Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 367
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, момичета! Благодаря за подкрепата! Хубав ден на всички!

# 106
Добро утро и от мен!
Също се присъединявам с кафето към Данчето и сядам да се срамувам  Mr. Green само дето не знам от кво  hahaha Пуснах си детето на ясла с чиста съвест и дори като го дадох първия ден не ми беше жал, той влезе на бегом и се кефеше, а аз да страдам  Crossing Arms друг път! Отидох си на кафе с голямо удоволствие  Twisted Evil Бабешките разбирания ги мразяяяяя, ми те направо в ада те хвърлят, ако те видят с пола над коляното и гол корем  Mr. Green Венианд, хич да не ти дреме, гледай си живота и кефа  Hug

Момичета, някой друг разбрал ли е нещо за Чери или само аз съм останала с такива впечатления  Thinking дано да бъркам де!

Гледах се как пея  Mr. Green хм трябва да ви черпя бе  hahaha ама голяма съм убавица там  Flutter

# 107
Добро утро!

Наде, Черито не е казвала, че е загубила детето - това беше Пипилота.

VENIAND, важното е ти и мъжо на какво мнение сте!  Peace Аз пък от най-близките си сякаш съм получавала поощрение за ДЯ/ДГ, защото знаят, че няма друг вариант, вкл. и защото са наясно, че не могат, да ми помогнат. Мнението на останалите не ме интересува и не считам за нужно, да им обеснявам съображенията си! Crossing Arms

Бабъл, и аз нещо се отпуснах, след оздравяването на децата, да видим накъде ще избие...
Tired

# 108
Оу, съжалявам за грашката си  Rolling Eyes

Сега видях, че Черито за последно е писалана 10 януари при нас с голямо тумбаче  Hug Но никъде не намирам да е писала после  newsm78

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 09:17 от Nadeto

# 109
  • София
Здравейте!

При нас нищо интересно - Сонята на ясла, аз на работа.
Днес ще се наложи да си кажа в работата, че съм бременна, защото ме пращат в Брюксел, пък с тази плацента ми е изключено да летя. Та сега ми е едно притеснено.....
Вени, права си, че ще им стане лошо, защото хем скоро се върнах, хем много хора напуснаха.

Красе, това за колежката ти, сериозно ли беше? Направо се изумих  Shocked

# 110
Шегата на страна,но никой не ми е казал нищо по въпроса - пълно одобрение! Егати![/color]

И при мен така, даже ме питат вече не е ли тръгнал  Rolling Eyes Но те си го знаят какъв е, нали ми го гледаха доскоро - с неизчерпаема енергия и си личи как има нужда да общува и да играе, а аз не мога да му го осигуря това заради Дани Tired Ама аз чакам да дойде поне май, а ако мога, ще удържа и до юни, да не ми го простудяват в яслите. А дали ще е на частна или на държавна, никой няма да ми плаща таксите, че да го определя това вместо мен.

И аз отдавна се чудя какво става с Черито  newsm78

Рени, стискам палци да мине добре в работата ти. И на мен ми трепереха гащите, като трябваше да съобщя на бившия шеф, че той е с малко див характер, ама за мое учудване мина повече от добре, човекът искрено се зарадва

# 111
Добро утро,

я не се мислете zа лоШи майки, моля  Naughty  2 години си стояхте вкъЩи и ги гледахте, да не би да е малко? Който не иска детето ви да тръгне на ясла, да ви го гледа  Peace

При нас пак има ураган  ooooh! и вали силен дъжд, аман ве4е  Twisted Evil

Питанка към хамериканките
Мъжът ми Ще ходи в 4икога в на4алото на април и искам да го пратя малко на Шопинг, нали в момента с тоzи нисък курс на долара сме много на сметка  Mr. Green  Та кажете ми, моля, zа детски дрехи. Кой раzмер да вzема? Гледам, 4е дават 2Т до 91.5 см, Милена е 89см, по добре 3Т, нали? А кои марки, къде купувате вие, от к.де сте доволни? Смятам да го пратя в Gymboree и Gap, неЩо друго?
А игра4ки, от кои магаzини ги купите? СеЩам се на F.A.O. Schwarz, там бях ходила (преди 10 години  Laughing ), друго? И някаква интересна игра4ка да ми препоръ4вате?  newsm78

# 112
Ха добър ден  Laughing

Как сте сънливки  smile3507 newsm53

Наде, видя ли колко си сладка и как хубаво пееш  Laughing

А, и аз съм от лошите майки, че и по офис съм го мъкнала и по банки, ама да знае как се изкарват парите бре  Mr. GreenЗа мен е важно само и единствено мнението на мъжО, не че не се нервя на другите изказвания, но... Crossing Arms

Аз имам едни притеснения. Като вземем Алекс от яслата е супер гладен. Това не е инцидентно обаче. Вчера примерно изяде 4 данонинота, 1 банан и 1 филия хляб   Това за няма 1 час, просто си взе филията и си я изяде, после вечеря огромно количество храна. И това е редовно така. За това, че е жаден вече май свикнах, при вас как е?  Rolling Eyes

# 113
Смин, при нас е същото, без да ходи на ясла.

# 114
Първите месец - два се прибираше така гладна, но сега е само жадна.
Но относно храната, нали ми се иска, да поотслабне Mr. Green, та не го приемем много навътре, а и в ДЯ казаха, че редовно й давали допълнително, което също не го предпочитам.
Виж, за съня са ми по-големите притеснения, т.к. последните дни още към 19 ч. направо си умира за съм и е адски крива.
Tired

# 115
За съня - нашият откакто са го отделили да спинка сам и си спи като пич (аз го научих да си казва "пич" и умирам като си го каже  hahaha Joy ). Преди в 21 едвам гледаше, сега до 22 е пушка и сам става в 7 сутрин, тъкмо се разсънва за яслата, доволна съм. Но там си спял от 13 до 15.30, но пък вече няколко нощи много се буди през нощта  Rolling Eyes Добре че е цицата, че заспиваме и 2мата на момента, да си похваля гарджето - знае 2 изречения - едното е "тати ела", а другото "още цици" (в случай, че си извадя зърното преди сам да е спрял) hahaha Joy hahaha Joy

# 116
  • София
Соня е мнооого жадна като я взимаме - изпива си цялото шише с вода.
Също е и гладна - почва да яде филийка, кремче някакво, абе каквото намери. Вече имам чувството, че дъвчи непрекъснато нещо докато ли легне.

По този повод да ви питам - давате ли шоколад на децата и по колко, например Киндер шоколадчетата. Защото всеки следобед като си изяде каквото яде майка ми й дава по един Киндер.

# 117
Иленка, аз имам едно кремче - Вита Мерфен . Пише - дезинфекцираща и заздравяваща мас за малки рани от всякакъв тип, порязвания, одрасквания и леки изгарания. Беше за  мен , но го ползвам сега за Ема. Май 3-4 лева струваше. Може да си го вземеш , за да я мажеш при нужда . Дано повече не стигате до такъв кошмар  Hug.

Миналата година бях уредила всичко Ема да тръгне на ясла, но като отвориха едни усти, най - вече баба ми , която работила преди 100 години като сестра в такава , и ми заразправяла разни ужасни истории, та се отказах. Сега го отчитам като грешка, щото като гледам нямаме никакви шансове  Sad.

Бабъл
, ако знаеш какво те чака  Mr. Green. Вече два месеца минаха , а сме до никъде с ремонта. Правех си планове как края на март всичко ще е готово, ама не  #Cussing out. Поне още един месец, а какво чистене ме чака , не е истина . Добре , че поне сме се изнесли от нас и не стъпвам , докато не дойде момента за лъскането. Най-вероятно тогава свекитата ще отидат на вилата с Ема и аз да му мисля  newsm75

Татяна, Ема има много дрехи от щатите и все огромни, мисля че тези дето са за две години , ще и станат на три  newsm78. Имаше една пола с блуза за 3 месечно, а я  носеше на 1.3 год. Въпреки че Миленката е височка , за разлика от Емката -81 см.  Най им харесвам обувките  Peace . Сега съм хвърлила око на едни от  Оld Navy, но там започват от 6 номер, а тя носи 4 още.
Ще чакам и аз да се включат американките и да дадат някой линк. Money

Рени, давам шоколад  Embarassed, какво да правя, предпочитам го пред разни близалки и бонбони.

# 118
Стенли също е много гладен като си дойде, а и много жаден  newsm78 Като го взимам казват, че си изяжда всичко и че пие вода там, научили са го да пие от обикновена чаша. Както и от както е на ясла вечер в 8-9 най-късно е заспал, където намери  Mr. Green Най-често докато вечеряме си ляга на дивана и отнася.

# 119
Кало не е нито гладен, нито жаден като го взема от яслата ... Сестрите казват, че и добре си похапва там.
Шоколад е опитал преди около месец при педиатърката - тя като ходим му дава да зи избере бонбонче от една панерка и аз винаги му ги изяждах, но с мъжа ми решихме, че е по-добре да му даваме бонбончето, за да свързва лекарката с нещо хубаво, че иначе се скъсва да реве само като влезем в кабинета ...  Та последното посещение там беше сякаш друго дете. Още с влизането си поиска бонбон, вдигна си блузката да го преслушат, отваря устата да му видят гърлото, абе направо друго дете беше. Незнам дали заради бонбончето, но факт е че не плака избощо, а напротив съдействаше ... Та засега това му е яденето на шоколад. На други хора не позволявам да му дават. Вече в яслата незнам дали им дават ако има някакъв празник или РД, но сякаш не държа да знам толкова ...
Ние пак цяла сутрин бяхме навън и сега се надявам да заспи моя щурчо, но още няма никакви признаци да заспи скоро  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт