Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 327
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И Вальо се буди в 6ч., ама почна още преди месец и половина - откакто махнахме бибата. Дано със смяната на времето да се оправят нещата.

Днес нещо синоптиците не познаха, времето е отвратително. На излизане беше добре, че вятъра ни беше попътен и дори подтичвахме, ама на връщане малчо не можеше и крачка да направи. Дано за уикенда да е по-топло и тихо.

Смин, Раче, големи мъже си отглеждате Peace и нашето съседче е 17 кг, ама е първи клас.  ooooh!

Тоя Кало ще ме убие - "цялата тотичка" иска, хитряга!  Joy

НадеMr. Green и аз съм от хор "Бодра гарга". Може да си спретнем един алтернативен конкурс.  Laughing

# 226
Хайде нашата ОВИ стана ангина. Още една седмица вкъщи на Суметролим. ДОбре, че майка се съгласи да вземе отпуска да дойде да погледа Дими, че иначе незнам как щях да излизам пак болничен.

Това за стачката и при нас е върви - лелите казаха да се готвим ние майките да стачкуваме, защото съкращават персонал колкото за 1 цяла група и ще стават по 30 деца в група. Налагало се за да увеличат заплатите на другите. Обаче дата не са казали още.
    А как ме е вбесила едната леля - в понеделник ме направи на 2 стотинки, че съм си пратила детето с конюнкювит на ясла, от къде било излизало и т.н, а тя наистина нямаше нищо, леко гурлички, но в кръга на нормалното. Днес пак ме посреща с "Като не си гледате децата - така е."(по подвод ангината й). Кога ли ще й тегля майните и ще махна детето оттам незнам.

Татяна, играчката е много много хубава, но за момента мисля, че Димитрина няма да я използва пълноценно. Сега сме на етап - за возим бебета, да облича да съблича, да им бърше дупетата.

# 227
  • 2 етажа над тавана
Ей, ама никой не ще да ме светне за тия кукли-зелки, ще се обидя, значи пък Crossing Arms Mr. Green

# 228
Ей, ама никой не ще да ме светне за тия кукли-зелки, ще се обидя, значи пък Crossing Arms Mr. Green

И на мен ми е интересно, пък и снимка може  Mr. Green

# 229
В тоя конкурс и аз се включвам , ако ме приемете  Mr. Green

Ренка, винаги ми е много забавно с теб  Joy

Ванче, не се притеснявай, аз съм била така като дете и сега като ме гледаш , нищо ми няма , а и по половин кутия на ден пафкам  smile3546   Embarassed Спомням си , че като дете ме водеха в Сандански няколко години.

Наде, не го мисли от сега, не се знае , дано наистина вдигнат заплатите, че направо не ми се говори. Продавачка вече взима 600 -700 лв , за какво говорим?!

Вени, аз моите хормони даже не ги следя, колко често трябва да се правят тези изследвания? Нали и на мен ми казаха ,че имам Хашимото, но не ми дадоха нищо да пия  newsm78.

Раче, течния парафин като че ли помогна, днес има  успешно ходене, но ще го давам един месец, много е гадно. Дано бързо мине при Емчо, той поне има апетит и може и само с разхлабващи храни да се регулира. За Активията питах и може , купих всички видове , но не ги харесва, та сега аз ги ям. Въобще много е злояда Ема , не й ли хареса нещо как изглежда , даже не иска да го пробва.
А на свекито страшен номер и готвиш, много ми е интересно как ли ще реагира  hahaha

Гале, много неприятно с ангината, като знам как боли  ooooh! Дано бързо се оправи  Hug. А за персонала, навсякъде различни хора. . А как се гледат 30 деца направо не знам  #Crazy

# 230
Да кажа за Активията, понеже я опита - ами много повръщаше от нея. Чак я водих по спешност при лекарката - каза, че може да е от нея, защото иначе и като бебе даже не ми е повръщала.

# 231
  • София
За мен Активията е жива химия и няма място в дома ми Naughty Доколкото знам на Данон продуктите не се наричат кисело мляко - защото я тях няма живи бактерии. А прословутата буфидус бактерия е изкуствено създадена и въобще не е  незаминима. Иначе казано в най-обикновеното мляко има повече полезни неща отколкото в нишестените продукти на Данон.
Педиатърът ми беше казал, че сред всички млека само Данон не ми препоръчва да давам на детето. А като попитах брат Гугъл и той ми потвърди опасенията - та сега ни Данонинчетата, ни Балансите, ни Активиите им искам. Това е лично мнение.  Peace

Тинче, как ползваш парафина, че не мога да вдяна.

На болничките  Hug Hug Hug

# 232
Раче, напълно споделям мнението ти за млякото, затова в къщи сме на домашно. Peace

Смини, обаче на Алекс не му личат кг! Heart Eyes
Това на аватарът ти Иванът ли е!?  Shocked И то след полетата от лалета... Naughty

Гале, бързо оздравяване! Hug

Васерман и при нас не искат.

Все да питам мамите с две деца - забелязвате ли разлика във вкусовете на децата!?  Thinking
Аз все по-често и то сериозни разлики! Улавям се, че не предлагам нещо за ядене, т.к. Петър ми е втълпил, че не го яде, пък установявам, че Велина го харесва, а и наобратно.

Още няколко часа до уикенда!!!
Party

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 14:39 от envia

# 233
Раче, по една лъжичка сутрин пие  Sick.

Може пък  да усеща , че нещо не и е наред на Активията  newsm78.

Обличам се и отивам на сбирка с колежките  lalalala

# 234
Това на аватарът ти Иванът ли е!?  Shocked И то след полетата от лалета... Naughty

hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Той е, абе кефи ме пича как се лигави  Mr. Green  Mr. Green

# 235
  • София
Смииин, деградираш!  Naughty  Mr. Green

Аз пък не харесвам вече такъв тип хора. В пубертета беше друго, даже и аз лекинко залитах натам, но откакто работих с ученици, нещо хич лигавщините не ги търпя.  Crossing Arms

Днес в едно магазинче втора употреба видяхме подобна на играчката на Татянски. Продавачката там е една свежарка и събира всички лапешори и много си играха с това чудо, даже и Вальока не се откъсна от нея. Жалко, че я беше продала вече, иначе веднага щях да му я купя.

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 15:48 от Renkata

# 236
Смииин, деградираш!  Naughty  Mr. Green

bowuu bowuu bowuu
Ми като не харесвам разни мазни такива дето ще се разтопят пред теб  Mr. Green

# 237
  • София
Аз пък я погнах Сминича на кюто за аватара  Mr. Green Много сме лоши  Embarassed

Енви, на Стас вкуса върви към неядене на каквото и да е. Късно според мен пробва сладки неща, а сега спокойно може да преживява само с бисквити.

Тези 3 реда ми костват половин Бочко намазано по лицето ми  #Cussing out #Cussing out :bad-words

# 238
Не се оплаквай, Данче, детето иска да си красива. А и от теб крема се мие лесно. Ама знаеш ли какво е да влезеш в спалнята, да откриеш чадото будно, омазало себе си, стените, кошарата и близкия шкаф с крем Здраве?

# 239

Общи условия

Активация на акаунт