Когато иска седи да четем, но той трябва да реши.

М/у другото, завлякох се на зъболекар вчера (вече не издържах) - нямам нито афти, нито гъбички... Организмът ми явно е заслабнал след боледуването миналата седмица, паралелно са тръгнали 2 мъдреца (отдавна пробили, но сега точно решили да растат) - направили са джобове и се предизвикали възпаление на околните тъкани, после на целите венци - и зъболекарката 2 пъти подчерта, че нервното напрежение също е изиграло решаваща роля, наред с останалите комплексни фактори... та, така - пазете си нервите, момичета!
Сега съм на АБ и се моля да ми понесе и да не ми се разбутат другите проблеми, че като си спомня Татянка как препати...

, но да не ви занимавам - почнаха се Априлските купони, трябва да се веселим!
. Да е здравичка и много щастлива. Весел празник на цялото семейство
.
.

Няма грам спокойствие за мене... Все някой ми танцува по нервите..., и поне тия малките "критъси" дето са попъплили и полазили навсякъде и все се дърпат за нещо, да си лягаха в 8-9ч., да се видя и аз като човек, пък то - със зор (да не казвам с бой!) едвам в 10.30 се хоризонтират, при което аз вече тотално съм трупясана... и ни къща, ни нищо не мога да погледна...
Желая ти едно беzгрижно детство, много zдраве и усмивки, и един Щур купон и много подаръци 

Само дето все оЩе вали много
Вси4ко си е наред с Тони, просто е от по активните деца, Милена е от по спокойните, това е вси4ко, нито едното е добро, нито другото лоШо
Гале, да пиШеШ 
Съгласна съм, 4е стреса е голям фактор, но е лесно да ти каzват да го ограни4аваШ а пък няма как
Стискам палци да намериШ някаква въzможност да си по4инеШ малко 
Горкото, кой zнае как се мъ4и

Днес обаче си пих пак витаминчето и съм ок, а Иво се държи малко по-прилично (още нищо не е омазал с крем).