Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 379
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Айдеее почна сеееее Joy откриваме официално сезона на рожденниците!

Ето малка почерпка за здравето на Рая

# 151
  • София
Мила Жени,
 да ти е живо и здраво момичето!
 Много да те слушка и радва!

# 152
  • София
Честит рожден ден на нашата кака Рая и весел празник на цялото семейство. Tada Жени, чакаме да разкажеш и дадеш идеи.  Hug

Ох, благодаря ви за подкрепата. Направо не мога да се позная - от хормоните ли, от какво ли нямам никакво настроение, а и постоянното желание за спане също ме съсипва.  Tired Чакам да дойдат по-добри времена. Peace

# 153
Добро утро и от нас  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ   newsm59
Рени честито   bouquet
Смини тука съм  Hug, имам доста работа нещо напоследък, все на някъде и само ви чета нямам време да пиша

# 154
Честит рожден ден на Рая! Да си жива и здрава, много щастлива, да имаш най - красивото детство!
Честит празник на мама Жени, весели и щастливи мигове с порасналото момиче!

# 155
  • София
Честит рожден ден на малката Рая! Да расте красива и умница за радост на мама и тати!

Е, започна се, леле! Страхотно!

Днче, може и да си права, на някакво дълбоко подсъзнателно ниво информацията за джуджетата може и да е повлияла.

Момичета да питам две неща:
1. Седат ли децата ви да им четете - главно въпроса е към момченцата, защото знам, че момиченцата седят!
2. Колко често давате месо - това провокирано от на Танчето доктора?

По въпроса с шоколада - не давам, смятам, че е излишна енергия и води до превъзбужзане - малки са още.

А и още нещо - как се взима скоч лепенка - навремето съм взимала, но опреснете ми познанията, моля ви!

# 156
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА РАЯ! МНОГО ТЕ ЦЕЛУВАМЕ И ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ ВСИЧКИ ДА ТЕ СЛУШАТ!  Hug

Жени, страхотна почерпка! Весел празник!   bouquet

Реа не харесва сладко, а вече всички и носят шоколадчета, и само аз намазвам!  Laughing

Вени, Реа повече от две минути на едно място не стои, независимо с какво я забавляваш. Иначе месо хапва почти всеки ден.

# 157
  • София
Честит рожден ден на първата ни сладка рожденничка!
Да е много весело и щастливо дете и да радва мама Жени!

Хайде, Нуни, и аз се точа за агитката на водното колело!  Laughing

Вальока пак стана по нощите и мрънка, търка очите, но не може да заспи. Сега си наваксва, де. Преди малко ме накара да му обуя обувките, облече си якето, качи се в количката, помрънка 2 минути, после забоде нос в борда и захърка. Напоследък пак почна да иска да излизаме с количката и много се кефи да спи в нея и на обяд не иска да го прибирам, та мисля другата седмица, ако се оправи времето, да си седим цял ден в парка.

За разликата мисля, че за децата е най-добре да е до 2-3 г, но за родителите е по-лесно, ако е по-голяма - над 4-5 примерно. На една съседка децата са с 6,5г разлика, така много добре се съчетават разходките на малкия с взимането на баткото от уч-ще, и може да се занимава и с бебето и с първокласника. Лично на мен ми се стори подходящо такова съчетаване, вместо да плащаш на някого да ти взима детето на обед и да се занимава половин ден с него. Ама, ще видим...  Thinking

По въпросника на Вени: 1. Не; 2. Всеки ден. Много обича месце; Въпросът ти за скоча не го разбрах.

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 10:29 от Renkata

# 158

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO TOU
HAPPY BIRTHDAY, DEAR RAYA
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

(клик да чуеш поздрава и си знаеш колко много ви обичкаме
и ви чакаме във Варна)

Вени - не стои на едно място, а и нещо не намирам смисъл да му чета приказки, гледам да дивеем с него като го взема от ясла или да се разхождаме  Mr. Green Месо яде всеки ден - в яслата по 1 път и в къщи вечер  Peace Скоч лепенка - имаш предвид за изследванията ли  newsm78 - на мен ми акзаха сутрин, след като стане, преди да е измито дупенцето се залепва плътно на анусчето и после върху стълкото  Peace

# 159
1. рядко изявява желание, но когато поиска - стои и слуша четенето;
2. вечер - почти всеки ден яде месо, през деня - предполагам, че пак всеки обяд им дават в ДЯ;
3. ако става въпрос за изследванията - сами си ги лепиха в лабораторията, но трябва дупето, да не е мито, нито бърсано с кърпи.

# 160
  • София
Мерси за отговорите, а стъкалце от лабораторията ли да взема?
Енви, тука мисля не взимат лично.

Матей хич не стои да му чета и затова питам, а пък Лора много обичаше и знаеше приказките на изуст по това време!

# 161
  • София
Вени, в коя лаборатория ще правиш изследванията? Ако ги правиш в "Лора" на Позитано там дават стъкълце.
А на мен личната лекарка ми даде.

# 162
А на Юли такова изследване не му е правено newsm78.

# 163
Аз го купих стъклото от лабораторията, в аптеката ми казаха, че не продават.

# 164
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКА РАЯ!
С пожелания да е весела, умна и добра!!!!

Започнаха РД, като се сетя преди две години по това време вече си бях вкъщи и като почнаха да валят едни бебета, всеки ден, след като станех първата ми работа бе да видя имаме ли ново бебе. А колко дълго съм чакала докато дойде мойто ми то е повече от месец!! Ех, спомени, спомени......

Това за изследванията, за стъкълцето, ако някой го беше казал вчера нямаше да е лошо. На Тони вече му взеха секрет, но аз го бях измила, намазала с крем и т.н, та ще видим какво ще излезе. Иначе стъкълцето ни го даде Джипито.

По въпроса за четенето, е аз се бях уплашила, че никого няма да ни се случи, но Тони вече се заслушва за около 10 мин, а ако само си показваме картинки може и половин час да издържи. И сега да си похваля детето - от около една седмица реди пъзели- дървени, и много се радва, може да го прави един час ине му омръзва. А преди Танчето, като хвалеше Миленка и аз гледах тъпо, давам му той също ме гледа тъпо. Та извода за мен си всяко нещо с времето си. Никога не трябва да се притесняваш за нищо.
За месо - яде през ден.
И лек ден, че станах многословна!!!

Общи условия

Активация на акаунт