Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 747
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
амал4е айде аз и ти заедно-ти моми4е аз мом4е-после  и ще ги оженим
видяхте ли внука на царя Симеон- Х асан-днес е навършил годинка-да им е жив и здрав

# 196
Деси, видяхме детенцето и браво дето Калина се е научила на булгарски и на детето говорила само на БГ. Обаче и тя казва Иншааллах, да не сме припуснали смяната на религията Wink

# 197
Добър вечер и от мен, мили момичета. Аз съм Екатерина: радвам се да разбера, че съм една от няколкото щастливи дами, омъжени за мароканци.
Само след месец ще се видя с майка му в Агадир: иначе вече говорих с поне 18 братовчеди и близки на семейството .... и това май не е цялата рода.... Работим по международни проекти, та затова не се познавам с родата.   
Чета постингите Ви и са много полезни, забавни и информативни. Благодаря!

С поздрав: Катя   Simple Smile   

# 198
Здравей Екатерина, Добре дошла при нас Simple Smile

# 199
БЛАГОАДРЯ ВИ момичета   за топлите думи  бе ми многомило и даже ме разплакахте  Hug Hug Hug
Дано всичко  да мине добре  PraynigВчера лекарката е говорила с мъжа ми   защото  заминава на семинар въвъ Франса   и иска тези ултразвукови изследвяания  ,моите де     Мъжа ми е казал че наверно  всичко се анулира а тя  като разбрала причината  казала  Честити и от мен  и  защо да се анулира  ,просто ще го отложим и ин шаа Алла хаир   Ще се върне на 20 и  ще ни даде нови  анализи и срещаДаже   е казала  да не правя  и ренгеновите снимки че са опасни Направо ме трогна как се отнесе с разбиране   Вярно  арабите са чувствителни на тема деца  Laughing

След 15 дни пак ще ме гледат  и тогава  точно ще се определи датата но  лекаря предполага че е повече от месец  Shockedоще повече че ми закъсня 1 седмица  а аз си мисля че от притеснение  BlushДаже този път так асе пазихме както никога ,че нали ме предупредиха да отида  този месец на гинеколог и завинаги да решим този проблем че не трябва дяа се забременява  Confused и май  след тази последната вече ще се оперирам  Laughing
  Както и да е  отначало  много  бях настроена да я прекъсвам но слава богу че имам добър мъж  и ще я приемем като подарък от Алла субханала  таала  Praynig

Още  веднъж благодаря за подкрепата  Hug

Снежна тамар   така ме разсмя   казваш  ще се глезя 9 месеца    Joyами това беше при първите бременности но когато е вече 5  Crazy Crazy Crazy

Между другото  има само една регистрирана майка с 5 деца  #Crazy да взема   да си я метна една реги и там  Laughing Laughing

Нафасима ,защо  не  пиеш  таблетки докат  ти се регулира цикъла и по дабре отиди на лекар  и при мен уе имало случаи когато ми идва на 15 дни но сам окогат опостя или имам напрежени е   и  най точния метод е с измерване на температурата в продължение на 3 месеца тогава си правиш  схема и на 4 месец действаш   е  все пак съветвам те да отидеш на лекар какво толкова Нали з а  това са лекарите  Hug
После пак ще пиша  а сега една почерпка

# 200
СВЕТЛЕЕЕ,4ЕСТИТА ти БРЕМЕННОСТ! Hug  bouquet  bouquetДа си жива и здрава, и да се радваш на едно много здраво детенце HugЛека и безпроблемна!Много приятно се изненадах на твоя постинг и бързам да 4еститя Simple SmileЗа мен това си е подарък от Алах.  bouquet
С малко закъснение,4естито на малката сладурка Дима ,на Миленка  bouquetДа расте здрава и много послушна Hugи все така умница и гордост на мама и тати!

# 201
Добър вечер и от мен!
Свеър честито и от мен!Много се зарадвах да прочета това, Аллах си знае работата, и верно имаш мъж който е  истински мъж!Само сега мисли за бебето, да ти мине леко бременноста а и Мохамен амин ще се зарадва на бебе! Hug Hug Hug
Тахмине, все се каня да те метна, Абе момиче не бъди такъв инат, момчето те иска, ти го искаш ама ,не одобрението на семейството му искала, на кого се доказваш, ти със семейството му ли искаш да живееш или с него! Ама си за бой де! Послушай го, вземете оженете се пък те нека се противят! И ако сключите брак и не им съобщите какво ще стане!?!
 А вуйчото го прати в гъбите, ебати и мазника!Ей такива изказвания мнго ме дразнят, да щипнел младо, ама иначе българките били ЛЕКИ!А той като търси тежки да си седи до полата на жена си!
Марси аз съм с теб за диетата, Аз си задържах килограмите, но тази вечер едни пържени картофки хапнх,само да не счупя кантара утре сутрин!
Но сега като хукнем по разходки с малкия бандит няма къде да ида че да не отслабна!
Ох с тези маратонки на колелца май всички деца са луднали, добре че моя не разбира още мнго ,само дрехи с коли иска да му обличам! Joy Joy Joy Joy
Амал не се преработвай бе жена, давай го по хлабаво-шуайя, както го дават арабките!
А някой спомена за пластичните операцийки на нослето, то всяка втора арабка си ги прави, не им казвайте как боли, една моя приятелка си прави, и каза че боли ужасно, парвите дни по нейни думи се е чуствала като ПИТ БУЛ, аз я видях на 10я ден и беше подута с гипс на носа и едвам дишаше!
По полетите от бейрут най редовно ги виждахме след операция!Незнам защо но все в ливан си правеха тези операций, или пък в кайро!
Аз искам пък трапчинка на бузата!Но ми трябва доста кураж да легна под ножа, макт че това е лека операцийка, все пак си е дефект на мускул на лицето това!
Аз изчезвам че тук си тегля сериала Герои и да си го гледам сега със слушалки!
А Марси Лили, какво стана изгледахте ли Лост!
Аз все си мълча но тук бяха пускали някои сезони, но не ги гледах, но по AXN пуснаха 4-те сезона за 2 вечера и естествено седях до 5 сутринта да изгледам 4ти сезон, та ако искате мога да ви подшушна малко! Whistling Whistling Whistling
Лека момичета!

# 202
magda_mm3 тъй като са бомбени вси4ки къщи на родата,а за късмет нашата само е жива и без прозорци,свеки и двете стари сестри-моми живеят в къщата на мъжо...да не ви казвам,какъв ки4 са боядисани стените,тръгнала да ми казва колко кравиво било,колко блаа блааа....викам й,не ме интересува нищо в тази къща,нямам намерение да живея в Ливан,но като дойде време(демек като по4ине свеки)ще я продадем...еййй сестрите извадиха едни о4и,ами те къде ще живеели,кой ще ги прибере тях..ами женете се бе,кво се стискате,все избират и все сами си лягат #Cussing out #2gunfireи двете само се пер4ат коя колко пари имала в банката,а не им се дават пари за къща,стиснати моми...
светле 4естито и леко бременеене  bouquetехх 4е хубава новина  bouquet
не си триите албумите бе моми4ета,гледам си вашите снимки по4ти всеки ден,хубаво е да видя малко свят покрай вас,умрях в тва село Ямбол тука,само глупави и злобни хора...

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 23:21 от мама *Миа

# 203
Свеар Hug мерси за почерпката,чудна е. Мале като ви чета за родата ooooh! ужас,добре че нямам зълви,ама и аз колко тормоз видях от свекърва ми а и продължава Whistling тя не ме искаше защото не съм била софиянка,за нея всичко извън София е провинция та даже и Варна,Пловдив,много е зле горката,през бременоста тормоз,никога няма да забравя как ден преди да родя вместо да дойде да ми помогне[гладех си и приготвях дрешки за бебетата че влизах в болницата за да съм под наблюдение] тя дойде и ми подари две жилетчици,оплела ги едната по малка от другата,щото едното бебе щяло да се роди по-малко от другото Shocked и ме питаше за някакъв препарат за цветята и мъж ми като ме изпрател в болницата да ходи да и го купи Crazy гледаше ме как се мъча с големия корем и как не каза дай да изгладя едни ританки,а колко интриги и простотии,и нищо не купуват на децата защото не били кръстени на нея,колко съм плакала.........но сега вече гледам да не обръщам внимание,че преди толкова хубави моменти на децата изпуснах от нерви и притеснения,както и да е аз съм и простила,всеки отговаря за себе си,не съм аз тази която трябва да я съди. Момичета някой гледа ли кандидати за слава при Слави ? Вчера ей това момченце ме изкефи много               http://www.vbox7.com/play:354e84bf         

# 204
  • Монреал
Момичета, при нас дават един сериал Big Love и е много интересен - става въпрос за едно семейство, мъж със три жени - живеещи в Юта - щата на полигамията!
http://www.hbo.com/biglove/
Направено е с много вкус и наистина отваря очите за един подобен живот, имам предвид, когато мъж има повече от една жена. В исляма много правилно е казано - колкото и да му се иска на един мъж, не може да бъде равностоен между две или повече жени.

# 205
# 206
Добро утро!
Да сложа кафето и да ходя да пийна още едно!

ЛИЛИ не ни тревожи така мила! Аз сериозно се притесни, къде се изгуби!

# 207

чЕСТИТ ИМЕН ДЕН ТЕДИ-САБИНКА ДА ТИ Е ЖИВ,ДРАВ И МНГО МНОГО щАСТЛИВ
днес нашите имат имен ден -сладките са за тяхно здраве
сега ще поканя още една арабска сирийска снаха,да се присъедини към нас
лек и успешен ден на вси4ки

# 208
Надя Ясем, благодаря ти да милото посрещане!  Simple Smile Hug

Свеар, лека и щастлива бременност. Това е прекрасно събитие. Съпругът ти сигурно е много щастлив. Благодаря за почерпката.

Много усливки за всички от мен!! 

# 209

Закусчица?
Добре дошла на новото Кате-попаднала си на точното място  bouquet
Деси ,мъжът ми е с българско гражданство от 97 г. Joy
и слава богу нямаме нужда от визи.

Общи условия

Активация на акаунт