Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 363
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Смин, ако пазиш рецептата дай я на Иленка да си я направи в някоя аптека ако иска  Thinking
Сега ще ме карате да гледам довечера Мюзик Айдъл да се видя отстрани  Mr. Green
Гласувах за нашето хубаво гардже, ама и то най-ми хареса де, как се спи там  hahaha
Липсва ми Десито  newsm78
Наистина и аз за Чери исках да питам, но не каза ли тя преди време, че е загубила бебето?
И мен ме е налегнала пролетната умора, а и целогодишния мързел как ме мъчи  Mr. Green

# 91
  • София
Деси са си вяли дупетата днес с Кало  Mr. Green Добре са  Heart Eyes

Наде, виж се, виж се, хубаво пееш  Mr. Green

Като за пиене отвори дума Ренката (с която повече от кафе не сме пили  #Cussing out #Cussing out #Cussing out) се сетих, че ми се пие червено вино от коледно време ама хууубаво, домашно, гъсто, леееко сладко, къде мога да намеря такова?  newsm78 Родата в Сандански си пита ушите...

# 92
Енви, и аз така си ги представям тези полета - от лалета  Hug
Данче, може, не знам тогава  Rolling Eyes
Наде, лошото е, че не я пазя, даже на Ванчето исках да я дам, а довечера не можеш да се видиш, щото са мъжете. Ето тук можеш да се чуеш и видиш  Mr. Green
Ренка, същата работа ма'аму стара  Crazy Тъкмо заредих една пералня, после още една, после малко за гладене, после 2 рибки на скарата и не ме мързи бре, даже вечер си лягам щото трябва, а не че ми се спи - и то към 1 поне, ама що така през деня съм като парцал, досега сякаш не е било така  newsm78

# 93
Неща не се отваря  newsm78 Чакам да видя дали да ви черпа  Mr. Green
Иленка, ако искаш имам рецептата и ще ти я напиша, за да ти я направят в аптеката, много помага  Peace
За кашлицата исках да напиша, че вече на две приятелки децата кашлят по месец и кво ли не пиха и накрая се оказа, че имат стафилококи  Confused

# 94
Аааа ето ме, ето ме Wink
с Кало сме си малко у дома и гледам да използваме хубавото време максимално Simple Smile
той сега спи, аз му ударих такава почивка, че .... това не ми се е случвало незнам от колко време насам Simple Smile
Хей, болничките да оздравявате бързо  Hug Praynig

# 95
Хайде и ние да се от4етем  Wink  Ходихме на преглед, тук нали са много редки, та е голямо събитие  Laughing  Милена е 89см висока и тежи 12.220гр, главата е 50см, фонтанелата по4ти zатворена (само Шева остана). Вси4ко окей, минахме с отли4ие  Joy
Питах педито някои работи и Ще пиШа това, което смятам 4е може да е от обЩ интерес  Wink
Ве4е могат да спят с въzглавница (Милена 4есто ляга върху плюШена игра4ка, та питах), противопокаzно е само преz първите 6 месеца zаради риска от zадуШаване.
Месо е достатъ4но да ядат 2пъти седми4но.
Могат ве4е вси4ко да ядат беz фъстъци . Ина4е, мед, пържено, няма проблем. Да ядат каквото ядем и ние (о леле, ако zнаеШе какво ядем  hahaha )

Споделих, 4е кожата й била zле само преz февруари и 4е са съмнявам 4е е алерги4на към неЩо, което цъфти тогава. Той ми каzа, 4е не било въzможно, оЩе не били сенzибилиzирани, 4ак като станат към 5, 6 години е въzможно. Та явно е от студа. Тъй като ина4е кожата й е добре, само малко суха, се раzбрахме да намаляваме постепенно Линолата  Grinning

От към гледна то4ка на раzвитието, от деца на таzи въzраст се о4аква да кажат иzре4ения с поне 2 думи (ку4ето лае, мама спи и т.н.) и да могат да се ка4ат по стълбите, като се държат с една ръка zа парапета, и да 4уват и тихи работи.

Иленке, сииилно ви стискам палци скоро да сте добре  Hug И аz съм имала афти, ужасно е, съ4увствам ти  Hug

# 96
  • Варна
Уф, Смини, и аз съм в твойто положение! Адски съм уморена, спи ми се постоянно. Едвам гледам особено към 15 часа. Ако щете вярвайте колежката ми врътва ключа и ляга спи на пода. Постила си само едно платче  Shocked Който я знае е завършила френска гимназия и англ. филология Shocked Гони 55-така, а хамава колкото си иска. Днес пак я нямаше на работа и никой не знае що..както и да е, то за нея или роман да се напише или нищо да не се казва  Joy Joy Joy
Николай днес се появи с центрирано око. Сбили се с аверчето му и отнесъл юмрука  Sick Те са се заформили една агитка от 4ма бандита и си разменят удари периодично. Поне не им пречи на приятелството, мъжка му работа Mr. Green
юл4е, супер е Ивчо-посаланков!
Моя бяс го тъпчат с шоколад, ама никой не признава  Twisted Evil Като види милка и пищи истерично. Откъде ще знае, че е вкусно, ако не е ял?!
Ренка, супер снимка, в подписа Heart Eyes
Пак се сдърпахме с половинката, тоз път яко. Още си мълчим и сумтим! Аман от мъже. Отивам да си лягам, лека нощ и успешен ден утре!

# 97
  • 2 етажа над тавана
Аз, такова, само да драсна някой ред, чеда не мислите, че съвсем съм се затрила. Tired Rolling Eyes

От вчера съм лекинко по-зле, явно се отпуснах след като Маги оздравя и сега мен ме тръшна с пълна сила. Ама се крепя, де. Blush  Даже днес правихме с Маги разходка - пеша от 12 етаж, до магазина и обратно пеша до 12 етаж - естествено щото нямаме асансьор.  Close Добре, че не поиска да я нося като се качвахме, че с торбите и детето в ръце сигурно щях да си изплюя до нас всички вътрешности. После ми спретна 30 минутна гимнастика на пода - боричкане, каране на колело във въздуха, стоене на свещ - естествено не й е забавно сама да ги прави тия неща, та на мен ми отмаляха краката да ги държа във въздуха и да ритам Whistling
Сега треснах един парацетамол и вит.с, че съвсем да не грохна.

Не знам вече какво съм писала, но стискам палци на всички болни бързо да отминават болестите. Praynig  Иленке, на теб специално стискам и на краката - аз като знам от една афта в устата какво е гадно, представям си при теб Rolling Eyes Praynig Hug

Мен пролетна умора не ме ехванала, но пък ме е обвзела треска да кроя планове за ремонти - почнах с по-грандиозни като смяна на плачки в половината апартамент, окачени тавани и т.н, но сега съм намалила изискванията до смяна на тапетите, мазане на таваните, нови пердета и въдворяване на ред на балкона - писна ми да прилича на склад, искам едно кътче в тоя дом, където с кеф да седна и да си пия кафето в летните утрини Crossing Arms
Ако осъществя това, което съм замислила, ще покажа. Но това ще е в началото на април вероятно. Сега ще чакам да мине рожд.ден на Маги и ще отида за една седмица при майка ми, тъкмо и пердетата да взема от там(дано само все още ги има) и ще ги ушием и се връщам заредена със сили и енергия за ремонт. Стискайте палци, че както ги виждам нещата, пак аз ще го отнеса основно откъм работа.

Забравих си другите мисли, ако ги намеря ще пиша. Ако не - очаквайте включване утре, вероятно по същото време. Hug

# 98
Не знам за пролетна умора , но получих главоболие да обяснявам защо ще ходи на ясла като е толкова малък, защо искам да ходя на работа като е толкова готино да си стоиш в къщи, защо на частна като е толкова скъпо, да чакам да ми дойде ред в държавната, та ако ще и след 5 години и т.н. С две думи съм ужасна майка, не ща да си гледам детето и т.н. Само мъжо е на моя страна и ме подкрепя.

# 99
  • 2 етажа над тавана
Не знам за пролетна умора , но получих главоболие да обяснявам защо ще ходи на ясла като е толкова малък, защо искам да ходя на работа като е толкова готино да си стоиш в къщи, защо на частна като е толкова скъпо, да чакам да ми дойде ред в държавната, та ако ще и след 5 години и т.н. С две думи съм ужасна майка, не ща да си гледам детето и т.н. Само мъжо е на моя страна и ме подкрепя.

Дали не ми е познато, на мен само ми се дудне от свекитата как била малка Маги да ходи на ясна, а частните колко пари били. Е, поне тук Спас е на моя страна и е на мнение, че ще ходи на ясла(но няма да я води той, ако му плаче) и че ако се наложи и в частна ще ходи.

Така че, Вени, ужасните майки ставаме 2, да ходим да се срамуваме, че не искаме да стоим вкъщи да си гледаме децата, докато се оженят. Whistling

# 100
Аз нямам свекита и двамата са починали, утре ще се обяснявам с нашите. От сега започвам да се срамувам, но ще си сипя една чаша вино , та още повече да ме е срам.

# 101
  • София
За астматичната кашлица /кой говореше newsm78/-че Давид си буха така  поне 4-5 нощи в месеца, когато започне да се разболява. Госпожата в ДЯ ми каза, че голяма част от дечицата, когато имат наченки на разболяване или пък след като са се пооправили, докато се изчистват, кашлят като луди по време на следобедния сън, но само тогава. Аз си го обяснявам, че не може да се изкашля като възрастен и премята едни и същи храчки.
Ами, така е, Veniand, трябваше да го пуснеш като мойто на 1 год и 2 мес. Тогава просто те обявяват за луда и не се занимават с теб повече. Mr. Green Споко! И на 5 год да го пуснеш, пак ще те питат що не го гледа до първи клас!

# 102
  • София
Присъеденявам се към срамуващите се и отивам да си лягам по тоя случай!

Шегата на страна,но никой не ми е казал нищо по въпроса - пълно одобрение! Егати!

# 103
  • София

Като за пиене отвори дума Ренката (с която повече от кафе не сме пили  #Cussing out #Cussing out #Cussing out) ...

М дааам, срамота! Между другото, дай актуален телефон, че имам един твой, явно от бременски времена още, и като идвахме на езерцето при вас, звънях, ама не би...

Аз няма да го гледам Валката докато се ожени, защото мойто синЕ на никоя няма да си го дам и ще си се гледкаме цял живот.  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Шегувкам се, разбира се! След двайсетака ще го пускам вкъщи само по празниците.  Crazy
Бррр, абе кви са тея бабушкери, бе?! Те на работа не са ли ходили навремето, и не са ли си пускали децата на ясли и градини. Или просто се кефят да лазят по нервите!  Close

Леле, Красе, страшни колежки имаш!  Shocked

Хайде, лека ви нощ, а аз отивам да действам по задачи.

# 104
  • София
Добро утро!  Hug
 Аз съм с баката кафе тук и ви чакам  Mr. Green Преди 15 мин ми пратиха повиквателна докато си пиех кротко кафето в кухнята и гледах "събудено" в една точка.
За яслата - щях да го пускам тези дни, но се разсополяви и е на кантар да се разболее та пак го отлагаме за след някоя и друга седмица. За обвиненията - аз сама се обвинявах, че зорлем го разболях.

Общи условия

Активация на акаунт