Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 315
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Рени, честито  Hug. И от мен лека и безпроблемна бременност.

Аги, пожелавам ти скоро да се похвалиш.

Ема съм я натъпкала с всевъзможни разхлабващи храни и вчера имаше положителен резултат/пластелинови топчета/, но с голям зор, плаче и се стиска. Сега докато преодолее страха ще е така, дано да е скоро. Щом и даде зор ми носи памперс да го сменям и така въртим три , четири памперса цял ден. Като за капак нещо така жестоко я е наяло , имам съмнение , че е бълха  newsm78, защото онзи ден си игра с едно котенце пред блока доста дълго и то  и се галеше. Та сега и по цял ден иска да я чешам  #Crazy

Утре пък аз ще ходя на лекар , че много ме болят ръцете, да видим какво е това чудо. Дадоха ми направление за невролог и ако той прецени щял да ме прати на ортопед. Стискайте палци да не е нещо сериозно.

На мен педката ми е казала да давам Нурофен , ако е много висока температурата , защото е по-силен .

Хубава седмица на всички  Hug

# 46
  • София
Mayflower: Много се радвам, че Ема се е оправила и ще стискам полци за твоя преглед!!!

Смин, elima - много ви благодаря за отговорите, вече разбрах как да се справя, но все пак не мога да разбара, защо е отпаднал стария метод, който според мен е много по-лесен.

# 47
За Лекса е Нурофена, Татянка, 10 кг е дребната.. Свещички Ефералган нямам. Мислех, че мога да редувам на два часа, ама явно съм се объркала. Дано не и навреди, защото преди малко казах на майка ми да и даде Нурофен след Панадола с разлика 2 часа. Сега е смъкнала на 37 и нещо да видим за колко. Мъжът ми беше с 40 градуса снощи, ама цял уикенд е така. Предполагам Лекса го прихвана от него. На всичко отгоре взе и да кашля. Давам Хустагил от тази сутрин за кашлицата.

# 48
Рени, честитооооо! Страхотна новина е това! Много се радвам за теб. Лека и безпроблемна и здраво бебче на есен ти желая.

# 49
  • София
Ехее, Рени, честито!!! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

Аги, успех! И ти да се похвалиш скоро!

Ние изкарахме страхотен 8-ми март, ходихме с мамите и татковците от квартала по ергенски в Алексиевата къща в с.Гургулят. Пепи не се отчете с цветя и подаръци, ама той не е по романтичните жестове и пазаруването, и си знам, че ако искам подарък, трябва да си го купя сама, пък той дава паричките.

Мисче, на листовката на Нурофена пише, че се дава по 5мл, 2-3 пъти за 24 часа, а ако е за малкия - 2,5 мл, 3 пъти дн. Значи на 4 часа можеш да редуваш с Панадол или Ефералган.

Аз оплаках ли ви се, че Валката повръща от всякакви лекарства, с изключение на Калпол / Панадол, а даже и Панадола нещо не го харесва на вкус и го плюва.  Sick Как ще се лекуваме, хич не ми е ясно.  ooooh!

# 50
Ренка, това е кофти. И Лекса снощи едва не повърн акато и дадох Панадола. Повдига и се от каквото и да и дам, но според мен е, защото не го иска. Тази сутрин закъснях за работа докато се опитам да и дам два сиропа, инат овен и туй то!

Аги, поздравления за взетото решение! Нямам търпение да се похвалиш. Много пролетно взе да ми става с тези бебешки вести.

# 51
Пак съм аз Mr. Green. В крайна сметка майка ми не е дала Нурофена, така че притеснението ми за предозиране отпадна, но... Ако Т не се смъква за постоянно какво да предприема? Падала до 37.5, но за кратко и после пак се вдига.

# 52
Мис, ами с други методи? Влажни кърпи и тем подобни?  newsm78

А вие сигурни ли сте, 4е Нурофена и Панадола могат така да се редуват?  newsm78  Все пак, по тоzи на4ин органиzма Ще поеме не само макс. доz. Нурофен, но към него и Панадол  Shocked  Де да zнам, множко ми се вижда  Thinking

# 53
  • Русе
Привет,
Тъкмо си мислех, че вече останахме без бременни и хоп - имаме си попълнение! Grinning...
Рени, честито щастие! С пожелание да не усетиш как се изтъркулват месеците и прекрасно здраво бебече на финала!
Черито дали е родила? newsm78 Дано се появи с добри вести по някое време.

Аги, стискаме палци - и да стане от раз! Hug

Аз имах кошмарен уикенд, който днес приключи в детска хирургия с Диди... и пълна упойка за нея. Cry Нямаше да съм вкъщи и да ви пиша, ако аз самата не бях болна (май херп ангина), поради което най-разумно беше да се приберем вкъщи, за да не посея някой вирус в отделението с децата. Всичко тръгна от една драскотина на пръстчето на Диди (миналата седмица), после една пъпка, после много гнойни пъпки и подут пръст - естествено всичко това се случи събота/неделя  #Cussing out -  с джипито се чувахме само по телефона, от дежурния кабинет ни върнаха, щото нямала договор с тях, в спешното - направо ни казаха да влизаме в болница... и така днес вече нямаше накъде  Tired. Не мога да си простя тази нелепост! Banghead За капак тази сурин Диди се събуди и с начеващ конюнктивит  Tired - даже едната сестра в отделението забеляза. Confused Диди понесе геройски цялата работа и сега си е вкъщи с абоката на ръката - ще ходим всеки ден на превръзки и така...
Аз съм много зле - от една седмица - на болкоуспокояващи и с пламнала уста - не знам афти ли е какво е, но все едно съм изгорена с киселина и някой ми е посипал сол в устата  Sick (чак с глас съм ревала от болка) - плакна се и се мажа с разни неща, ама когато сваря - себе си ли да гледам, Диди ли... ooooh!. А днес имах час за гинеколог, за да се погрижа за една раничка, която още есента ми откриха и все не идваше ред за нея... емиииииииии, явно още ще почака... #Cussing out Наоплаках се и аз!
Добре че, тук е пролетно и пълно с положителни емоции! Hug

# 54
ИльенкоHug! Много ти се е събрало. Не разбрах, какво точно се е получило при Диди и какво й правеха!?

Бързо оздравяване на всички болни!
Praynig

# 55
Иленка, съчуствам ти  Hug дано скоро се оправите и двете. И аз не разбрах какво се е случило.

# 56
  • София
Ей Рени, това се казва пролетна вест Simple Smile Лека и безпроблемна бременност, мила Wink
Аги, поздравления за решението и дано скоро да ни се похвалиш като Ренито Simple Smile

Гледам и прошка сте си взели, докато се наканя да вляза в темата  Embarassed Простете и на мен, ако съм ви подразнила с многословието си...

8-ми март изкарахме с Емо двамата, защото таткото ни го взеха за домашен майстор и цял ден боядисва тавани и слага тапети на приятели. Но сутринта се отчете с огромен букет с фрезии и кредитната си карта - да си купя каквото поискам. Аз от скромност (и поради липса на свободно време засега) все още не съм си харесала подаръка, но тия дни ще се поглезя.

Подаръци за празника не съм купувала, защото майка ми и свеки са на 500км надалеч. Но на свеки и направих изнанада. Пратих и младеж с букет и картичка с поздравления за празника, поръчани по интернет. Беше много впечатлена и приятно изненадана. Фирмата не разнасяше извън Варна и майка ми мина само с телефонните ни поздрави.

ИленкоHug милото Диди. Дано бързо да се оправите  Hug
Мисче, да не мъчат зъбки каката ви? Аз лично избягвам да давам лекарства и слагам компреси вода с оцет на крачетата, ръчичките и челцето.
ТинчеHug милото Еми дано се справи.

Скарлет, за изследванията си купи шишенце от аптеката. Имат специални за анален секрет с нещо като лопатка закрепено за капачката - та с него вземаш от памперса или от гърнето малко. Личната лекарка ще ви даде направелние за изследванията. Пуснете ги седмица преди да дадете детето на ясла, че си имат срок. Резултата от изследванията излизат за 2-3 дена.

# 57
  • София
Рениииииииии, страхотна новина! Много се радвам за вас! Лека, безпроблемна и красива бременност!  Hug

Черепахче и ние с Реа ще сме сами от утре. И аз трябва да извеждам куче с дете, да  водя Реа на ясла и да ходя на работа, ужасссс! Ако ти се оплаква на твое раположение съм, отлчно ще те разбера!

Лека вечер на всички!

# 58
  • София
Рени, от сърце се радвам за теб! Да сте живи, здрави, много лека бременност ти пожелавам!  Hug  bouquet

Иленко, мила, съчувствам ти истински, айде, дано бързо минава и ваш`то гайле  Praynig

Мисче, като се е налагало съм редувала Панадол с Нурофен и в кризисни моменти на 2 часа, макар, че знам, че може и през по-малък интервал, но не съм пробвала. Аз давам температуропонижаващи, хич не го бавя с други методи.

Момичета, аз давам Нурофена на 4 часа, поне така знам.Каква е разликата от Панадола?
Нурофена е ибопрофен, а Панадола - парацетамол. Аз съм по-доволна от Нурофена и за мен и за малчо.

# 59
Дея страхотен е часовника Peace.И аз имам нужда от нов, та сподели откъде си го поръча?

От ebay ги поръчах,като той откри часовника марката му е Marc Ecko

Дея,както и от къде е поръчан мъжа, който прави такива подаръци  Mr. Green

Ами минал е през голяма шифловка  Mr. Green и превъзпитание  Mr. Green

Рени, поздравления и леко бременеене! Hug

Ей как ме радва това пролетно време навън  Party Като го вземем от яслата и бам в морската  Laughing

Искам и аз  Mr. Green

Иленка,  Hug,бързо да се оправят и забравяте  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт