Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 353
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Юле, с крам здраве не, но си спомням с болка на сърце изсипано едно шише мляко с какао. Добре го беше мятал докато свърши, защото голямо миене и пране падна Simple Smile

# 241
  • Boston, MA
Оооох, ще ме скъсате! Дойде май времето за белите. Ето го и моя маймун, намазан с кисело мляко:

http://inlinethumb54.webshots.com/16757/2850138580011233688S600x600Q85.jpg
http://inlinethumb56.webshots.com/10423/2068317150011233688S600x600Q85.jpg

Татяна, много кофти, че баш на р.д. на Милена няма да го има таткото ви. Сигурна съм, че ще навакса с подаръци.  Peace
Аз също не знам каква е куклата-зелка, освен ако не говорим за Cabbage Patch:
http://www.cabbagepatchkids.com/

Черепахче, защо 7? Аз четях на 4 години, ако Дани има интерес, и него ще науча рано.

Па-па, добре съм те засякла!

На нас ни смениха времето от миналия уикенд и цяла седмица едва гледам.

За детските градини не ми се отваря дума, че нашата на месец струва колкото вноската по ипотеката, и пак не съм доволна, не ядат, не излизат всеки ден, въпреки че си имат собствена площадка. Поне спи по 2 часа, не знам как му е удобно, на земята с дрехи и обувки, но факт.

Айде да не мрънкам много-много.

# 242
  • Русе
Привет!
Много са сладки тримата беладжии  Heart Eyes (Емо много добре го помня), ама откровено ме хвана истерията само от гледката. Crazy

Миленка - голяма хубавица, а мястото ми се стори направо вълшебно! Sunglasses

Наде, как ще ви спретнат такъв номер, при тоз недоимък на ясли?!? #Crazy
Ние определено минаваме най-тънкажно, май  newsm78 - от миналата година премахнаха месечната такса, която беше 3,00лв. и останаха само дневните - 2,00лв. на присъствен ден, като за Диди ползвам 50% отстъпка, т.е. - 1,00лв на ден (значи, максимума, който можем да стигнем е 20лв на месец, но досега не се е случвало). В ДГ на Преслав е същото - по 2,00лв на ден и без месечна такса.  Абе, жив е комунизма в Русе! Mr. Green

Енви, определено проявяват различен вкус дечурлигата - Преслав яде много ограничен брой пресни плодове (ябълка, банан, манадарина, диня) , а Диди обожава всякакви и по много (само на обяд ми изяде 3 кивита за десерт).
И Диди е станала една малка ужасница, а беше толкова кротко бебе  Tired. На моменти е откровено непоносима - оставям я да реве и да се тръшка докато й мине. Crossing Arms Преслав никога не е проявявал такъв егоизъм и лошотия, той се магарясва по "водолейски" (някак по-изтънчено)... Twisted Evil hahaha

Не съм забелязала да стават по-рано напоследък - ако ги оставя, ще спят до 10ч., но затова пък вечер ми скъсват нервичките с нежеланието си да лягат да спят. Close

Забравих, какво друго щях да пиша... Весел уикенд на всички! Hug

# 243
# 244
  • София
Не се оплаквай, Данче
  Shocked Shocked Shocked Няма!!! Аз помня, че Ивчо ти маже килима с крем Здраве, та затова стисках зъби докато Стаско ме три с тоалетна хартия  Mr. Green

Аааа, и аз го помня Емчо с какаото, само от снимката ми беше призляло преди съчувствено да умра от смях.

Трябва да си направиме албум "Намери детето под а) крема б) млякото..."  Mr. Green

# 245
Да, това е идея. Или заглавие от рода "Най-голямата пакост на съкровищенцето". Пиша съкровищенце, за да не се бърка със съкровище, че на съкровищата пакостите са доста по-мащабни и не мога да се обхванат със снимки.

Тази седмица пасуваме за разходки, че Дани е още болен (и той на Вентолин).

# 246
Освен албум, аз предлагам да направим и дневник с пакостите на нашите съкровища, който след време ще ни е много забавно да го четем  Joy

# 247
  • София
Аз Давид съм го виждала нарисуван целия с маркери по лицето от племенницата, но съжалявам, че не го снимах.

# 248
Бубка за точно тези кукли-зелки става въпрос.Цялото им тяло е от плат и е меко,а само главата гумена.Най-интересното е,че все още мирише много хубаво,а я получи подарък за Коледа.

# 249
  • Варна
Аз понеже съм един завършен недоспал егоист, изпращам лапето и баща му за уикенда при свеки на село  Embarassed. Недоспала съм, къщата е мръсна, ще пера в захлас и искам да си почина. Отиват утре следобед и се връщат сутринта в неделя.
Малко не ми се искаше да спят там, че ми е мъчно, ама не мога вече. Днес ме е вдигнал в 5.30. Цял ден се мъча да не заспя на работа ooooh!
Николай и той го трсе пуберитета. Реве тръшка се, настоява за баща си или за мен, зависи кой липсва. Всяка сутрин се тръшка по асфалта докато баща му не излезе от колата и дойде с нас до ДЯ. Разкакрва го така от 1 седмица.
И аз много се ядосвам на тая тъпа държава. Как може да се плащат такива смешни пари на персонала в ДЯ?! Работят за жълти стотинки, а гледат доста деца.
Както и да е, нали и ние свършихме парите рано-рано и сега минаваме пак на кредити. Явно има голямо повишение на всичко, защото толкова рано не сме закъсвали....

# 250

Добро утро!
Хайде на ароматното капучино и приятна събота и неделя от мен  Hug
Стенли днес отново стана в 6  Tired
Кога сменят времето, че вече нямам търпение?

# 251
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ИМАТ ПОВОД! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Наде, и аз го пийнах моето кафе вече. Приятен уикенд момичета.

# 252
  • Варна
Честит имен Ден на всички именници! Специални целувки за Теди на rody  Hug

# 253
  • София
Добро утро! Пийвам кафенце с вас и честит имен ден на Тодор, Тодорка и на Теди!
В календара ми пише и Богдан и Божидар, че празнуват!

Наде, на края на месеца ще го сменят - още 2 седмици има! На 29-30 март, защото тогава е последната събота от месеца.

Снощи бяхме на културен живот и после на кръчма - театъра не ставаше / избор на мъжо/, кръчмата беше добре.
Сега ще ходим по задачи, докато Мати го няма още.

Приятен ден и да не изпишете течата, че да мога следобяд да пусна нова!

А и прочетете в темата за срещата - имаме и цени от Имението!

# 254
  • Boston, MA
Честит имен ден на празнуващите!

При нас пак вали сняг...

Общи условия

Активация на акаунт