Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 402
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
На мен за стъкълце не са ми казвали, казаха в две стерилни шишенца, две акита.
Когато иска седи да четем, но той трябва да реши.

# 166

Честит рожден ден на феичката Рая! Мило детенце, бъди весело и здраво за радост на мама и тати!

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РАИЧКА!!!

Да растеш здрава и много щастлива, и да носиш само радост на мама и тате!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А на мама Жени Hug

# 168
Гале, виждам че надничаш тук - пиши как сте с Димичка  Hug

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЯ! ДА СИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ДА ИЗЖИВЕЕШ ЕДНО БЕЗГРИЖНО И ИЗПЪЛНЕНЕО С ВЕСЕЛБИ ДЕТСТВО. newsm59 nbirthday
   НА ЖЕНИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

# 170
Смин, хвана ме. Димитрина има конюнктювит (ако се пише така) и съм болничен. Изобщо не мога да съчетая работа, дете и форум - затова засега форума е малко на заден план. Вечер съм капнала и заспивам с Дима. Сега докато съм вкъщи гледам да наваксвам с четенето. По този повод да честитя на Рени за хубавата новина. Леко бременеене и кротко бебе й желая.

# 171
Гале Hug, добре завърнала се при нас.Димата е станала страхотна красавица, малка кокетна госпожичка Flutter.

# 172
  • Русе
Честит 2-ри Рожден ден на кака Рая!

Да расте здрава, умна, красива и щастлива!

Жени, честит празник и много незабравими мигове с порастналата ти чаровница!
  bouquet

Гале, невероятна е Димата! Heart Eyes

Рени, още месец устискай и ще се кротнат хормоните. Нали знаеш, че сме тук и те подкрепяме! Peace

За разликата м/у децата - винаги съм искала да е м/у 2 и 3 - така и стана, но не беше планирано. След всички нерви по моя "лудьо", едва ли щяхме да се навием скоро на второ, пък и на мен не ми се занимава с бебета на дърти години. Добре се получи - щастлива съм и не съжалявам, въпреки че на моменти полудявам с 2 малки деца и работа и откровено почвам да изпушвам. #Silly М/у другото, завлякох се на зъболекар вчера (вече не издържах) - нямам нито афти, нито гъбички... Организмът ми явно е заслабнал след боледуването миналата седмица, паралелно са тръгнали 2 мъдреца (отдавна пробили, но сега точно решили да растат) - направили са джобове и се предизвикали възпаление на околните тъкани, после на целите венци - и зъболекарката 2 пъти подчерта, че нервното напрежение също е изиграло решаваща роля, наред с останалите комплексни фактори... та, така - пазете си нервите, момичета! Naughty Сега съм на АБ и се моля да ми понесе и да не ми се разбутат другите проблеми, че като си спомня Татянка как препати... ooooh! ooooh! ooooh!
Точно в момента не мога да разчитам на никаква помощ от бабите, и съвсем съм го закъсала, а с Диди ще трябва да поседим вкъщи и другата седмица поне, .... на работа е лудница и ми е адски кофти, че съм зарязала колегите точно в този момент - не помня вече колко извинителни имейла писах на клиенти и партньори... Tired, но да не ви занимавам - почнаха се Априлските купони, трябва да се веселим! Party

# 173
О, да, относно нервите -
снощи и аз ходих на моята лекарка, та я питах за витамини или имуностимулнати за мен. Тя каза, че е против - препоръчва природосъобразен начин на живот - плодове, зеленчуци, много разходки, спокойствие и антистрес релакс. Каза, че при вирусни атаки особено податливи са активни хора, подложени на ежедневен стрес и пренапрежение, още повече и с малки деца, при което никакви витамини и пр. не помагат.

Tired

# 174
Честит рожден ден на Рая   newsm59. Да е здравичка и много щастлива. Весел празник на цялото семейство  Hug.

Данче, всеки хубав ден сме в парка на Герена , само свирни и сме на линия.

Водих Ема на лекар, че вчера е било нещо страшно. Ние тъкмо тръгнахме на гости и я оставихме със свекитата и като почнала да ака и да пищи , цялата се тресяла, мъчила се да повръща . Баба й много се уплашила. Та изписаха и един месец течен парафин и само разхлабващи храни, голям кошмар  ooooh!.

Димата много голямо момиченце станала, и хубавица - пу , пу.

# 175
  • Русе
Ох, Тина, ооооооооооооохххххххх... Sad Hug Hug Hug

Енви, какъв антистрес, какъв релакс?!? ooooh! ooooh! ooooh! Няма грам спокойствие за мене... Все някой ми танцува по нервите..., и поне тия малките "критъси" дето са попъплили и полазили навсякъде и все се дърпат за нещо,  да си лягаха в 8-9ч., да се видя и аз като човек, пък то - със зор (да не казвам с бой!) едвам в 10.30 се хоризонтират, при което аз вече тотално съм трупясана... и ни къща, ни нищо не мога да погледна... smile3511

# 176
Ильенко, така добре те разбирам, мила!  Tired Ама да не влизам и аз в детайли, че нали се подхвана темата за следващи деца.

Димичка е мнооого сладка! Изключително чаровно дете! Heart Eyes

Тина, горкото Еми!
Confused

# 177

4естит рожден ден, мила Рая   bouquet  Желая ти едно беzгрижно детство, много zдраве и усмивки, и един Щур купон и много подаръци  Wink
Жени, весел праzник  Hug

Здравейте,

урагана се успокои, оЩе е ветровито но ве4е може да се иzлиzа  Wink Само дето все оЩе вали много  Twisted Evil

Скарлет, много се радвам  Hug  Вси4ко си е наред с Тони, просто е от по активните деца, Милена е от по спокойните, това е вси4ко, нито едното е добро, нито другото лоШо  Hug

Ах таz Дима е голяма красавица, пу пу  Heart Eyes  Гале, да пиШеШ  Hug

Иленке, не ми напомни  ooooh! Съгласна съм, 4е стреса е голям фактор, но е лесно да ти каzват да го ограни4аваШ а пък няма как  Tired  Стискам палци да намериШ някаква въzможност да си по4инеШ малко  Hug

Тина, много неприятно  Sad Горкото, кой zнае как се мъ4и  Sad

Меци, ти как си, оправи ли се?  newsm78

# 178
О, да, относно нервите -
снощи и аз ходих на моята лекарка, та я питах за витамини или имуностимулнати за мен. Тя каза, че е против - препоръчва природосъобразен начин на живот - плодове, зеленчуци, много разходки, спокойствие и антистрес релакс. Каза, че при вирусни атаки особено податливи са активни хора, подложени на ежедневен стрес и пренапрежение, още повече и с малки деца, при което никакви витамини и пр. не помагат.

Tired

Еми аз не мога да живея природосъобразно, затова пия витамини. Иво вчера ме стопи и вечерта потроши и баща си до степен да се чудим с какъв акъл сме създавали деца   #Cussing out  Днес обаче си пих пак витаминчето и съм ок, а Иво се държи малко по-прилично (още нищо не е омазал с крем).

Татянче, ураганът дойде при нас.

# 179
  • София
Зълва ми казва, че имало оправия с бесните дечурлига - малки розовки хапченца за майките им и всичко е наред.  Mr. Green

Милата Емка! ooooh! Дано да се оправят бързо нещата и да не се мъчи повече така сладураната!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт