Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 737
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
лили ето диетата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274023.0

златинка добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet
миленка да ти е жив и здрав брата  bouquet
манел кога ще се разпишеш newsm78
моми4ета в саита който пуснах има  ка4ена нова книга

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 16:34 от dtti

# 226
Честито на Именниците, малки и големи да са ви Живи и Здрави !

Светле и от мен едно голямо ЧЕСТИТО, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug

Миле, супер сте   bouquet

Добре дошли на новите дами  Hug

Наде, интересна статия за бизнес дамите, все хубави материали намираш  Grinning

Ето и от мен една статийка за Дубай, на който му се чете...:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=469349

# 227
Water Lily истина,е че не само цените на хляба но и на другу стоки от жизненоважно значение се повишиха през последните години. То вярно, че 25 пиястъра са нищо, защото валутата им е нищожна, но за много хора, това са много пари и наистина много хора живеят в мизерия.  Не знам как се оправят бедните хора там и гледам и билетчето за метрото качили миналата година, като знам колко милиони хора го ползват всеки ден, ама какво да правят от бунт файда няма.
желая ти все пак да видиш резиденцията му някой ден, ако не успяла вече. Много са красиви градините! Има и още една резиденция(мисля, че е двореца му там) на Северното крайбрежие, до Мубарак сити, но там не може да се влиза.
Тези снимки са от Мумтаза

# 228
Да се разпиша!
Лиле радвам се че сте до добре!не ни стряскай така!
Принцеса бг аз съм ги виждала само на бейрут тези с операцийките,по простата причин че нито един нощен дубай не бях правила!А на обедния дубай е нямло такива!
Ох тои дубайски полет съм го запомнила с 2 неща, имах лош рипорт от Роза Баша защото казах на един пиян кувейти че като не му стига храната аз няма да му сготвя отзад!И може да ме помоли учтиво ако иска още ще проверя не да ми вика пред всички -Shuno Ada?This is not enought!!! newsm78 Е бяше ми писнало и го сложих на местото ми, той мнго се пени през целия полет!Накрая роза нямаше как и си написа рипорта и груп лидъра нищо не ми каза!
Второто с което помня дубайските полети е на 1 януари ме сложиха обеден дубай, full load  като на 31 декември съм била на кайро с 2 ч закъснение защото капитана беше рипортнал! Та на 1 януари бяха само още пияни кувейтита отиващи в дубай за полицейското си училище,а на връщане пътниците бяха също пияни от новогодищтната нощ и целите в брокат!Голям купон беше!
За серияла Герои, тегля си го от замундата, изпуснах няколко серии докато бяхме в болницата,и тегля целия първи сезон а то имало и втори и сега нямам търпение да ги изтегля та да ги гледам всичките, както и грозната бети си тегля и я гледам, не ми харесва като са дублирани на Бг филмите, много по готини са в оригинал!
Деси тази диета аз съм я пробвала преди да замина за германия наистина има ефект ако я спазваш, не е трудна и се слабее постепенно!Аз точно за тази диета бях говорила веднъж, но е доста дългичко за обеснение! Аз сега не диетувам, но трябва пак да се почна, сега ям нормално и ги задържам вече 2 седмици!Но искам още надула да ходи кантара!
Миленче децата ти са големи сладури!Хая много прилича на теб,а Кхалид е станал мнго готин!Машала! Hug
Ох че съм отнесена !
Честито на всички именници!
няма да ги изброявам да не пропусна някого!
имам още мнго да пиша но времето все ми е малко!
Лека вечер от мен  bouquet

# 229
Хай, принцески. Добре дошли на Катето 2 и на Zap.  bouquet Heart Eyes
Млн, честит имен ден на братчето ти.   bouquet
Сабинка, и на твоя сладък Теди, да ти е жив и здрав. Ще празнувате ли? Party

За пластичните операции - правят ги най-вече в Ливан и Египет защото е по-евтино, а има добри специалисти. На това му викат менидицински туризъм. Ако си спомянате по Пълна промяна (който го е гледал - бг варианта по НТВ) само един лекар правеше наистина хубави носове.  Crossing Arms

Лили, доста време нямаше нет. А за Египет - не го обичам този президент, и не само аз май.  #2gunfire
Zap, откъде точно е мъжът ти? И моят е от Сирия. Peace
Деска, айде де ама не става.  Crossing Arms И аз като Нафасима чакам, ама кво чакам и аз незнам....
Ясминке, поканата остава ли?
Дуа, ще ти пиша тази вечер ако ми дадат.
Снежи, и на теб и на Десито.

Днес съм скапана, ходих за дрехи, ей това шопинга направо може да те стопи.  #Crazy Голямо обикаляне падна. А пък панталоните са най-голямата ми мъка.  Crossing Arms Вие просто не вярвате, че да си слаб може да е ужасно чувство. Искам 5-7 килца отгоре. Давайте съвети как освен с бременност. Mr. Green

Креми,
Самито как те пусна да пишеш толкоз дълго съобщение?  Joy

# 230
Свеар честито официално и от мен-......Господ си знае работата и всичко ще е наред-не е случайно това    bouquet

Водна Лили-...много се радвам че се появи....

Пустинна Принцеске-Ти си силно момиче наиситна! -когато най-малко очакваш ще ти се случи най-хубавото-ще намериш своя истински принц-а не лъжи и измислици....  bouquet
http://es.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w

Тахмине-много си ми симпатична...и на теб хич не ти е леко-тъкмо се пооуспокоят нещата и хоп!-цъфне някоя нова простотия!...Все ми се струва обаче че твоята история ще има добър край.....ти обаче на тоя вуйчо -дето е мнооого отворен и всезнаещ  - му покажи че не е центъра на света....още повече за българки!Много си фантазира тоя човек.....!

Рали- за какви диети пишеш ,та ти си като Слънчице-....айде разболей се сега от глад или най-малкото пипни някой гастрит ,като мен-от постоянни диети и нерви!

Мама Мия- много добре си е качила кайсийка.Тя нали беше болничка-даваш ли и витамини някакви?
Раян пък  вече е 6 кила-още една седмица остава да направи 2 месеца-франсетата са в потрес-дебел бил-на диета........само ме ядосват и депресирват.То ,тъй и тъй до 2 месеца тук не правят никакви ваксинации-....воообще тези дни няма и да ида на консултация!...Тук не правели туберколозна ваксина!!!! newsm78 Ами-ако пък аз искам на детето ми да бъде направена?!
Мноооого ме съмнява тук да няма туберколоза-с тия черни емигранти отвсякъде-..ама хайде да не се отплесвам!

Марси-не знаех че Линидчка е такава капризна на храната....дори мюзли да не иска.Моите деца умират за тия мюзлита...само това ядат!
 Ох,момичета искам да ви споделя ,че синчето ми в България от два дни е с висока температура и подути лимфни възли.Водихме го на лекар-да видим да не е заушка-с тая епидемия.....лекаря не можа да каже на 100прозента какво е1Изписа антибиотик за почивните дни-пък в понеделни к-даде направление за УНГ.Дано да не е-.....може и отит да е-той ходи да  плува....може да му е влезнало вода в ухото....то и това не е хубаво-ама пък е по-добре от другото май!

# 231
Добре дошли на новите арабелки-Катето и Зап

Горчив бадем- много  красиво име има твоята принцеска-АНИСА....малеееее-суперско!Това арабско име ли е-значи ли нещо?За пръв път го чувам и много ми харесва...

# 232
Момичета изпращам ви една страница да си направите безплатно  родословно дърво. Може да ви се струва нещо незначително, но го направете докато имате живи баби и дядовци и други роднини, за да остане за спомен на децата ви.
http://kindo.com/index.php/

# 233
Аламче с прекъсвания го писах това съобщение!
Дадох му едно пакетче бонбони и ги товареше в един нов багер, след това взе да ги натиква на задната седалка на една от металните коли!
сега вече му писна и иска да ги вадим и сега пък ме закаче!
Това щуравото нне иска да играе само повече от 10мин!
Изчезвам че хем играем хем пиша! #Crazy

# 234
дала дано да се оправимом4етопо бързо,и да не е нещо сериозно,Сами миналата година изкара заушка,но много леко  Praynig Praynig Praynig
аниса е арабско име, озна4ава-нежна,която с разговора и присъствието си може да достави удоволствие/ако греша ,някой да ме поправи/
амал4е на Zap мъжа е на 2-3 км от нас,за тукашните разстояния,нищо работа,а и с нея се познаваме ли4но
а за 4акането, спрете да 4акате и ще стане Grinning/ин ша Алла/
о и Даяна е супер капризна в облеклото,извадоих една пола,госпожицата оба4е заявява-не тази кола Joy Joy Joy Joy

# 235
dtti-прочетох за това,дето ми каза...Имам една книга за Ада и Рая(според Ислям) и онези са данени като примери в Ада,даже когато горят и умират от жажда,вместо да се смирят и разкаят,те се опитват да манипулират ангелите за да извлекат полза..Сара ми е в ръцете сега,не мога да цитирам,но от тези няколко реда разбрах колко двулични и подли хора има,даже и изправени пред вечното наказание...Мисълта ми е,че нищо не може да им промени гледните точки.
Колко се ослабва с тази диета за 1 седмица?Аз вече си купих неща за Скарсдейл,но 3-ти ден в 90-дневната много ми допада Crazy
Сайта е хубав,ще видя книгата,тъкмо си търся нещо за четене,мерси  bouquet

Амал-чак се изненадах,че толкова бързо ми включиха нета LaughingНа следващите избори може Хосни да бъде елиминиран от онзи,дето взе Нобелова награда за физика,не му знам името,но гледам много говори за политика,нещата от живота и хората го обичат.
Да ти имам проблема с панталоните PartyОтиваш на шивач и готово!От голямо малко става,но от тясно-широко трудно се прави!Така де Joy

Ум Сами-не съм искала да ви стресна,сори!Дай малко снимки на Самито де!

Видях албума,тъкмо влязох и Милена качваше снимки,надявам се няма нищо против,че ги разгледах Simple SmileМабрук за  хиджаба Милена,много ти отива,машаАллах уа Аллаху Акбар!Първо помислих,че гледам Мимето бутти LaughingДечицата са бонбончета,все така да ви радват!
Гледам и Дезърт си е върнала снимките Heart EyesНа кого си се метнала толкова хубава бе PartyОня бас държа,че ти си му пред очите когато е със законната,устаг фир Алла,че не е хубаво да се говори така,ама не се сдържах!!
Тахмине,хайде и ти де,ако те срещна ще те подмина,не бива така Laughing.Твоите снимки ме карат да си мечтая как след упорит глад ще стана фиданка като тебе Crazy

Надя-интересно е това родословно дърво,аз имам една пра-баба жива,на 90 и няколко е GrinningАма ако започна да правя на съпружието,меморито на компа няма да стигне hahahaПреди са имали доста деца,голям род ще да са,огромен дори.

Свеър-купих си сабуна,но не съм сигурна,че е онзи с олиото от дървото.Така и не му запомних името и г-жа мароканката-продавачка не се сети.Даде ми един сабун,дето бил за хамам.В домашен буркан е,с маслиново олио,не мирише хубаво и не се пени много,но овлажнява много добре.И един в красива кутийка,за избелване,с мароканец нарисуван Simple SmileУцелих ли или не правилния сабун?!

# 236
Привет момичета Hug днес голямо празнуване падна Simple Smile песни ,танци,малките щастливи,получиха толкова много играчки,спайдермени,батмани,барбита,понита Party само че на меннещо ми идват в повече че вече незнам къде да ги слагам в този малък апартамент  Whistling Лили  wavey доста време те нямаше Дуа как сте? приготвяш се за утре или  newsm78   Миленка много сте хубави  bouquet гледам че и вие харесвате спайдер мен Simple Smile а и тортата е страхотна.Честито и на брат ти,много здраве и щастие му желая Hug Амал и аз си купих днес някои дрешки,и аз съм слаба и доста панталончета премерих Whistling но вчера като се мерих с малките видях че съм качила 4 кг,но през последните седмици хапвам много сладко,шоколади,пастички........Ум сами много е палаво твойто момченце,да ти е живо и здраво,на снимките като го гледам в очите му се чете че постояно замисля нещо Simple Smile Деска и Йоана е с претенции към дрехите,по сто пъти иска да се преоблича Whistling Принцеса бг разгледах новите ти снимки,много са хубави Party а и с любимия сте хубава двойка,много щастие ви желая Heart Eyes  сложих и аз няколко снимки на малките в албумчето,не ги бях снимала отдавна

# 237
Добър вечер момичета!  Hug

Добре дошли на новите момичета!   bouquet Варненките тук все повече и повече се увеличаваме.  Party

Лили  Hug радвам се да те видя отново. Много се бяхме притеснили за теб. А за него (даже не заслужава да му спомена името) попитах го сам каза, че се е оженил на 12 декември, т.е. 2 дена преди да дойде във Варна. Но се обедих, че света е малък и нищо скрито покрито не остава на този свят. Радвам се, че научих за това и се осъзнах, сега "малко" ме боли, но ще го преодолея с помощта на Аллах и с течение на времето. В момента единствено се сещам с отвращение за него, защото сега се осъзнавам, че той всичко си е напланувал предварително, а мен явно ме е имал като резервен вариант. Както да е да съпружества сега на братовчедка си.  Sick Мерси мн за комплиментите и ти си много красива жена, аз много те харесах и по характер и по визия още когато видях снимките ти, а и такова хубаво семейство имаш. МашАллах! Много радости ти пожелавам от Аллах!  Hug

Дала  Hug Мерси и за песничката, тя ми е една от любимите.   bouquet

Креми видях снимките на Самито в болницата..... милото със серум в ръчичките си...предполагам какво ти е било, когато е било болничко душичката. Как е той сега...по-добре ли е? Много целувки по сладките му бузки.  Hug Heart Eyes

Сабинка  Hug да ти е жив и здрав именника. Много здраве му пожелавам и все така да огравят дните малките ти слънчица.  Hug  bouquet
По-късно пак ще пиша. Че бързам сега!

Компанията станахме много голяма тук и все не мога да спомена всички ви и си забравям мисълта на кой какво ще кажа. Дано не ми се сърдите!  Hug

# 238
зДРАВЕЙТЕ-  bouquet

Лиле-така ни липсваше  bouquet

Сабинка,права си готвя се за утре,че али е нетърпелив-иска върху тортата Мики маус,костенурка Нинджа #Crazy-та ги направих и са в хладилника

Деси-благодаря за рецептата на другарче-тая торта стринка ми на село я правеше и аз много я обичах-а твоята как стана...аз реших да я правя с готови блатове,а ще я украся с картинка -трансфер -точно като от сладкарниците-малко е сложно ,но трансферът е готов-утре само ще намажатортата и ще я украся с това дто го измайсторих днес  chef-ще снимам и после ще пусна снимки-ншаала
лека вечер засега
Амал-ще чакам,то утре с тоя Рожден ден май няма да имам много време newsm78
Кате,като намеря време ще ти пиша

# 239
  bouquet Привет на всички страхотни и силни жени омъжени за араби и на тези, които макар да не са , с радост споделят  компанията ни Hug Hug Hug
Като гледам колко много съм изпуснала ме хваща срам  Embarassed за това и бързам да отговоря на всички и дано не пропусна някой
Най -напред голямо благодаря на Деси и marsy, без които нямаше да съм сред вашата страхотна групичка Grinning
Dua не знаех как е на арабски горчив бадем, но откакто ти ми го преведе  Hug, направо те моля да ме наричаш лоз мур или дори само мур  Praynig, ужасно много ми харесва как звучи! А ти трябва да ми даваш уроци по арабски  Praynig, че малкото , което знаех и него взех да го забравям, все на френски и чат-пат на български си говорим у нас , а арабския е толкова красив език..
Tarik mom - привет   bouquet  Hug да знаеш, че и на мен най-любимият ми град е Маракеш, направо съм влюбена в него, а иначе мъжа ми е от Рабат, но сега сме във Варна (т.е. от 4 години постоянно)
Rali 7 - изключително мила си, такива думи   Hug Hug Hug Hug Hug Hug, а котенцата на снимката дъщеря ми Аниса (тя е на 6 г. и много иска да и вземем  котенце) ги оцени съвсем по достойнство, направо ще се скараме котенца ли да гледаме или аз да си напиша отговорите до момичетата ...
prinzesa bg -  Hug Hug Hug Hug  bouquet благодаря и на теб за топлото посрещане, оценявам по достойнство когато ме посреща българска принцеса, макар че  не знам ти ли си принцесата у дома или имаш малка  дъщеричка  newsm78  Wink
Nadia Jasem - здравей, ти ме смае #Crazy, може би без да знаеш, но позна нещо ,което важи и за мен с пълна сила - ту се губя, ту се появявам, но винаги се връщам. Да знаеш от мен, че  имаш дарбата да "четеш" в душите на хората Peace Peace Peace. Май трябвам да внимавам с теб Wink  Hug Hug Hug
bliznacite2004 -    bouquet много благодаря и на теб и на близнаците Hug за посрещането .Наистина ли си мама на  близнаци или просто така реши да се представяш тук?

Ох дано не съм пропуснала някой, предварително се извинявам и моля да не ми се сърдите, просто не сварвам да чета и да отговарям, но много ,много , многог благодаря на абсолютно всички момичета , които са в тази тема! Сега ще ходя да си почина, че моето зйче  е болна и така  кашля, че не знам ще успея ли да се наспя.
Чао за сега и със здраве на всички!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт