Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 320
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте и от нас!
Честит празник, момичета, с голямо закъснение!
Обичайте и бъдете обичани! Hug
Ние празнувахме 8ми март в петък и го посрещнахме в една дискотека!Бяхме градска отпуска, не ни се беше случвало скоро!Прибрахме се в малките часове, отворих си подаръците, защото нямах търпение и си легнахме към сутринта!
Времето тук е страхотно и се поразходихме с Давид и двата дни, малко по-разголени!Дано не го е надухало много!  Rolling Eyes
Ще се поровя малко и ще ходя  да гладя дрехите за седмицата! Whistling
Лека вечер и успешна седмица от утре!

# 16
  • Варна
Ехе, Смини, то не се брои в Каварна. Ники беше в коремче и на Пърпъл и на Скорпионс. Ама до София е доста блъскане, път, спане и т.н. Пък и не ми се бременее лятото. Макар, че човек като се замисли, ехе и до края на година се родило baby_neutral
Зареди се с две книги и съм готова за новата седмица. При нас се чака да се обявят кои ще са съкратени не се преработваме. То се разбра вече, че сме загубили доста ценно време в армията, та сега ще се помотаем още малко и ще видим Thinking
Николай лъсна пода на Кауфланд, мисля да искаме заплащане, доста качествено работи, ако се съди по дрехите му  Joy Много е подивял, само повтаря "да" или "не, няма". Общо взето хич не говори друго. Скубе, хапе и дере. Добре, че слуша в ДЯ  ooooh!
Лека седмица на работещи и детеотглеждащи!
Ще ми се да помързелувам в къщи, ама ако Косе води малкото звер на ДЯ. Засега няма изгледи Joy

# 17
За вкусен и приятен старт на деня  Mr. Green
Добро утро на всички  Hug
Лека и успешна седмица ви желая  Grinning
Заведох Стенли на ясла и сега си пия кафето с нас  Flutter

# 18
ДанчеFlowers Bouquet  за темата и за допълненията към списъка!

Аги,   Hands Thumbsup !

Лека седмица на всички!
Two Hearts

# 19
Наде, мерси за кафето, точно ти ми трябваше, да ми кажеш кога и какви изследвания трябват за ясла.
Росен тръгва на ясла от 1 април, а  аз на работа. Записах го за всеки случай на частна, за да не паднем от два стола на земята. Ако го вземат в държавната, ще го преместя. Ходи ми се вече на работа.

# 20
Добро утро и от мен.
С малко закъснение но искрено, честит празник мили майки и простете.
Ама как се паднаха тази години празниците, да можем нечестваните, да не се сърдим повече от един ден, като ни поискат прошка.
Много хубави подаръци момичета със здраве да си ги позлвате.
Ние тази седмица сме си сами със Симончето. Ще трябва да я извеждаме кучето с нея, което си е сложна мисия. Обикновено някой ме нахоква и с право де, и после дълго време го преживявам.

Приятна седмица на всички Hug

# 21
  • София
Здравейте! Със закъснение искам и аз прошка!
Много весела седмица желая на всички!

Енви  Hug

Момичета, като капитан на тази тема  Mr. Green предлагам да изтриеме годините или да ги осъвремениме, не, че имам против да продължавам да съм на 26, но някакси не е честно Роди да е на 27 като сме наборки   Mr. Green

Янче, защо сте самички?

Дея, страхотни подаръци! И аз се присъединявам към питанката от къде ги поръчват тези красоти, както и от къде е поръчан мъжа, който прави такива подаръци  Mr. Green

# 22
Аз съм "за", да си махнем годините от първа стр., т.к. който е счел за нужно, да ги сподели, са в профила му. Но може и анкета по повода да се пусне! Wink

Янче, защо те хокат!?

Чужбинските мами ми липсват! Confused

Хм, относно прошката ... много лично и по конкретен повод е - ако не си го казал в точното време на точния човек, каква полза, да го правиш на прошков ден!? Според мен, де. Rolling Eyes

# 23
  • София
Привет!
Май и ние ще тръгваме на ясла от април точно, за да не останем на земята от два стола. В само яслата - 48 ни е излязал номера и ако не го пусна, а после не ни приемат... ще го загазим. Свеки може да го гледа най-късно до септември.

Така че дайте изследванията да действаме и ние!

Апропо, с молба съм да се догласува анкетата за място на Пленума, за да подюра Милен да звъни!

# 24
Данче, Черепаха е в комадировка.
Енви, с право ме хокат, защото я пускам без каишка Embarassed
Вени, подюрвай го  bouquet

# 25
Привет!  Hug

Данче, махай годинките  Mr. Green
Вени, изследванията трябва да с енаправят седмица прди тръгването, GPто знае какви са, защото си имат "срок на годност"  Blush
Янче, и аз ако съм и аз ще мърморя  Laughing

Ей как ме радва това пролетно време навън  Party Като го вземем от яслата и бам в морската  Laughing Е, има цял работен ден дотогава, ама аз да си помечтая  Laughing

Обаче така са ми са се прияли ...охлюви... Rolling Eyes Mr. Green

# 26
  • София
Знам, че имат давност, но нали се бавят около седмица... и така се надявам да минат още поне две - три седмици! Или бъркам?

# 27
Нашите бяха готови за 2 дни  Peace

# 28
Привет и от нас,

много съм zаета напоследък но ви хвърлям по едно око  Wink  Надявам се, 4е сте иzкарали хубаво на праzника, тук не беШе, 4ак преz м. май.

Аги, дерzайте смело  Wink

Тина, как е Ема?

Таzи седмица откриваме сеzона на рожденните дни  Party

# 29
  • София
Здравейте!

Аз понеделнишки ще ви се похваля, че ние бебенаправихме и съм бременна  Blush
Сутринта бях на първи преглед - видях бебето и чух вече сърдечна дейност. Сега съм в 8 г.с. и термина ми е за средата на октомври. Mr. Green
Лекарката ме стресна малко, защото каза, че имам леко отлепване на плацентата и ми изписа Магнерот и но-шпа и да лежа една седмица. Но аз съм на работа и сугурно ще си взема от сряда 3 дена болнични да не стане някоя беля.

Хайде чакам скоро компания от някоя от вас. Аги,  Peace

Общи условия

Активация на акаунт