Пуснах си детето на ясла с чиста съвест и дори като го дадох първия ден не ми беше жал, той влезе на бегом и се кефеше, а аз да страдам
друг път! Отидох си на кафе с голямо удоволствие 
дано да бъркам де!
ама голяма съм убавица там
Аз пък от най-близките си сякаш съм получавала поощрение за ДЯ/ДГ, защото знаят, че няма друг вариант, вкл. и защото са наясно, че не могат, да ми помогнат. Мнението на останалите не ме интересува и не считам за нужно, да им обеснявам съображенията си! 
Ама аз чакам да дойде поне май, а ако мога, ще удържа и до юни, да не ми го простудяват в яслите. А дали ще е на частна или на държавна, никой няма да ми плаща таксите, че да го определя това вместо мен. 
2 години си стояхте вкъЩи и ги гледахте, да не би да е малко? Който не иска детето ви да тръгне на ясла, да ви го гледа 
и вали силен дъжд, аман ве4е

). Преди в 21 едвам гледаше, сега до 22 е пушка и сам става в 7 сутрин, тъкмо се разсънва за яслата, доволна съм. Но там си спял от 13 до 15.30, но пък вече няколко нощи много се буди през нощта
.
.
. Поне още един месец, а какво чистене ме чака , не е истина . Добре , че поне сме се изнесли от нас и не стъпвам , докато не дойде момента за лъскането. Най-вероятно тогава свекитата ще отидат на вилата с Ема и аз да му мисля 
. Имаше една пола с блуза за 3 месечно, а я носеше на 1.3 год. Въпреки че Миленката е височка , за разлика от Емката -81 см. Най им харесвам обувките
. Сега съм хвърлила око на едни от Оld Navy, но там започват от 6 номер, а тя носи 4 още. 
Като го взимам казват, че си изяжда всичко и че пие вода там, научили са го да пие от обикновена чаша. Както и от както е на ясла вечер в 8-9 най-късно е заспал, където намери Препоръчани теми