Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 336
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Hug Здравейте!

Рени, Бабълчето баш на вашия Домко е хвърлила око. Валката - много готин! Трябва да направиме един албум с маскирани априлчета  Thinking

Млеката - Али яде по 4 данонинота на вечер Rolling Eyes Успокоявам се, че засега това му са единствените "боклуци" дето хапва  Crazy

Абе, Смин, че хляба или месото примерно, да не би да са много читави?! Много боклуци ядеме, пиеме, дишаме... Дай ся да мрем, които нямаме възможност за еко продукти. Не се чувствам добре, че Стаси яде ежедневно бройлерско, блъскано с какви ли не боклуци ужким пилешко месо, обаче няма да взема да гледам кокошки вкъщи. Това може и да ме прави малко лоша майка, обаче това е положението  Crossing Arms

Вени, за какво търсите подходящ ресторант?

Дайте показно на тези кукли зелка, че ме гризе любопитството!

# 271
Добро утро, момичета  Hug
Роди, това е прекрасна новина, дано повече нямате такива проблеми  Praynig
Рени, искам да взимам уроци от Вальо по гримиране  Mr. Green
Данче, съгласна съм с теб  Peace Стенли също много обича Данет да яде, а в момента е маниак на кренвирши и като не яде нищо друго, по-добре това и без друго е отслабнал много напоследък.

# 272
  • София
Данче, за РД на Мати, че родата е голяма и немога да ги побера у нас, че да им слугувам и да готвя в казана!

# 273
Момичета,много ви моля!Тези,които ще идват на Априлският Пленум да гласуват и споделят мнение  Peace

# 274
  • София
Да, Данче, права си!Аз се опитвах да му давам по-пълноценна храна, когато бях вкъщи, но сега е почти абсурдно. Наистина е въпрос на време, а и на възможности.

# 275
  • София
Момичета, стискайте ми палци, ще пробвам плодове млекце на Мегле със срок на годност 11/09/07

# 276
  • София
Мегле-то си е Мегле! Нищо му няма дори и 6 месеца и кусур след срока на годност  Mr. Green

# 277
Данче, радвам се , че оцеля  Simple Smile

Бъбъл , мен питай за тапети , много съм веща напоследък. Ходих до Домкото , има и оранжеви , но са ми резервния вариант. Иначе на мен много ми харесва магазин Тапетия , намира се на ул. Мадрид , малко след кръстовището с Черковна, близо е до гара Подуене. Там има страшен избор, освен изложените има и много каталози. Аз бях избрала страхотни оранжеви за спалнята , имат варианти дюс , цветя, рае и може да се комбинира , но съвсем случайно прочетох , че това е най-неподходящият цвят за спалня  Rolling Eyes и това ме разколеба. Та аз още мисля цвета  newsm78
Татяна, кажи и на нас  baby_neutral

Ренка, страшен е Валката.

# 278
  • София
Тинче, в "Моето бебе и аз" има статия за справянето със запека чрез хомеопатия. НО мисля си, че след назначеното едномесечно лечение, Емчето ще забрави за преживяния стрес и няма да има повече проблеми.

# 279
  • Русе
Привет!
Ох, Вальока е уникален! hahaha Heart Eyes

Данче
, Меглето е всепризнато и доказано не се умирга от него  Laughing - В офиса като вземат едно, си наливат в кафетата далеч над няколко дена - да не казвам по месец, както е отворено - никой не се е гътнал. Wink
Смини, ти пък  Crazy - Данониното ако ви е най-вредната храна, Али е най-здравословно храненото дете! Peace Съгласна съм с Бюти - вече е трудно да ги опазваме от боклуците. Като си помисля само кроасаните с кремовете, дето не се развалят с месеци - колко са "свежи" и "натурални"... ooooh!. Ама, за киселото мляко ме е яд - щото си беше традиционно натурално и екологично, пък и него "опорочиха"  Close. Ренка, и аз установих, че "пенсионерските" евтини млека, най се доближават до едновремешното, ама вярно - най не са вкусни. И аз чакам нашите да открият сезона с козето мляко (вземат от позната) и да почнат да квасят.

Данче, какво стана с резултатите на Ст.? Предполагам, всичко е наред? Hug

Роди, добре завърнали се!  bouquet Ама, отбивай се да казваш как сте!

# 280
  • София
Данче, какво стана с резултатите на Ст.? Предполагам, всичко е наред? Hug

Embarassed Embarassed Embarassed Все забравям да пиша - доброкачествена киста било. Няма да черпя, защото не стана по-добър.
А ти как си? Я кажи, като една видна хипохондричка - скърцането със зъби (Ст) на какво е?  Mr. Green

# 281
Данче, много се радвам, че всичко е вече зад гърба ви и няма за какво да се притеснявате.

# 282
Привет банда  Sunglasses

Дан4е, ПаПа беШе покаzала zелките  Wink

А аz бърzо иzтрих от паметта си какво е каzал ония на немски, питайте Сминс  hahaha  СноЩи гледахме тукаШния айдъл, нека ви покажа един клип от него http://de.youtube.com/watch?v=UmJZc-wqR1Q  ....това моми4е е на 16 години  Shocked (и има хубави сливици  Joy )

Хахаха, снимките на Вальо са екстра  Laughing

Съгласна съм zа храната, можем само да се постараем да не купуваме много боклуци, но все пак са неиzбежни. Аz купувам доста био продукти, но действително удари в джоба. В4ера купих био пуеШко, 350гр zа 9 ?  Shocked  Гледам да не полzвам раzни фиксове, а дори инстантен бульон купувам беz натриев глутамат. Но пак има достатъ4но други боклуци, които намерят пътя си  Wink  Ааааа, zабравих да споделя, Милена има ново любимо ядене, спагети със сметанов сос и пуШена сьомга  Shocked  Сготвих го преди 2 дена, бях мнооого скепти4на дали Ще яде, а тя вzе 4е го омита цялото и просеШе zа оЩе  Shocked

Тина, да,оранжево не е подходяЩо zа спалня, по добре са пастелните цветове, понеже са успокояваЩи  Peace

Роди, гледай да пиШеШ, 4е липсваШ  Hug

Моми4ета, ако не сте раzбрали, пристигна колета с подаръците от Лайzелсбах Party

# 283
Привет, привет!

Малии, като гледам как са се омазали сладурите, мен ми идва в повече такова мацотене, никога не съм позволявала храна да се разнася, маже и т.н То и заради това сега си имам един мини Монк де  Flutter Не се оплаквам, даже напротив, доволна съм   Mr. Green

Данчонски, имах предвид шоколади, кроасани, зрънчовци, пуканки, маргарини, сокове и т.н  Mr. Green А хляб аз и Али не ядем, да му мисли баща му  Crazy
Иленка, вие към варна няма ли да идвате скоро  newsm78
Танче, ади де, кажи се как те карах 2 дни и накрая не го гледа клипа, че аз ти казах какво чувам  Mr. Green Я виж колко любопитни хора има, не съм само аз, така че аааааааааааааааади да го изгледаш  Praynig Hug

Отивам да си будя детето и отиваме на РД на Раичка  Mr. Green

# 284
Танче, ади де, кажи се как те карах 2 дни и накрая не го гледа клипа, че аз ти казах какво чувам  Mr. Green Я виж колко любопитни хора има, не съм само аз, така че аааааааааааааааади да го изгледаш  Praynig Hug

Ми то ваШето vbox като не тръгва кво да правя, 1 минута клип гледам zа 6 минути  ooooh!  ooooh!  ooooh!  Но и аz го 4ух то4но така, нали 1вия клип го гледах   Peace

Общи условия

Активация на акаунт