Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
Каква беше песента, споделена във форума?
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
-
Каква беше песента, споделена във форума?
-
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форумите за политически и военни конфликти?
-
Какво се говори за Кемал Ататюрк в българския форум?
:lol:4е и 4ерпиш яко, направо се зазяпах няколко минути да усетя по спомен вкуса на вси47ките показани сладки, мммммммммммммммммм!

На всички лек ден и приятна и слънчева събота
,и по този повод 

Иде ми да го хвана за гушата онзи лъжец!Но все пак сигурна ли си,че е вярно?
А на бебка Сара и се извиха красиви къдрички и сигурно ще има буклички,много обичам момиченца с буклички
В Исляма е харам,освен ако няма медицински причини,но да се променя лицето или тялото под ножа е забранено и който(мюсюлманин) не му изнася да си троши главата.Трябва да сме доволни от това,което ни е дадено от Алла(СУТ).Първата цел на шейтана е да промени образа на човека...Виждате колко хора харчат луди пари за операции и рядко минават само с една,колко обезобразени има,пристрастени...В Ливан знам,че дават заеми специялно за пластична операция

САМО ТАКА!! 
иначе за хапването имам много сили 

Обаче се е разсеяло чудовището,нали в края на седмицата беше теста,в деня за спорт,когато лудеят зверчетата палави..