Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
Каква беше песента, споделена във форума?
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с новата тема, която беше пусната?
-
Каква беше песента, споделена във форума?
-
Какви са някои проблеми, свързани с лечението на деца в болницата?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форумите за политически и военни конфликти?
-
Какво се говори за Кемал Ататюрк в българския форум?

Нямате представа колко ми беше домъчняло за вас
Сега пиша набързо, че ще бягам пак на работа, но вече съм плътно с вас. Само да ви кажа, че опитите за бебчо са подновени и че желанието е по- силно от всякога. Само стискайте палци и здравословни проблеми да няма 

....Ти направо ще си ме осиновиш мен....все да ми обясняваш техниката ...
...Дано да сте здравички с Линдичка-ние нещо кихаме-брихаме....ама дано ни се размине! То пък тук три дни не спря да вали-не ме свърта в къщи вече...
нашата театралка бе дошла само заради къщата(да я из4истият, щото ние сме с ръце в ...и не можем като тях,) и пенсията!на мискини се направиха!не знам какво да мисля ,мене ме боля в4ера цял ден глава и ми се виеше свят, едва мърдах! такива хипохондри4ки са, 4е едва ли има пове4е от това!да не дава господ, 

линка не го отворих,няма да мога да го изгледам..........
Малките са добре,приготвяме се за градина за 17 живот и здраве,когато малките се родиха се обаждах на сестра ми да се консултирам с нея за много неща[тя е медицинска сестра] но след като излязах от болницата с Йоана и аз така кото теб седнах и толкова неща изчетох,разбрах...........сега като се обаждам на нея или педиатърката да попитам за нещо и те се шегуват с мен- а ма ти вече знаеш почти колкото нас
Йоанка много танцува на песента,само че като танцува се обръща с гръб,не гледа клипа,бил лош и тъжен,така казва тя на черния цвят...
мерси за почерпката, и ние обичаме тиква,по-късно ще ти напиша една рецепта на торта с тиква. Кате