Не виждам връзка м/у нередовно ходене на детето на ДЯ/ДГ и ниските заплати.
Другаде е сбъркана системата и друг следва да носи отговорност - не родителите.
Според мен, де.
Не че не бих си пуснала детето на частна ясла, ама аз не съм милионер, освен това и друго дете имам. Ако трябва д аотделям една заплата за издръжката им, ми то за кво да работя, ще си стоя доживот вкъщи

Да не взема да размисля покрай вас. 
Идват 2 дни за игра с детенцето 
, между групите де, и другите намазват от злата ни сетстра, нали Красе
Ама пък като се замисля, то моето дете е 17 кг 

Това в кръга на шегата, но положението не е никак смешно. Така плаче милото, че сърцето ми се къса. Снощи и днес му дадох Дуфалак дано днес му се размине болката.
Стана ми много мило като я видях. Сега е на видно място в нас 
На мен искаха само анален секрет от Емо, който занесох в 10 поликлиника (в 3-та няма подходяща лаборатория). Нито кръв са му вземали нито урина изследвали 
Откак ходи на ясла Емича е отслабнал на килограми. Колкото и да го хранят (убеждават ме, че редовно му сипват допълнително) само като ме види и започва да крещи "Папам, папам". А ако се забавя започва да реве. Страхотия ви казвам. А по пътя от яслата до в къщи през цялото време хрупа - ябълка или банан, солети, бисквити. Вчера се наложи аз да го водя и взимам от яслата и в чудо се видях. Крещи постоянно, че е гладен и почти на всеки светофар се налага да му бутам нещо в ръцете.
А това не ми допада особено като се сетя, че от понеделник се връщам на работа... Мисля днес и утре да оставя мъжете да спят заедно, а аз във всекидневната. Последния път Емо скочи от леглот и тръгна да ме търси из нас като не пропусна пищейки да провери и в тоалетната и в банята. Сега се чудя дали да не се заключа
Ох, Раче, посмях се за твоята свеки, обаче пък ако дойдете - ще се видим
И аз мога да изправя публиката на крака като запея...............само дето ще се сбутат на вратата кой да избяга пръв 

и ако няма в момента торта го питам да ми каже къде е тортичката, за да му дам и той гледа, гледа ... и казва "Амииии няма я"
и след малко пак следва "Да папаме тотичка"
и така може цял ден да си откараме.