Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 722
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Сабина
Честит рожден ден  bouquet newsm51

Хари   да не ни забравиш и много поздрави на Варната Майка ще си ходи на 12април ако не и сменим билета   Уговорихме се с лекарката за 20  да му вадим сливиците и пасле ще видим  Ин шаа Алла хаир   bouquet  bouquet  bouquet

Другарче абе твойта  мацка още не ви лие подарила котенца на нашите вече  им се отвориха очите Laughing

Деска  довечера се разписвам при вас Приемате ли попълнения

Дуа    bouquetще ти пиша  непременно

хайде че отивам да мия подове и градината  Wink

Амал да много известен този артист  браво  хубав спомен  Аз го гредам по тези филми в рамадана  дето ги пускат иначе други  филми не гледам  Wink

# 76
Мерси за честитките  Hug И честит рожден ден на Сабина- жива и здрава бъди, мила   bouquet
Майче Мия, това с разпитите и аз го преживях и то- съвсем скоро. Не знам дали си спомняш, че и аз се възмущавах по същия начин. Ама се приготви, като си дойде мъжа ти пак ще има интервюта- ще ви разпитват отделно и после ще съпоставят отговорите /малиии, каква съм клюкарка  Simple Smile/. Ама всичко ще мине, при теб може би ще е по- лесно, защото и детенце имате...
Другарче, как си, слънце?
А и Веси не виждам...  newsm78
А, да не забравя- Принцеске, при теб хубави неща се случват, много се радвам. Нещо ново покрай теб и младежа?
Деси, и аз обичам тиква  Simple Smile Мама я прави страхотно, под формата на локумчета- като почнеш да ядеш и не можеш да спреш.

# 77

Деска  довечера се разписвам при вас Приемате ли попълнения
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и ще се молим операцичта да мине успешно Praynig Praynig Praynig

# 78

Сабина -нещо много романтично за празника ти с най-искренни пожелания
http://www.zazz.bg/play:4ffc79fa

Иска ми се да поздраве с това и Нафасима -а дано...  Praynig

Спокойно ще изчета всичко тази вечер-...стигнах до кемал ататюрк-...ей-понякога ми е странно как известни хора и те се влюбват,страдат ....-и те хора ,като всички нас newsm78

# 79
Сабинка, честито миличка!
Да си здрава, много късмет и благополучие ти желая! Едно поздравче и от мен ....нали съм франкофонка   Wink, с песента на Шанел от Мюзик Айдъл (много добре пее това момиче  Simple Smile)
http://www.vbox7.com/play:7ca8886f

Много сте писали кога ще ви изчета  ooooh!
В емирствата е имало ужасна катастрофа на магистралата между Абу Даби и Дубай, карат и там като луди  Confused

Дуа моите съболезнования, покъртителни снимки, дано да доживеем един ден мир и по тези земи.....

# 80
Здравейте, момичета!
Наминавам само за малко и колкото да не ме забравите съвсем! При мен нещата вече започнаха леко да се оправят, но все още не съм се възстановила. И най-голямата мистерия е, че незнам какво ми стана и откъде се взе. Ходих и на лекари няколко пъти, баща ми също е лекар и обикновено той лекува домочадието. Обаче така и не се разбра какво точно ми стана. От няколко дни пия хапчета за евентуална алергия в която започнаха да се съмняват лекарите, но не виждам особена разлика. Продължавам да си кашлям и гласът ми все още осезателно стърже, имам нещо като буца на гърлото - поне така го усещам, а всъщност ми е чисто. Направо незнам вече. Но да не ви занимавам с моите болежки, дето вече влязоха в историята.

Поздрави на рожденничката! Най-добри пожелания!

Марси, какво става с Дани? Направо ужасно ми липсва вече. Май не се е появявала изобщо откакто е родила малката принцеска. Предай й поздрави, защото знам, че ти комуникираш с нея и дано намери възможност да се разпише и да каже как са.

Сега ви напускам! Лека вечер на всички!

# 81
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САБИНА И НА МЪЖА НА НАФАСИМА! Да са живи и здрави!   bouquet

Да се разпиша най-накрая и аз. От няколко дена все нещо не ми се пишеше и не бях в настроение, всякаш съм усещала какво ще ми се случи днес.  Tired
За съжаление Нафасима при мен нещата не са били никак на добре.  Cry
Днес живота ми се преобърна...днес е края и началото на всичко. Разбрах много случайно и от много случайни хора, че Ахмед се е оженил преди 3 месеца.  Cry #2gunfire #Cussing out Оженил се е за братовчедка си от Сирия, два дена преди да дойде в България и дошъл тук с нея, и не е бил както ми каза на мен в София, а си е бил с жена си тук във Варна. Цял месец беше тук. А аз му се молих да се видим за да намерим някакво решение да сме заедно. Питах го 1000 пъти да не би да се е оженил и за това не иска да се видим, а неговият отговор беше: "не е толкова лесно за 2 месеца да си намеря жена там"  #Cussing out ах каква лъжа.  "Аз не съм лъжец .... аз не съм лош човек.... сега точно ти доказвам не се виждайки с теб, че не съм с теб за да те използвам.... ако исках да се възползвам от теб...и сега можех....аз съм сега тук в бг сам и имам нужда от жена до себе си и да прекарам свободното си време с нея, но не аз няма да направя това, защото не се възползвам от теб. "  #2gunfire И последното нещо, което ми каза...." не знам на къде ще ни закара съдбата, но явно няма да можем да се откажем лесно един от друг....нека да видим какво ще стане с нас" ...  Абе тъпак..лъжец...измамник...кажи ми женен съм...ожених се. За какво ми дава надежди и аз тука си правя планове как ще застана срещу всичко..даже бях готова да се откажа от родината си и родителите си и всичко тук и да отида там за да съм с него.  #Cussing out
Наивна бях и съм излъгана това е!
Интересното е че това го разбрах от моя приятелка , която не знае нищо за него и не го познава... моя приятелка още от детсвтво. Тя случайно се запознала с негова колежка, за която той мн пъти ми е споменавал за нея. И знам коя е... и разговаряйки впоследствие са разбрали че имат общи познати аз на моята приятелка, а ахмед на колежката му. Тя му е била близка приятлека и се били приятелско сем. с тях и нейното семейство. Разказала й всички намерения за мен.
Днес се събудих от един сън. Осъзнах се!

# 82
Ажда, спречкахме се грозно, но никога не съм имала лоши чувства към теб, напротив. Дори ми стана гадно, когато в един постинг каза, че съм била много злобна и т.н., може би отдавна си таяла към мен неприязъм, но аз не съм разбрала. Спорехме за политика и ти изведнъж започна да ме нападаш на лична основа, което няма нищо общо с темата. Както и да е. Само искам да знаеш, че никога, никога не съм била срещу теб.

Нещата , които ще ти кажа аз , а и другите момичета са банални, няма да намалят болката ти. Да не се предаваш, да гледаш напред, ще скоро ще срещнеш друг и така нататък.
Изживей си мъката, прости му в сърцето си (сега е невъзможно, но след време), за да можеш когато дойде момента да обикнеш истински отново.

Той си знае защо го е направил и Аллах ще го съди, че е постъпил така. А може би  е бил заставен от обстоятелствата да го направи, сигурно не му е било лесно. Добре, че отново не е злоупотребил с теб, а е могъл, значи все пак те цени.  Само можем да гадаеме защо се е случило така...

Той е този, който никога няма да забрави очите ти и общите ви мечти. Ако още не го осъзнава, след време ще се усети, но няма да намира това, което търси в очите на жена си.
А ти не трябва да се обвиняваш за нищо. Такива сме жените, мечтаеме за истинската любов и чакаме да й се отдадем. Каквото е зависело от теб си го направила. С чисто чело си пред хората, защитила си обичта си. По-добре наивна и излъгана, отколкото коварна и използвачка.

Освен това историята с приятелката и колежката понамирисва .... Да не би тази колежка да му е хвърлила око и да подлива вода....

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 21:42 от tahmine

# 83
ПРИНЦЕСА КАТЕТО е абсолютно права,и ще ти разкажа какво стана с мен преди да се оженя,майка та и сестрата на мъжо бяха дошли да го приберът на гости в Сирия/е целта е била да го оженят/ и след 2 седмици срещам негов приятел,който ми казва да не го 4акам , край той е отишъл да се жени и т.н,но след още 2 седмици 4овека се прибира-опита да го оженят се е провалил
а за " приятелки" нямам думи-тук има една поговорка-Боже пази ме от приятелите,от враговете ще се опазя сам
ако пък наистина се е оженил-зна4и или от на4ало не те е оби4ал или не може да мисл;и самостоятелно-и в 2та слу4ая ти пе4елиш

# 84
Деси, то и моя преди като беше ходил искаха да го женят за сестрата на гнусния братовчед..  Куриоза е, че майка му и сестрите  му не харесват момичето, била много зла, грозна, тъпа и не знам какво още, ама пак по-добре от чужденка Naughty  Да им имам логиката.

Чудно е да се е оженил. Доколкото знам майка му те подкрепя, следователно, не е тя тази, която го   е подтикнала за тази постъпка..

# 85
Катя в интерес на истината, че никога не съм мислила за теб с лошо. Просто темата за която спорихме ми е болна тема още от детство и може би заради това реагирах по такъв начин. Ти си ми била любимка тук, и двете много си приличаме и сме възпитани по един и същ начин и може би заради това се сблъскахме и навлязохме в такъв спор. Даже и след това не съм таяла лоши чувства към теб, а си мисля, че беше излишно да спорим за такива неща, които не можем да променим или да се обедим една друга. Но аз въпреки всичко те обичам!   bouquet И се извинявам за излишните думи с които те засегнах. Всъщнос не ги мисля. По характер съм такава и най-мн това мразя в себе си, че винаги наранявам при условие че не ги мисля тези неща само хората които ценя и обичам. Аз забравих всичко, което се случи между нас.  Peace

А за Ахмед вече не мисля.... той е женен. Трябва да го забравя. А това за приятелките ви подкрепям, но истината е че той вече е женен.  Cry

# 86
Привет!  bouquet
Преди малко прочетох какво ти се е случило, Принцесо. Съжалявам. Аз много исках да се съберете и бях сигурна, че не след дълго това ще стане. Но всичко стана иначе. Съжалявам, наистина. Но камъкът може и да се разруши, а човекът какво ли не преживява и въпреки това намира сили да продължи напред. Sad
 Confused Той е тъпчо, тъпчо. Дано яденето да му е приседнало на сватбата!   Confused

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 23:34 от Iska

# 87
Добър вечер .
Сабина, честит рожден ден !

Пожелавам ти само радостни момети да имаш !

В емирствата е имало ужасна катастрофа на магистралата между Абу Даби и Дубай, карат и там като луди  Confused

Божеее, това катастрофа ли е било  Confused Мернах го по еднин от арабските канали, но нямах време да гледам.Мъж ми само каза, че е в Абу Даби .Беше ужасно !

# 88
desert princes, няма нищо, за което да боли повече от изгубени мечти. Или изгубена надежда...  Или изгубен човек... само че единствено при последния вариант нещата са необратими. Мисля, че когато нещо се случва на човек, то е за негово добро. Господ знае най - добре! А и всяко зло е за добро.... Прави са момичетата - не може да си сигурна в нищо, докато не го чуеш или видиш. Даже понякога човек е склонен да излъже, за да спаси по някакъв начин себе си или вярата си в нещо... Аз не съм никоя да ти давам съвети, но мисля, че щом се е случило - така е трябвало да се случи. И при мен нещата с хабибито не са розови, всички преминаваме през някакви изпитания, но аз казвам - Да се случи това, което е най - доброто за мен!! И вярвам, че същото е станало и с теб!! Ако мъжа НЯМА СМЕЛОСТ да се изправи срещу съдбата.... какво остава да се изправи срещу живота, да носи отговорност за семейството и децата си... Аз знам, че само човек навътре в нещата може да почувства и да вземе отношение.. аз споделям мое мнение, начин, по който аз се чувствам в момента и се надявам да ме разбереш. В никакъв случай не се меся... но погледни и от тази гледна точка.
Господ със сигурност затваряйки ти вратата към него ти отваря порта към нещо много по-добро!!  bouquet
Късмет!

# 89
На мен не ми остава време дори да ви прочета  Embarassed

Принцеске, всяко зло за добро  Hug.Приеми го мъдро, никога не се знае нищо.Имах един доста голям период на раздяла с мъж ми/тогава все още не ми беше такъв/, не мога да изредя историите, които чух за него .Почти нищо не беше вярно, а това, което беше се промени  Wink.Господ си знае работата, ако наистина те е излъгал, можеш само да се радваш, че си се отървала от него .Един ден истината лъсва по-най грозният начин  Confused.Просто кажи -хамдулля  Wink

Нафасима, дано се сбъдне мечтата ви  скоро  Hug .Пожелавам ти го от сърце .

dtti , мъж ми няма да те споменава с добро да знаеш  Mr. Green, утре като го подгоня да търси тиква , а той почне да мърмори откъде ми е дошло на главата ще кажа, че ти си виновна  Wink

Ако някой има връзка с Дани да й изпрати много поздрави   bouquet

Бонбонче и майка ми е с нещо подобно на твоята болест , утре и тя е по лекари  Tired.

Иман, много ти е пораснало слънцето  Heart Eyes

Лека  Heart Eyes

Оооо, Другарче това за селската торта  newsm20 , страхотна е !

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 00:10 от Манел

Общи условия

Активация на акаунт