. И от мен лека и безпроблемна бременност. Аги, пожелавам ти скоро да се похвалиш.
Ема съм я натъпкала с всевъзможни разхлабващи храни и вчера имаше положителен резултат/пластелинови топчета/, но с голям зор, плаче и се стиска. Сега докато преодолее страха ще е така, дано да е скоро. Щом и даде зор ми носи памперс да го сменям и така въртим три , четири памперса цял ден. Като за капак нещо така жестоко я е наяло , имам съмнение , че е бълха
, защото онзи ден си игра с едно котенце пред блока доста дълго и то и се галеше. Та сега и по цял ден иска да я чешам
Утре пък аз ще ходя на лекар , че много ме болят ръцете, да видим какво е това чудо. Дадоха ми направление за невролог и ако той прецени щял да ме прати на ортопед. Стискайте палци да не е нещо сериозно.
На мен педката ми е казала да давам Нурофен , ако е много висока температурата , защото е по-силен .
Хубава седмица на всички
Как ще се лекуваме, хич не ми е ясно.
...
Нямаше да съм вкъщи и да ви пиша, ако аз самата не бях болна (май херп ангина), поради което най-разумно беше да се приберем вкъщи, за да не посея някой вирус в отделението с децата. Всичко тръгна от една драскотина на пръстчето на Диди (миналата седмица), после една пъпка, после много гнойни пъпки и подут пръст - естествено всичко това се случи събота/неделя
- с джипито се чувахме само по телефона, от дежурния кабинет ни върнаха, щото нямала договор с тях, в спешното - направо ни казаха да влизаме в болница... и така днес вече нямаше накъде
. Не мога да си простя тази нелепост!
За капак тази сурин Диди се събуди и с начеващ конюнктивит
Лека и безпроблемна бременност, мила 

.И аз имам нужда от нов, та сподели откъде си го поръча?
Като го вземем от яслата и бам в морската