Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 322
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Party Party Party Party Party Party Party Party

Рени, супер, ех че радостно  Hug
Лека и безпроблемна бременност от сърце  Hug

# 31
  • 2 етажа над тавана
Рени, страхотнооооооооооо!!! Лека и безпроблемна !

Прекрасно начало на седмицата!!!

# 32
Рени, толкова се радвам, направо настръхнах от вълнение  Hug
Лека и безпроблемна бременност! И аз искам, но още май не ми стиска  Blush

# 33
Рени, честито! Пази се  Laughing Остават ти още само 32 седмици  Mr. Green

# 34
Рени, изтъркули ми се  една сълзица от радост на бюрото Hug Лека, безпроблемна и октомври да празнуваме с теб Heart Eyes

# 35
О, Рени, това е страхотно!
Честито!
Безпроблемно!
И да нацункаш кандидат какичка Соничка!

Hug Heart Eyes Hug

# 36
Ихааааааааааа, Рени!Толкова се радвам за вас Hug.
Лека и безпроблемна бременност ти желая Peace.
/Сега разбирам защо се подмотваше за плановете ни за тренировки Flutter/

# 37
Момичета, не съм чела и ред от 3 дни, но имам спешен въпрос, после ще наваксвам. Нали Панадола се редуваше с Нурофен на 2 часа или бъркам? И каква е дозировката на Нурофена, че ми го няма упътването?

# 38
Нурофен по 5 мл и се дава на 8 ч най-малко, но ако го редуваш с Панадол мисля, че беше на 4 ч. Това е дозировката за голямото дете. А ако ти трябва за малкото сега ще проверя.

# 39
Рени, поздравления и леко бременеене!

# 40
Ихааа, Рени, каква 4удесна новина  Hug  Много се радвам  Hug  Да е лека и беzпроблемна, и да се паzиШ  Hug  Hug  Hug

Мис, аz не ги редувам, доzировка zа Лекса или zа мал4о? Тегло?

# 41
  • София
Момичета, благодаря Ви за искрената радост!  Hug
Много добре ми влияете, защото забременях от раз и съм малко шашната, с хиляди мисли в главата и някакси не мога да се отпусна да се зарадвам. Но днес след прегледа съм по-спокойна, а и като чух пулса на тия 15 мм. бебе в мен съвсем повярвах, че съм бременна.

Мисче, от нурофен до нурофен трябва да минат 8 часа. Дава се 5 мл. за деца м/у 1 и 3 год.През останалото време можеш да редуваш Панадол със свещички ефералган.

Ваня, наистина заради това се скатавах от плуването, но смятам след първите месеци наистина да ходя.

# 42
  • София
Както ми беш гадно и кисело - настроението ми веднага се промени при чудесната новина.
Рени, честито и лека и безпроблемна!!!! Живот и здраве едно мъничко, послушно детенце!
За годините и аз съм да се махнат, не че мойте ги пише, а те не са малко.
От 20 март и Тони заминава на ясла, частна, пък септември дано да успеем. Та и аз трябва да му правя изследвания, но на нас ни искат само чревни. И да ви питам, как взехте материал. Едно време доколкото си спомням го взимаха с една клечка от дупето, а сега защо е толкова сложно....... Ще си допиша, но ме извикаха спешно.

# 43
Мисче, с Нурофена не мога да помогна, лично при нас не смъкна температурата, само Панадола ни помогна, но на мен за болка ми помага  Rolling Eyes Дано не е нищо сериозно при вас  Praynig
Скарлет, аз взех от материала  в памперса и го сложих в  контейнерче, но също така и урина, и едно като тиксо - за глисти  Mr. Green
Тинче, казвай как е Емка  Praynig

# 44
Здравейте мамчета, не пиша редовно но ви чета редовно.
Честито РЕНИ, желая ти лека и  усмихната бременост.Много ми е хубаво когато някой забременее но за мен не си представям поне в близките 10 год.
Момичета, аз давам Нурофена на 4 часа, поне така знам.Каква е разликата от Панадола?
Скарлет, ако взех от гърнето сложих го в стерилно шишенце и така го дадохме в ХЕИ.

Общи условия

Активация на акаунт