Ох, Ванче, не искам да си представям какво е дете да кара тоя ад, дето ми е в устата.
Милото Юли! 
Дано не е сериозна тази кашлица
- много деца се влачат така по цяла зима, особено в яслите.Благодря за загрижеността на всички!

Аз вчера много объркано го написах...
, ама на Диди проблема беше, че една малка драскотина на пръстчето се беше инфектирала и стана абсцес
. Около раничката се появиха гнойни пъпки, които почнаха да се увеличават и пръстът беше станал като на краставо жабче.
Явно аз имам вина, че не съм и обърнала внимание навреме, но тя непрекъснато има такива драскотини (даже в момента има същата и на другата ръка) - може и да са от гризане на пръстите (като не е успее да докопа батко си и се ядоса
). Абе, пълна нелепост е цялата работа!
Сега сме си вкъщи двете и всеки ден ще ходим на превръзки в болницата, защото трябваше да ни държат там 5 дена.Днес докато се мотахме за превръзката, успях да мина и през моето джипи, а тя ме гледа от 1км, сякаш съм някоя прокажена и реши, че приличало на афти, ама сигурно съм имала и гъбички, изписа ми една таблетка за гъбички, и да се плакна със сода, и това беше... била съм повече за зъболекар (кусур ми с Диди на ръце, по зъболекари да ходя!)

Иначе нямам подобрение, а с Гранофурин се мажа от събота (отделно се плакна с 2 вида води за уста и смуча Хексоралетен), като не се търпи - и болкоуспокояващи пия
. Ще видя дали ще има подобрение от содата, и ако да - ще се съглася, че са гъбички и може да си взема Дактарин примерно (нали това беше за такива работи? Данче?
) А видимо, аз лично, и мъжът ми нищо не виждаме да има - то, вярно, че никога не съм виждала афта, ама все си мисля, че е нещо като раничка дето се вижда с просто око, а аз нямам... Такива ми ти работи при нас... На никого не пожелавам подобни "приключения".

Мисче, дано ви се размине с мъника, а Лекса и татито бързо се оправят!

Ама, пък много е хубаво пак да си чакаме бебче!
И дано бързо набъбне бройката и преизпълним миналогодишния "план". (много е лесно то, като не е на мой гръб)