се разиграха в мислите ми: как да го посрещна тоя човек, как да се държа с него, като преди 2 седмици се обажда да каже, че и той живял 7 години с българка, ама не се е оженил за нея, а Ахмед ли само е толкова прост, че да ме вземе, и да не правил глупсот да се жени, да си поживее може, но не и да се жени #2gunfire   
А и той дъртия пръч идва насам  да щипне нещо младичко #Cussing out

Ох, Кате - чета и се ядосвам заради теб!  #Cussing out Защо не говориш открито със приятеля си. Той какво казва по въпроса? На твоя страна ли е? Ама защо така туй семейство така се държат, бе! Всъщност най-важното е това - да е на твоя страна и най-вече да те защити, ако ония почне да плямпа глупости. Много е важно да не се приказва на теб едно, а на семейството си друго - надявам се да ме разбираш какво се опитвам да кажа. Иначе бих те посъветвала да не падаш на тяхното ниво, да го посрещнеш и да го накараш да се засрами от приказките си, да му държи влага дълги години.

# 169
Хей момичета,къде изчезна In dreams
Толкова си я харесахме като мароканска булка и свекитата и харесах...
Мина,къде си момиче?
Лили и ти къде си Sad

# 170
 newsm38 newsm59  bigdance2  Party Time 4естит рожден ден на рожденни4ката!много здраве и късмет  Peace
нищо ново при нас освен 4е днес ми беше последния разпит в полицията и ве4е жената каза 4е ги подписва и връща обратно за визата на мъжо...живот и здраве до 20 дни требва да е тука Praynig друго ново няма при нас...Миа-кайсия не слуша,не иска да я връзвам с тез проклети каиши,но ще потърпи още малко докато я заведа в Горна Баня,СФ...
лека и спокойна нощ Praynig

# 171
Тони, той е мечтател, мисли, че като се оженим, щели да притихнат. Но и да притихнат, това отношение не прощавам, нито забравям.  И като им каже, че няма да ме остави, те почват да крещят, после затварят,после някой друг роднина звъни, да каже как са се поболяли и да не прави глупости, защото майката е една , а жени много, и той е длъжен да слуша родителите си, как щели да го подиграват хората,че е женен за чужденка, а семейството ще го счита за мъртъв, после карат децата на сестра му (те са съвсем малки) да реват и да го молят да се прибере... Такъв е сценария всеки път, трогателно.   Дано шейтана ми взима душата по-скоро, че да направя хаир на тези хора Praynig
Та и двамата сме изложени на тормоз, не само аз. Той иска да се оженим и да ги оставиме пред свършен факт, но аз не искам така...

# 172
tahmine как издържаш на този ад??? #Crazyаз не бих могла ooooh!и така до кога и колко време ве4е сте под този психи4ески тормоз?
абе кво да кажа и мен свеки не ме хареса,после нали неможа и да ме забули,викала на мъжо като се върнах в БГ,да не се коси,друга ще му намерели,да ме оставял и да си търсел друга #Cussing out #2gunfireнооо моито магаре не се даде и не се отказа от нас и затова сега майка му е сърдита,дето таз проклета българка му е взела акъла #Cussing out #2gunfire
да е жива и здрава и да си седи на гъза и хи4 да не ми са стъпали в БГ след време.... #2gunfire #Cussing out

# 173

добро утро
кате да ти отговоря на въпроса,защото ако първо не мина на диета,после вмвсто да вървя ще се търкалям hahaha hahaha

# 174

Добро утро,
Деси много си ранобудна.Исках да ти кажа,че ако си решила нещо по добре не продължавай с диетата,защото това направо си е древно китайско мъчение.

Свеар,честито сега те чакат 9 месеца на гледане и глезене-Блазе ти Hug
Тахмине,аз си помислих,че при теб всичко вече е наред.Недей  да продължаваш да живееш в тормоз-сядате и се разбирате и недей да чакаш например майка му да те приеме.Познавам и то точно от Хасаке ,женениза българка-имаха проблеми ,защото не и беше първи брак и беше с дете.Сега си живеят вече 8 години в София и понеже са далече си нямат проблеми.

# 175
Добро утро, като се наспи човек и новия ден изглежда по-ведър Simple Smile

То и аз искам да не мисля за тях, но те не дават повече от 2-3 дни спокойствие.
мамаМиа и представящ ли си това е само по нета и телефона, а какво ще е наживо не ми се мисли .На тях не им е забулването проблема, такива са си просто, момчето вика, че и кюрдка да бях, пак щеше да е така, ако не съм роднина, а ако съм била роднина пак няма да ме обичат, ама поне за ова нямаше да мрънкат. Живеят си капсулирани и пазят някой да не изцапа чистата им арийска кръв Confused

Снежанатамар, вече уточнихме с Деси, че в Хасаке по други табиети живеят Confused  Коя ли е тая българка newsm78  Знам 2-3 от там, но не са разведени.  И рускиня имало, много добра била, как я гонели и биели, а тя сега се грижела за болните си свекъри.   То иначе няма какво да се разбираме, то се разбра вече, че няма да разчитаме на тях. Той толкова ги обича и уважава, но дори и на него му просветна, че оттук нататък сме сами.

Десииииииииии, аз знам защо си толкова ранобудна днес, защото ти е ден за сладкиши Mr. Green   Имаш ли формички за кошнички? да ти пратя рецептата, много са сполучливи.   Снахата иска да врътна и едни меденки за погачата на бебо, обаче за тях ме мъзри, болят ме ръцете, много е тежко тестото и нали нямам сила горката Confused

# 176
Свеар миличка честитоей така като си четях и стигам до твоя пост-както си го написала -първо коремът ми се сви на топка,а после ми се насълзиха очите-АЛХАМДУЛЛИЛА йа Раб-другите постове не ги дочетох,че съм така нетърпелива

# 177
Деси-след като си записах кекса с тиквата(може и без)-днес като ще правиш тарта -моля кажи рецептата-че в неделя моя Алюши(Али)става на шест години и ще трябва да правя торта-може твоята да направя,че все вкусни рецепти имаш...ама твоята Даянка с тия нейните щуротии май Бог в последния момент е решил да е момиче,а трябвало да е момченце,или може би следващото ще е такова-та да има с кой Даянка да ти "подрежда "къщата и да си играе-май наистина не е зле да последваш примера на Свеар-и момиче да е ,таман Даяна ще си има приятелка и сестричка-та както каките,а те като си създадат свои домове и семейства-ти да си имаш още две каки-и така-наредих ви хубаво...а за отслабване ще се погрижи Даяна и новото бебче като се обединят в съюз и няма де имаш нужда от хранителен режим hahaha-а това с легените ,дето те кара да се качваш-направо ме рзсмя Joy-голяма фурия е значи-да ти я пази Бог Heart Eyes

Снежна-мерси за закусчицата в леглото  bouquet

Мама мия-добре е твоят Хамзи да припомни на майка си,че отдавна е пораснали да не му се бърка толкова-това дали ще се забраждаш или не,никак не и влиза в работа-нали е вярваща-тогава да се съсредоточи върху това и да поработи върху себе си и навика си да се меша във вашите отношения-то жалко,че така се получава-ама вие си имате и детенце вече,а такова бъркане само неприятности може да създаде-не знам има някои хора дето уж вярващи,но не спазват много неща,а робуват на някакви назадничави разбирания... #Cussing out

Амал-как си миличка-сигурно работиш по много  bouquet

Надя-какви са тези мисли и настроения-всяка възраст е незаменима и всичко е преходно освен Вечността Praynig

Кате-извинявай,но вече ми е антипатичен вуйчото #Cussing out-не защото иска гражданство и се опасява от война-то всеки има право на убежище,а заради това,че разсъждава тъпо за вас и за това,че идва да щипне нещо младичко-ама остави го ,после  Бог ще го ощипе хубаво-така ще го ощипе,че няма да му мине никога Twisted Evil-какво си се притеснила-да идва и да прави каквото ще-за теб е важно твоя живот и твоите чувства-а те са между теб и Ахмед  bouquet

Другарче-селото се казва Милковица-до р.Вит-всички села наоколо ги знам-баба ми говореше Румънски по-добре от българския,но съм ходила като малка и знам някои думи,които тя ме е учила-сега от 10год,не съм ходила там,че откак починаха-баба и дядо не е същото-той и баща ми ходи по 1-2 пъти в годината...Иначе как върви работата-нашите приготвят разсад за домати-дано имат сила за работа Praynig

Тарик мом-честито на твоя мъж-и браво на него-като чета за снеговете там,а после Милена,че си търсила очила за в жегата-и си казвам-колко малък е света през екрана на компа Heart Eyes

Шенай
-честито-и аз като се зажених,баща ми не беше съгласен,даже и шамар ми удари веднъж,а сега непрекъснато го гложди това,че е бил против и си признава,че от притеснения родителите понякога неволно грешат-но ето сега всичко е зад гърба ни и се уважаваме и родителите ми са много доволни Heart Eyes

някой знае ли нещо за лилиЛИЛИ-КЪДЕ си

Дезърт-радвам се ,че си добре и се надявам да си с високо вдигната глава  bouquet

Рали-хайде-и ти с едно бебенце да ни зарадваш-ще си нежна мама Heart Eyes

Хайде приятен ден на всички-Сабина,Магда,Марси,Ум
Сами,Принцеска бг-и всички останал
и

Горчив Бадем ДОБРЕ ДОШЛА-чувствай се сред свои  bouquet(на арабски горчив бадем значи-Лоз-мур-може и мур да те наричам(горчиво) Grinning-както искаш-във Варна ли живеете  bouquet

# 178

хайде, момичета, приготвила съм пилешко и салатка - хем за диетичните става, хем за останалите!! Да ви е сладко!!! Simple Smile
 Между другото-гледам масово се занимавате с диети, и аз трябва да започна някоя диетка, ама не мога да издържам да не ям... за сега се ограничавам, като главно избягвам обилните вечери - ям само салата или пък нещо си без хляб.. Денем - според зависи - солети, понякога сандвич.. Знам, че нищо не правя, амааа пак малко от малко поне вечер да не ми е тежко...  Mr. Green Иначе знам една диета - безвъглехидратна диета, свалят се между 10-15 килограма, продължителността и (за траен ефект) е 2 месеца..после се минава на разделно хранене, да не се възстановят килограмите. Който се интересува - ще му я пратя на лични. Основното е, че не се яде сладко, хляб и варива (боб, леща, бакла..) а се яде колкото искаш и когато поискаш салата и месо (пилешко, телешко, риба). Идеята е организма да не се снабдява с въглехидрати, и понеже му е нужна енергия (която нормално си набавя от въглехидратите, понеже се разграждат по - бързо) - започва да топи мазнините... Малко стана като лекциика (професионално изкривяване),но наистина има ефект - моя приятелка свали за 2 месеца 13 килограма.... аз не издържах  Whistling ooooh! Embarassed

някой знае ли нещо за лилиЛИЛИ-КЪДЕ си

Писах и - мейл на Лилинка, ама нямам отговор, наистина странно зачезна това момиче...  Thinking

Рали-хайде-и ти с едно бебенце да ни зарадваш-ще си нежна мама Heart Eyes
Хе, ми хайде, ама първо трябва да ви поканя на сватба, пък после на бебе!!!  Joy Heart Eyes

От мен един хубав и ползотворен ден!!  Hug  bouquet

# 179
ЛЕ ЛЕ Тахмине,май този вуйчо идва да ти издърпа ушите,ама ако е така и ти не го посрещай с хляб и сол. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт