Много ми стана мъчно за Емичка
Милата, как ли се мъчи. Дано се нормализират нещата бързо и забрави за болката и стреса 
Дано и Дими да го пребори този проблем. А иначе тя е станала невероятна красавица.
Гале, завидях й на косите - Маги скоро с опашлета и кукуриго няма да я видя, с тая нейна коса 
Татянка - моето мнение за играчката - ти самата казваш, че Миленка харесва такива играчки, до дете си е според мен
Маги на дървения пъзел, подобен на този на твойта бонбонка, точно 1 седмица му обръща внимание, след което го ползваше само за да си пълни чантите с него
За разликата във възрастта на децата - преди да родя си мислех как най-добрия вариант ще е да са с около 2 години разлика, а сега хич не се виждам поне още година-2 да имам друго дете. Най-малкото заради бесовицата вкъщи, тя ми изцежда отвсякъде силите, да не говорим, че изисква всичкото ми внимание. А и имам нужда да се върна поне за малко на работа.
За четенето - Маги стои да й чета, ама напоследък съм го занемарила това занимание

За месото - почти всеки ден, колкото и да не ми се иска, но нали баща й ако няма месо на масата не сяда, та покрай него и тя намазва.
Бубка, персонализираните книжки мноооооооооооого ми харесаха. Страхотен подарък, оставащ за спомен. Де да имаше и тук такива неща.

Торта надали ще правя за РД-то. Първо - защото се отказах да празнуваме вкъщи. Ще отидам с Маги и баща й някъде - я в Борисовата да дивее, я в някой детски клуб, зависи от времето. В събота след РД-то може да се почерпим някъде със свекитата, а в неделята планирам да отлетим за една седмица до Велинград, така че тортата отпада.
За шоколада - от около седмица съм го забранила под всякакви форми - имам съмнения, че Маги от него прави обриви, така че категорично казах никой и по никакъв повод да не й дава.
Слава богу - слушат и спазват, даже днес свекър ми така скри едни бонбони, че си паднах от смях Аз днес ходих до Джъмбо и от 2 часа обикаляне почти нищо не купих. И то най-вече защото не ми се носеше по рейсовете. Но в събота отивам с кола и ще купя като на Тинчето чина - много ми хареса, а и ще ми е спокойно Маги на него да си драска и мацоти, че сега масата в хола прилича на кочина.
Освен това разни неща за ремонтираната кухня ще си купя, за да си я украся, ама то това като тоя дето слага тигана, пък рибата още в морето. Ама поне съм се навила сега - ремонт ще има, макар и не толкова грандиозен, както бях планирала. По-скоро освежаване, ама все е нещо.
А сега отлитам, че трябва да прочета още 2-3 неща и да залягам, че съм като пребито куче.
моя пък се къса да пътува!
Цъкнах да се увеличи картинката. Хич и не съм се сетила да търся try me 
, ама аз не издържах и се разхилих. 
Стенли също от известно време става много рано
Днес също стана в 6 и от ставането е заповтарял "Мамо, дай папо" и ми сочи кухнята и повтаря "Ти там, дай папо"
От няколко дни здраво затягам дисциплината - няма да ми се качва на главата!