Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 345
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Ето ме - дишам още. Simple Smile
Ох, Ванче, не искам да си представям какво е дете да кара тоя ад, дето ми е в устата. #Crazy Милото Юли! Hug
Дано не е сериозна тази кашлица  Praynig - много деца се влачат така по цяла зима, особено в яслите.

Благодря за загрижеността на всички! Hug
Аз вчера много объркано го написах... ooooh!, ама на Диди проблема беше, че една малка драскотина на пръстчето се беше инфектирала и стана абсцес  Shocked - от нищо и никаква раничка  Tired. Около раничката се появиха гнойни пъпки, които почнаха да се увеличават и пръстът беше станал като на краставо жабче.  Sick Явно аз имам вина, че не съм и обърнала внимание навреме, но тя непрекъснато има такива драскотини (даже в момента има същата и на другата ръка) - може и да са от гризане на пръстите (като не е успее да докопа батко си и се ядоса  Close). Абе, пълна нелепост е цялата работа! Sick Сега сме си вкъщи двете и всеки ден ще ходим на превръзки в болницата, защото трябваше да ни държат там 5 дена.
Днес докато се мотахме за превръзката, успях да мина и през моето джипи, а тя ме гледа от 1км, сякаш съм някоя прокажена и реши, че приличало на афти, ама сигурно съм имала и гъбички, изписа ми една таблетка за гъбички, и да се плакна със сода, и това беше... била съм повече за зъболекар (кусур ми с Диди на ръце, по зъболекари да ходя!) #Cussing out
Иначе нямам подобрение, а с Гранофурин се мажа от събота (отделно се плакна с 2 вида води за уста и смуча Хексоралетен), като не се търпи - и болкоуспокояващи пия  Tired. Ще видя дали ще има подобрение от содата,  и ако да - ще се съглася, че са гъбички и може да си взема Дактарин примерно (нали това беше за такива работи? Данче? newsm78) А видимо, аз лично, и мъжът ми нищо не виждаме да има - то, вярно, че никога не съм виждала афта, ама все си мисля, че е нещо като раничка дето се вижда с просто око, а аз нямам... Rolling Eyes
Такива ми ти работи при нас... На никого не пожелавам подобни "приключения". Praynig

Мисче, дано ви се размине с мъника, а Лекса и татито бързо се оправят! Praynig

Ама, пък много е хубаво пак да си чакаме бебче! Grinning И дано бързо набъбне бройката и преизпълним миналогодишния "план". (много е лесно то, като не е на мой гръб)  Wink Mr. Green)

# 76
Та какво точно й правеха на Диди под пълна упойка!? newsm78

И Велина не е спряла да кашля, особено нощем - Ванчето ме накара, да се замисля.
Confused

Айдълките са толкова добри този път, че не мога, да си избера фаворитка, но май клоня към Деница. Grinning

# 77
Абе, Иленка, аз забравих за Дактарина - да, за гъбички е, но Иво понякога като си удари устните отвътре, му се възпаляват, стават афти и вдига температура. Тогава го лекувам точно с Дактарин.
А за да не се възпаляват драскотинките, можеш да мацваш йодсептадон или ихтиол. Ако няма навика да си яде ръцете, де.

# 78
Не мога да не споделя с вас тази тема, посмях се от сърце на снимките  Joy hahaha

# 79
  • София
Иленка, на Стаско му изписаха едно мазило, в аптека го направиха, според мен е същото като Дактарин-а, но е по-силно. Сега ще видя рецептата, но спомена ми е, че не се четеше. На зъболекар е наистина най добре да отидеш, ако са афти ще ги намажат с тяхно лекарство, което би трябвало да е мн силно и добро.

# 80
Не мога да не споделя с вас тази тема, посмях се от сърце на снимките  Joy hahaha

Децата са просто уникални, да  Mr. Green Ще ми се и аз да можех да заспя, където съм положила главица.

# 81
Иленка, на Стаско му изписаха едно мазило, в аптека го направиха, според мен е същото като Дактарин-а, но е по-силно. Сега ще видя рецептата, но спомена ми е, че не се четеше. На зъболекар е наистина най добре да отидеш, ако са афти ще ги намажат с тяхно лекарство, което би трябвало да е мн силно и добро.

Данче, нямат такова, има едно solcoseryl, на което се възхищават зълва ми и мъжа й - баща ми им го носи, под формата на кремче е, но но е някакво чудо, което да помага от раз, просто притъпява болката и толкова  Rolling Eyes Не знам дали тук го има  newsm78

Ей хора, как ми се спи не е истина, и ми се прияждат неща, при други обстоятелства да си бях направила вече тест  Mr. Green

Децата са просто уникални, да  Mr. Green Ще ми се и аз да можех да заспя, където съм положила главица.

Юлче, мога мога, ама няма кой да ме остави  Close Twisted Evil

# 82
Смин, аз мога да ти кажа без тест - пролетна умора. Ти си със спирала, нали?

# 83
Joy
Гласувах - за нашето априлско сладко гардже, естествено! Peace

# 84
Смин, аз мога да ти кажа без тест - пролетна умора. Ти си със спирала, нали?
да, със спирала съм, заради това съм сигурна, обаче пък ми се работи, разхожда ми се, имам енергия и в същото време имам нужда от клечки като на една серийка на Том и Джери - да си държа очите отворени

# 85
Ммммм, Смини, това полета от лалета ли са!?
И да не са - приемам, че са!

Peace

# 86
  • София
Горкото Диди!  Hug Иленка, да оздравявате бързо и двечките!  Peace

Сминс, и аз съм в същото състояние като теб  Tired
Най-тъпото е, че вечер ми идва енергията и всичката си работа я върша тогава и си лягам след 1 часа, а малчо като се събуди в 6 - 6.30 и после цял ден се влача като парцал и гледам лошо.  Close

Я кажете, пиете ли нещо срещу пролетна умора?

# 87
  • София
Данче, нямат такова, има едно solcoseryl, на което се възхищават зълва ми и мъжа й - баща ми им го носи, под формата на кремче е, но но е някакво чудо, което да помага от раз, просто притъпява болката и толкова  Rolling Eyes Не знам дали тук го има  newsm78
Смини, ние отидохме в стоматологичен кабинет в поликлиниката т.е. не в някакъв по по кабинет  Rolling Eyes и без плащане, без бележки и тн му мацнаха 2те афти. Ако не се лъжа беше червено на цвят.

Ванче, Юли не го ли мазаха с нещо такова?

Ренка, мн ми се ще да ти кажа, че пия по 2 малки против пролетна умора, но уви не е истина, само го планирам  Mr. Green Иначе си поркам витамини, кафе...  Mr. Green

Юле, на прахосмукачката ли е душата Ивчо?  Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 17:11 от Данче-Калпазанче

# 88
Че къде другаде? Нали оттогава тръгна приказката ни с Иленка за нашите чистници.

Аз пия центрум матерна и да чукна на дърво, откакто съм забременяла с Иво вече 3 години не съм боледувала сериозно.

# 89
  • Русе
Ами, енви, наложи се пълна упойка, за да и цепнат и почистят пръста - нямаше начин да я удържат с местна. Tired

Ааааа, Иво е уникален, просто.... Joy Joy Joy Отивам да гласувам!

Аз май трябва да си взема някакви витамини или микроелементи, щото с тоя имунен срив... не знам докъде ще се докарам. Иначе пия А+Е по 10 дена всеки месец (предписани от лекар), но явно не е достатъчно.
Изядох един банан следобяд и после се намазах с мед и сода (както Вначето беше писала) - ааааааауууу, ужас! - пак ми пламна устата (но май тръгна от банана) - не усещам особено подобрение и след жабуренето със сода... и май ще ходя за Дактарин. Tired Не виждам кога и как ще мога да отида на зъболекар, просто... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт