Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 742
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • по пътеката
деске,спри да си купуваш тунизийски сладки, ааааааааа! Crazy :lol:4е и 4ерпиш яко, направо се зазяпах няколко минути да усетя по спомен вкуса на вси47ките  показани сладки, мммммммммммммммммм! bowuu  chef
какъв имен ден е днес, но аз,4е не знам, не зна4и,4е не 4еститя на вси4ки именници !живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet
ох на едно кафе съм, добре дошла на новото кате!   bouquetте м/унар.  bouquet  bouquet проекти все завършват с м/ународни бебета!
малко като отиване в бъдещето, но по повод на вица след мене на надето да ви пусна едни линк4ета за тунизийските евреи!
http://search.icq.com/search/img_results.php?q=ghriba&ch_id=

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 10:53 от marsy

# 211
Днес е Тодоровден момичета, на всички именници честит празник и много настроение Simple Smile
 Hug Hug Hug
Нещо повече за жените в арабския свят
http://www.pik-bg.com/default.asp?AC=201&ID=396

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 10:54 от Nadia Jasem

# 212
  Заповядайте момичета,почерпете се Hug днес сина ми има имен ден! Деси честито и на родителите ти,да са ти живи и здрави  bouquet  bouquet Hug Днес времето е хубаво и след малко тръгваме на разходка и да купуваме на малките подаръци.Миленка весело изкарване на партито днес Hug Party На всички лек ден и приятна и слънчева събота Hug

# 213
bliznacite2004 4естит ти именник,жив и здрав да е и много да ви радва   bouquet  bouquet
аз ще си взема пове4ко от ягодките 4е са ми любимки  Embarassed
лек и спокоен уикенд моми4ета Heart Eyes

# 214
Креми, тези с пластичните операции само до Бейрут ли? Ами в Дубай колко си правят, редовно ги карахме и до там. Но чак такива с гипс не съм виждала Rolling Eyes
Иначе съм виждала много булки от Кайро и все се снимах с тях. Бяха ми интересни ама все ми ставаше жал за тях, особено тези, които пътуваха без роднини. Иначе за тръпчинката съм питала хабибито, специално за това и той също ми е казвал, че е много лека операция само едно рязване на кожата, доста е ефектно, но също като Tahmine съм чувала, че е харам. Но май при някой от тях само когато им изнася е харам, когато не всичко е наред.
Креми, този сериал Герои защо си го теглиш. Нали го дават по Нова всяка вечер. На мен много ми харесва и го гледам всеки път когато мога.
Water_lili много ни липсваш!!!Как са децата?
Рали Мина като пише кажи и да пусне едно съобщение във форума да знаем, че е добре.
Приятен Уикенд на всички останали.

# 215
   Здравейте и от менСабинка,Честит Имен ден на сина ти.Да ти е жив ,здрав и със сестричката да те слушат и радват много.Деси,Честити Имени дни и на твоите родители.Да са живи и здрави и още дълги години да се радват на внуци,а после и на правнуци.Много празници се събраха и дано не пропускам някой,благодаря Ви за хубавата почерпка,взимам си от всичко по малко и отивам на пазар.Чакам скъпи за мен гости.

# 216
ве4е ме гони склерозата-добре дошла на новото Кате  bouquet
марси в бързината това намерих,това пуснах,ина4е днес ми е плодов ден и ще карам на портокали
сабинка оба4е от ягодките и аз ще си взема-някой има ли рецептата newsm78,и по този повод вили къде си newsm78

# 217
Здравейте арабиятки красиви,умни и сладкодумни!!!

Ние сме добре,алхамдулила!Нямах нет,за това ме нямаше Simple Smile

Благодаря на всички,които питаха за мен!И вие много ми липсвахте newsm51

Свеър,мила-честито и лека бременност smile3504

Дезърт-не очаквах,че нещата ще се развият така при теб SadИде ми да го хвана за гушата онзи лъжец!Но все пак сигурна ли си,че е вярно?

Кате-радвам се,че се сдобрихте с Дезъртката,т.е.изяснихте PartyЗелените близнаци са много сладки,и удобни за гушкане Grinning

dtti-браво на теб!Почти свърши лентичката,машаАлла!Сега на коя диета си?

Марси-гледам и ти си сложила лентичка,ама няма ли да се стопиш ако свалиш 15 килца?И аз толкова искам,ама да не заприличаме на Бекъмката Laughing

Принцеска бг-добре са момиченцата ми,алхамдулила,ти как си,в БГ ли си още?
Кари мин.седмица имаше изпити.Само по природо има мн.добър Sadмного и се карах!По най-лесния предмет е направила грешки,личи си,че се е разсеяла CloseА на бебка Сара и се извиха красиви къдрички и сигурно ще има буклички,много обичам момиченца с буклички Heart EyesМного и се радваме на тази бебка,а пък тя прави едни физиономии смешни-копие на баща си Heart Eyes
Ти чу ли за проблема с недостига на хляб в Египет?Имало е и жертви,колко нелепо...

Сега ще погледна албума,но така като си спомням нито една от вас няма нужда от пластична операция WinkВ Исляма е харам,освен ако няма медицински причини,но да се променя лицето или тялото под ножа е забранено и който(мюсюлманин) не му изнася да си троши главата.Трябва да сме доволни от това,което ни е дадено от Алла(СУТ).Първата цел на шейтана е да промени образа на човека...Виждате колко хора харчат луди пари за операции и рядко минават само с една,колко обезобразени има,пристрастени...В Ливан знам,че дават заеми специялно за пластична операция Simple Smile

Виждам,че сте говорили за катастрофата на магистралата Абу Даби-Дубй.Ужасна работа,огнен ад,жертвите уж само 5...Няколко км коли една след друга,автобуси смазани...В Емирствата,като все едно са в комунистически строй,беше забранено да се коментира по медийте много много...Само безбройните строителни проекти и лукса трябва да се показват,а това,че хората изнемогват да си плащат наемите и всеки ден има самоубийства заради лошите условия на живот на работниците  няма нужда да се знае Confused

Хайде отивам да ви чета,днес ми е инернет ден Party

# 218
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит празник на всички именници! Деси, Сабинка, да са ви живи и здрави и мнго радост да ви носят! Весел празник и благодаря за почерпките!

# 219
Water Lily радваме се че отново си сред нас и всичко е наред!
И аз много обичам момичета с буклички и къдрички и да си играя с тях, пък и бих искала някой ден да имам също момиченца. Иначе и аз като Кари имам изпити и затова съм още в Бг.  Ама ти на мн. добър да и се караш newsm78. Имай милост  Stop
Утре имам един изпит и последния на 6-ти април, надявам се след това да отида при хабибито.
За Хляба нищо не съм чула, но там постоянно има недостиг на нещо, но хляб? Това е просто недопостимо...Къде и им отиват тези всички приходи от туризма?

# 220
здравейте и от мен, сега се включвам към вашета много интересна темичка, мерси на Деси че почти ме представи Embarassed,аз още съм начинаеща, това ми е първото влизане, но по късно ще се включа по подробно

# 221
Лили, добре дошла!! 

Много се зарадвах, като видях "записа" ти, ама чак сега имам време и аз да седна и да отговоря... И аз не съм чула за недостига на хляб, но още довечера ще разпитам хабибито  Simple Smile  Радвам се, че си добре и че всичко при вас е наред... Давай я твойта принцеса на обучение по природо при мен - 7-ца ще изкара!!  Laughing

Добре дошли и на новите момичета и честит имен ден на празнуващите!!   bouquet

Наистина и на мен не ми допада двуличното поведение на арабките... И Принцеса бг е много права за това, че когато им изнася е харам, когато не - не е !! Надали знаят Корана на изуст, ама иначе знаят да определят кое било харам, кое не... Лично аз знам, че за арабките е много важно просто да се омъжат... Да дойде някой да ги поиска... И мое мнение е, че негодуват срещу нас - чужденките, които не стига, че сме свободни да правим каквото си искаме в държавите си, ами сме тръгнали да им "крадем" мъжете... (нали те не могат да се омъжват за християни в повечето случаи...) А ние - не стига, че си имаме тук куп мъже, ами за "техните" сме тръгнали...  Laughing  Peace САМО ТАКА!!  Joy
Zap, разкажи повече за себе си!!! Интересно ни е  Simple Smile Hug

# 222
сега да ви разкажа на кратко;Омъжена съм от 9 години за сириец,познавахме се 6 години преди това,имаме един син на 5 год. и половина,живеем в Пловдив,нашия татко е повечето време в Сирия а ние ходим само лятото, в момента не работя но все нямам време за нищо, сигурно ме хваща пролетна умора  bouquet,дано ме пусне до есента newsm64иначе за хапването имам много сили

# 223

Сабинка 4естит ти именик HugДа ви е жив и здрав и с гордост да си носи името Heart Eyes

Деси да са ти живи и здрави родителите.Вси4ко хубаво и весел празник  bouquet  bouquet  bouquet

И моето братленце днес е именик Heart Eyes Heart EyesДа ми е жив и здрав и много щастлив,тои го заслужава Heart Eyes

Партито беше 4удесно,героите са изморени и двамата отдавна спят,но рожденни4ката подрежда и пренарежда подаръците. CrazyЩе ка4а малко снимки,4е съм обещала,за малко и ги махам
Моля затворете си о4ите,за "осанката" ми EmbarassedОт утре на диета,ще се постарая Embarassed Embarassed

Добре дошли на новите моми4ета  bouquet

# 224
Zap;akhyal_katya -ахлан уа сахлан при нас!

Къде и им отиват тези всички приходи от туризма?
В резиденцията на Хосни Мубарак отиват Rolling EyesЗатворили двореца в Монтаза,за да си води гостите там,не ги интересува,че Лилето иска да разгледа и да се снима в истински дворец Naughty
Това на шега,но истината е,че големите търговци крият субсидраното житото,за да го продават нелегално,на по-високи цени SadИ хората трябва да купуват от по-скъпия хляб,само вижте разликата От 5 пиастъра на 25 пистр.!!
40% от населението на Египет живее в крайна бедност...Държава с много ресурси и огромен износ на жито...

Рали-благодаря ти за имейла, ЛС и за прекрасната роза bouquetВярно,че ти си биоложка GrinningАбе мен ме е яд,че Кари ги знае нещата:на предварителния тест имаше отличен Crossing ArmsОбаче се е разсеяло чудовището,нали в края на седмицата беше теста,в деня за спорт,когато лудеят зверчетата палави..

Общи условия

Активация на акаунт