Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
Каква беше песента, споделена във форума?
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
-
Каква беше песента, споделена във форума?
-
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форумите за политически и военни конфликти?
-
Какво се говори за Кемал Ататюрк в българския форум?

Вчера лекарката е говорила с мъжа ми защото заминава на семинар въвъ Франса и иска тези ултразвукови изследвяания ,моите де Мъжа ми е казал че наверно всичко се анулира а тя като разбрала причината казала Честити и от мен и защо да се анулира ,просто ще го отложим и ин шаа Алла хаир Ще се върне на 20 и ще ни даде нови анализи и срещаДаже е казала да не правя и ренгеновите снимки че са опасни Направо ме трогна как се отнесе с разбиране Вярно арабите са чувствителни на тема деца
Даже този път так асе пазихме както никога ,че нали ме предупредиха да отида този месец на гинеколог и завинаги да решим този проблем че не трябва дяа се забременява
ами това беше при първите бременности но когато е вече 5
да взема да си я метна една реги и там
и двете само се пер4ат коя колко пари имала в банката,а не им се дават пари за къща,стиснати моми...
ужас,добре че нямам зълви,ама и аз колко тормоз видях от свекърва ми а и продължава