Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 377
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз исках 5 годишна разлика, но за съжаление плановете не са това, което се случва наистина и разликата стана 6.7 г. Нейсе! Имам си сега Матито и не съжалявам! Е, понякога се сещам, че щях да имам 3 или 4 годишно дете и например, нямаше да се главоболя сега с проблема за градините...ама, живот, какво да правиш!

Рени, пожелавам ти безколиково бебе, пък нека е дълга зимата! Ние сме тука, ще си списваш по цял ден!

# 136
И баби с дълга отпуска  Blush

И кротки дечица, спящи през нощта  Hug

А, да, и това е факт, да. Иначе - няма сделка  Crossing Arms  Mr. Green

# 137
  • Варна
Мда, моята колежка е луда гъба, но съм научила много от нея. Някой ден ако изпращи яко пак ще разказвам  Mr. Green
Николай се натъпка с пържени картофи. Явно ще ги изхърлим от нашето меню, то иначе не спира по 3-4 наведнъж ги тъпче  Shocked
Смин, и моя е гладен, но не ми пречи.
Малката разлика е супер, само дето е за супер жени като юлчето. Аз не мога, а и няма баби на разположение. Пък и моя така ме нервира, че не съм навита да бременея пак. Ще видим по-нататък.
Рени, кофти за пътуванията, дано си имаш супер здраво бебе и то да те радва повече от пропуснатите пътувания   bouquet
Както казах някой черпи нико с шоколад, аз не съм Crossing Arms

# 138
  • София
Рени, пожелавам ти безколиково бебе, пък нека е дълга зимата! Ние сме тука, ще си списваш по цял ден![/color]
Тук и аз се присъединявам в пожеланието, пък Рени, ако ме свирнеш за помощ одма ще се отзова. Младите ще ги пуснеме да се забавляват, аз ще гушкам мъника, а ти ще пишеш туууук  Mr. Green Heart Eyes
Вени, всяко зло за добро Hug От вчера имам теория за това, че идеята от "Герои" е твоя. Вчера стигнах до извода, че първообраза им са джуджетата на Снежанка (нали всяко от тях имаше единствени способности). Смятам, че на базата на тази приказка, развивайки тази фабула има доста филми. Кажи мнение!

Момичета, кой се разхожда в парка на Герена? Смин, знам, че не си ти Mr. Green

# 139

Момичета, кой се разхожда в парка на Герена? Смин, знам, че не си ти Mr. Green

Ами знаеш ами, кат не ме каниш  Crossing Arms

# 140
  • София
Подредих, изчистих, сготвих за утре, пуснах пералня и миялна, имам и още работа, ама от съвсем неприятните и ще чака...  Mr. Green Сега съм с чашка винце пред компютъра, пък тук вече няма никой за наздраве  ooooh!

А аз вече съм от даващите всякакви неполезни неща за ядене  Whistling Нали нямаме баби да развалят дисциплината, та си я развалям сама.  ooooh! Ама, егати, като му дам близалка и той седи 15 минути на едно място; Е как да се лиша от удоволствието да изпия едно кафе на спокойствие?!  Embarassed

Флауър, жалко, че не си я пуснала на ясла, каквато е общителна бърборана, щеше да и се отрази много добре.
Аз като гледам какви фокуси ще трябва да правя, че да съчетая работата с детегледането до септември дано да го вземат тогава и почвам яко да съжалявам, че не "спонсорирах" яслата още миналата есен, а и тогава доста по-тънко щях да мина.  Rolling Eyes
Вече много почвам да завиждам на всички, с деца на ясла. Аз нещо в последните 2-3 седмици хич не мога да се оправя с моя мушморок, преди сякаш не беше толкова пъргав и непослушен. Напоследък няколко пъти толкова внезапно ми се отскубва от ръката и се мята на улицата, точно като види, че идва кола... Вече всеки ден се моля да не става нещо лошо  Rolling Eyes

Данчеее, ще се разхождам там, когато кажеш! И Тина е от района. А Героите и аз ги гледах тая вечер, ама нещо не стигнах до твойте изводи  Mr. Green Май трябваше винцето по рано да го пийна, или пък генерално ми липсва въображение.  newsm78

# 141
  • София
Давид също си похапва стабилно след яслата. Но събота и неделя също не спира да яде, така че  newsm78
Аз лично разликата искам да бъде около 6-7 години.

# 142
  • Boston, MA
Уж исках малка разлика, сега вече 3-4-5 години... ама трябва да се забързам, щото на септември ще съм 37, няма на 50 години да раждам (хората вече правят какво ли не, ама аз искам на зрелите години да си гледам кефа, не да тичам след дивачета).

Дани не спира да яде след градината, като се качим в колата и почва агода, бика (бисквитка), кика (краставичка), бонки (стафиди), вода, сок... аман. Само дето "писело мляко" и "тупа" - двете му любими неща не е почнал да иска да яде в движение.  Rolling Eyes

Gymboree ми е любимо, за момиченца е супер. Gap също уважаваме много. Дани не е много едър, но и на него вече 3Т му купувам. Емма явно е много фина дама, на Дани крачето вече е за 7ми номер.

Утре ще гледам разни други линкове за магазини да пусна.

# 143
Айдеее, започват рождениците ни  Party
Честит рожден ден на Рая. Весело и щастливо детство й пожелавам.

Сега изчетох темичката, че не бях. Първо честито на Рени, лека и безпроблемна бременност, и накрая едно хубаво и здраво бебче Simple Smile
Моите и двамата като се приберат вечер от ясла и градина, влизат директно в кухнята и се залепят на хладилника.
Разликата между двамата е 2г. и 2м. Точно толкова искахме да е Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 07:05 от Катя (Сливен)

# 144
Мила Рая, Честит Рожден Ден!!!!! Расти здрава, щура и усмихната!!!

Жени, весел празник!!!

Рени, много се радвам за теб, страхотна новина е това  Hug

Иленка  Hug, мъчно ми стана като прочетох през какво сте минали. Дано отминат вече болестите при вас Grinning

За разликата - в началото исках да са с 2 години разлика....сега я умножавам х 2, х 3... Laughing

Шоколад давам рядко, но и Яна не го обича толкова много. Вечер след яслата е фурия, още докато я обличам рови в чантата ми, вади банана (най-често това й нося) и го започва. До 9 изяжда огромни количества храна. А ми казват, че се храни добре в яслата  Rolling Eyes 

Засега толкова от мен Grinning Не можах да изчета всичко, но  при първа възможност ще пиша пак.

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 07:32 от Нуница

# 145
ЧРД НА МИЛАТА НИ КАКА РАЯ! Hug  bouquet
Да расте здрава и безгрижна и носи радост и гордост на мама и тати Heart Eyes

Нуни, а аз се кълнях в теб че ще си следващата Whistling.Между другото скоро минавайки покрай Ариана се сетих как си обещала
на Данчето да пееш песен върху водно колело LaughingСмях си се сама в автобуса като си те представих hahaha Joy

# 146

Честит втори рожден ден на прекрасната кака Рая! С любов и топлина да е обградена, с ум и разум надарена, с весели игри и усмивка да расте като най-щастливото дете!

Жени, честит празник и на теб   bouquet  bouquet

# 147
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ!
ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

ЖЕНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!
МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!

Рени, не се поддавай на никакви негативни мисли! С теб сме! Работа, кариера, пътувания - нищо не е от такова значение, както децата и семейството! А относно колебанията, дали точно сега е моментът - винаги има колебания - на човек все му се струва, че мъъъничко по-друг момент би бил по-подходящ, а ако си чакаш, може и да не дочакаш или пропуснеш този супер най-подходящ момент. Прегръщам те! Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 08:46 от envia

# 148
Ваня, ако чуеш кога ще е представлението на водното колело да свиркаш  Whistling много бързо ще се съберем всички там да се посмеем  Joy
Много ми е приповдигнато настроението днес, почват страхотните рождени дни на нашите съкровища  Hug
Енви, относно момента съм напълно съгласна с теб, винаги ще ги има тези колебания, ама сега ли или да поизчакаме още малко  newsm78 Аз съм на мнение, че искат ли го - да действат  Mr. Green

# 149
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, РАЯ!
ЗДРАВЕ, ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЖЕНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Аз винаги съм искала две деца, но вече имам колебания. Надявам се, след година две да ме завладее пак желание.

Общи условия

Активация на акаунт