Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
Каква беше песента, споделена във форума?
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
-
Каква беше песента, споделена във форума?
-
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форумите за политически и военни конфликти?
-
Какво се говори за Кемал Ататюрк в българския форум?
разговорите ни протичат така : -Колко декара земя има баща ти? Какво работят вашите? Колко ти е заплатата? на колко етажа ви е къщата? А дали случайно имаш някоя приятелка, така като за мен
аз само на последното отбих удара и отговорих, че нещо ме бърка и нямам приятелки за продан, а момчето почна на кюрдски да му разправя татко колко е бил строг и как само в нас съм си седяла, а вуйчата върти глава ,демек "не на мен тия, знам ги аз българките"
! след 400 гр кафе трябва да съм будна ,нали? 

ехоооооо, има ли други да се поддържаме другарски в прегрешенията?
викам ако бях на тебе, щях вместо цигари такива 4ревоугодни неща да си купувам и да си подслаждам души4ката! ама един на диета и един дето не яде сладко, два кисели лимона не става!
ходих в посолството затова,а и в диета преди 12 нАобед не се яде а в 12 е плодове
,а рецептата за кошни4ките я пусни ще си потърся форми4ки и ще пробвам
извинявай. Много целувку на малкия симпатяга.

Нас явно за нищо ни нямат при арабките, но ако се сравним с повечето от тях сме много по-честни и свети жени отколкото тях. (естествено не слагам всички арабки под една категория). Но разбрах, че явно това да се женят за арабка и то роднина е традиция при тях. 
Понякога ние жените преувеличаваме някои неща, когато не харесваме в себе си.

Здравейте момичета