Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 310
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Танче, не е будала Милена  Mr. Green Станимир пък яде супа от пилешко+карфиол+броколи ( Sick Sick Sick) без подправки, само с щипка сол и ушите му правят пук-пук, пук-пук  Mr. Green

# 286
Танче, ади де, кажи се как те карах 2 дни и накрая не го гледа клипа, че аз ти казах какво чувам  Mr. Green Я виж колко любопитни хора има, не съм само аз, така че аааааааааааааааади да го изгледаш  Praynig Hug

Ми то ваШето vbox като не тръгва кво да правя, 1 минута клип гледам zа 6 минути  ooooh!  ooooh!  ooooh!  Но и аz го 4ух то4но така, нали 1вия клип го гледах   Peace

И в крайна сметка кво каза  newsm78

Татянка, ако тази е на 16  Shocked аз съм на 5  Crossing Arms

# 287
  • Русе
Данче, какво стана с резултатите на Ст.? Предполагам, всичко е наред? Hug

Embarassed Embarassed Embarassed Все забравям да пиша - доброкачествена киста било. Няма да черпя, защото не стана по-добър.
А ти как си? Я кажи, като една видна хипохондричка - скърцането със зъби (Ст) на какво е?  Mr. Green

Ееееее, браво - не съм си и мислела, че ще излезе нещо лошо  Hug. Пък за скърцането със зъби - освен за червейчета в дупето, друго не се сещам  hahaha Wink

Аз съм по-добре, ама не ми е минало - пия Родожил и взех да наваксвам дето си отгладувах една седмица, като не можех нищо да сложа в устата  Blush. Абе, няма да ги бъде моите зъби - здрави ще си окапят с тез мойте рехави венци  ooooh! #Cussing out, все се е случвало да се отлепят и пр., ама такава болка никога не е било. Tired - явно от мъдреците тръгна цялата работа тоя път, и нервите ме довършиха.  Close

Смини, знай'ш как ми се идва във Варна - откога са ме заканили, ама като не мога да се откача и за ден  Tired Не се виждам как ще стане преди лятото, ако и тогава ме огрее.  Rolling Eyes Весело изкарване на РД-то - да поздравиш Жени и кака Рая от нас! Hug

# 288
Ами каzал е на Люси, в превод, 4е неговото zадължение било да я накара да млъкне (ама в лоШ немски  Wink )

# 289
Реzервирахме си билети zа Варна  Party  Party  Party

# 290
За кога?

# 291
За на4алото на май  Sunglasses  Ако мъжът ми може да се освободи zа пове4е, Ще пътуваме малко по късно преz май но zа 2 седмици  Wink  Но zа сега плановете са от 1ви до 12ти  Peace

Мераклии zа морска среЩа, освен Сминс и Красето?  Laughing

# 292
  • София
Ей, Танче, май пак ще се разминем значи! Дано да можеш да отложиш за по-нататък и да дойдете на срещата!

Отивам в темата за поръчката да видя писали ли се!

# 293
  • София
Аз. Сама да видя дали ще намеря телепортационната гривна.

Иленко, не задоволи значи хипохондричната ми душа  Crossing Arms За черволяци и аз знаех  Crossing Arms

# 294
Ей, Танче, май пак ще се разминем значи! Дано да можеш да отложиш за по-нататък и да дойдете на срещата!

Ааа, zа среЩата няма да ни огрее, втория вариант е от 10ти до 25ти май, пак е рано.

# 295
  • Boston, MA
Аз. Сама да видя дали ще намеря телепортационната гривна.

Иленко, не задоволи значи хипохондричната ми душа  Crossing Arms За черволяци и аз знаех  Crossing Arms

Аз май също стържа зъби насън, не било хубаво, каза зъболекаря ми, можело да предизвиква главоболия от стягането на челюстта. Обаче алтернативата е да спиш с едни гуми в устата, абсурд.  Laughing

# 296
Аз май също стържа зъби насън, не било хубаво, каза зъболекаря ми, можело да предизвиква главоболия от стягането на челюстта. Обаче алтернативата е да спиш с едни гуми в устата, абсурд.  Laughing

Те не са ли като едни пластмасови Шини които се поставят върху zъбите?  newsm78

# 297
  • Варна
Привет!
Много беше готино на РД на Раичка! Малките бесняха яко, ама каката дето ги наглеждаше хич я нямаше  Sick Като се заблее и наш Николай тича с молива в ръка на пързалката  Sick
Е, пак не гоних и не виках през цялото време. Снимки от Смини, аз не носих фотото.

# 298
И аз не носих фотоапарата-Рожденния ден беше много хубав, а девойката сладка!

Ние преди санаториума и на хомеопат ходихме, но нещо не усещам голяма разлика в поведение и про4ие. Да видим занапред.

ЕЕЕЕ Татянка как може да ни пропуснеш за среща Crossing Arms разбира се, 4е сме навити Peace

Общи условия

Активация на акаунт