Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 372
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Рени, аз не давам шоколад и всички около мен знаят това и слушат  Mr. Green Последно нашите като бяха тук изяде почти цяла обикновена вафла, но от какаото му с епровокират червените петънца по краката, това вече го установих  Rolling Eyes Та до 3 години няма да види шоколад моето дете  Laughing Приятели и познати знаят, че ако искат да му донесат нещо - това са плодове и сокчета  Peace

Тинче, как е Емка?  Hug А за яслата направо си за бой, ама ти си го знаеш явно  Sunglasses

Петето нещо ми се губи?!  newsm78

# 121
Давам шоколад на Стенли, но само на Киндер и на Милка детския и не повече от едно блокче на ден  Twisted Evil другото е за мен  Whistling
Петето си е тук, но по цул ден са навън с Алекс, добре са  Peace Вчера бяхме на кафенце с тях, Алекс е станал толкова сладък  Heart Eyes и много послушен, пу-пу.

Каква искате да е разликата между децата ви? Данчето ако иска да пусне анкета  Wink Силно ме интересува, а майчетата с две да споделят колко е тяхната. Предварително благодаря  Hug

# 122
Разликата ни е ясна и е точно такава, каквато я искахме. Peace

"Забранени" храни давам, само ако види брат й да яде и си поиска неудържимо, което не е рядко. Blush 

# 123
Разликата - искаме да е 4-5 години, нито повече, нито по-малко, живот и здраве догодина лятото ще стартираме бебеправенето, но аз отново искам овне, а мъжО каза, че тогава сама ще си го гледам  Mr. Green Joy hahaha Определено обаче ще се постараем отново да е пролетно бебе  Hug

# 124
Ние искахме около две години разлика, за да може от едното майчинство да мина директно в другото. Така и стана.

Иво само опитва трошичка шоколад, ако ние ядем, което е доста рядко. Със захарта не бива да се прекалява, че стават много буйни после (а на мен и нормалното му състояние ми идва свръх понякога  Rolling Eyes ).

# 125
Исках като стане Росен на 1 година да забременея с второто, но уви не стана.
Шоколад давам много рядко, колкото да опита и аз съм предупредила всички, че съм против сладките работи, който иска носи плодове, сок.

# 126
  • София
Да пускам ли анкетка (на първо четене не се ориентирам как да стане този номер)?

Но пък да си кажа - засега неискам още деца, поне да се минат няколко годинки и тогава може да повдигнем въпроса.

# 127
  • София
Разликата /живот и здраве/ ще е точно 2 г. и 1/2. Звучи много добре, но определено можеше да се изчака още половин година.
Все си представях как ще се кефя пак да гушкам малко бебенце, но сега ми се струва, че и Соня си е още мъничка и че след време повече бих се кефила.

Това мойто е карък голям - тъкмо казах на шефката и пристигна покана за още едно пътуване, до Ню Йорк на 4 април. Да не говорим за ходенето до Лисабон през юли, което ми беше сигурно, но с тумбака едва ли пратят мен на м/ународна среща. Tired
Здраве да е, важното е бебето да е добре там вътре, пък после всичката работа на света ще е пред мен.

Смини, по повод на желанието ти за още едно пролетно бебе, всеки ден му мрънкам на мъжа ми как можа от първия изстрел да ме забремени и да трябва да съм бременна в най-горещите месеци, а пък и после цяла зима вкъщи с бебето. Затова планирането е хубаво нещо, а и дано Господ е с вас.

Айде че се отплеснах, ама ме уцелихте по моята тема напоследък........

# 128
всеки ден му мрънкам на мъжа ми как можа от първия изстрел да ме забремени и да трябва да съм бременна в най-горещите месеци, а пък и после цяла зима вкъщи с бебето.

Joy  Joy Какво съвпадение  hahaha  Но зимата минава бързо покрай коликите, да знаеш.

# 129
На мен за второ ту ми се иска , ту не. Три години добре звучи, но при нас не се знае колко време ще отнеме, така че ще ми трудно и сезона да оцеля  Confused

Смин, Ема и аз не знам как е?! Вчера имахме радост  Mr. Green, и то три пъти , но сега не иска нищо течно, само сухари и се ядат. Та сега съм на тръни да не стане пак проблем. А за яслата , при мен бяха по-шокирани, защото въобще не ставаше дума да почвам работа, та как така тя на ясла , а аз вкъщи  #2gunfire

Рени, не се ядосвай, ще имаш възможност да наваксаш с пътуванията  Hug.

# 130
  • София
всеки ден му мрънкам на мъжа ми как можа от първия изстрел да ме забремени и да трябва да съм бременна в най-горещите месеци, а пък и после цяла зима вкъщи с бебето.

Joy  Joy Какво съвпадение  hahaha  Но зимата минава бързо покрай коликите, да знаеш.
Сестричката на Стаско се отлага за още по дълго време  Crossing Arms

# 131
Данче, преживява се  Laughing Щом спяхме всички в една стая успешно и по цяла нощ.

# 132
  • София
Юле, преживява се, защото имаш суперменски възможности, а и мъж, аз такива неща нямам.  Mr. Green

# 133
И баби с дълга отпуска  Blush

# 134
И баби с дълга отпуска  Blush

И кротки дечица, спящи през нощта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт