Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за пелените и какви са опитът с тях?
Какви са препоръките за справяне с проблемите с косата по време на бременност?
Какви са мненията за излизане с болни хора и какви са препоръките в този случай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за пелените и какви са опитът с тях?
Форумът съдържа различни мнения за пелените. Някои майки са доволни от използването им, като споделят, че ги използват само с тях и са доволни. Други изразяват загриженост относно възможни алергии и проблеми с кожата на бебето. Опитът с пелените може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и предпочитания на бебетата.
-
Какви са препоръките за справяне с проблемите с косата по време на бременност?
Форумът предлага различни решения за справяне с проблеми с косата по време на бременност. Някои майки споделят, че са използвали специални ампули, маски и спрейове, докато други изразяват притеснения относно промените в косата си. Подстригването на късо се предлага като възможност за минимизиране на щетите и улесняване на грижите след раждането.
-
Какви са мненията за излизане с болни хора и какви са препоръките в този случай?
Форумът съдържа различни мнения относно излизането с болни хора. Някои майки споделят своя опит и изразяват загриженост относно рисковото поведение, като съветват да бъдат внимателни. Препоръките включват предпазване на себе си и близките, както и избягване на контакт с болни хора, особено по време на бременност.
-
Какви проблеми могат да изпитат бременните жени?
-
Какви са някои съвети за справяне с проблемите по време на бременност?

Взех си от аптеката Ефизол, защото ми казаха, че бил напълно безвреден. Дано да помогне
Сега започвам да се тъпча със супички и чайчета, довечера един фреш от лимон и се надявам да се оправя бързичко
Е, наистина тогава никой не знаеше, че съм бременна, но все пак трябва да се съобразяваш с тези неща. Пък и затова има болнични в крайна сметка

Аз с повечето приятели съм ОК, но колежките ми са много зле... Не че за първи път го казвам, но поне знам, че още 2 месеца и по-рядко ще ги виждам! Иначе да си похваля едната приятелка, която наскоро имаше рожден ден и специално за мен запази маса за непушачи, за да се видим за 2-3 часа и после вече вечерта си отиде на клуб с другите приятели, а тя също пуши, но с мен винаги се съобразява. Веднъж пък, преди повече от месец, прекарах цял ден с други приятели, част от които бяха дошли за малко от чужбина, доста диви и отвеяни и въобще не очаквах да се съобразяват, но два пъти сядахме на маси за непушачи и пушиха само навън!!! Е, с единия, който си е в БГ, от месец се уговаряме да се видим пак, но така и още не сме...
Исках да кажа на Катенцето да не се ядосва от сега на "приятели", в детската градина става още по страшно - майките си водят децата болни, без да се съобразяват с последствията за всички околни - аз така прихванах от мойто детенце много "хубав" вирус, а той съответно от дете от градината, а майката ми обяснява, че нищо му няма, че му дава сироп за кашлица ПРОФИЛАКТИЧНО
. НО... това е положението.

Но като за ремонт с минимални средства и като само за 2 години, добре се получи - даже стана едно такова светличко и свежарско и може и да се излъжа да пусна някоя снимчица, като се донаредим и като прокараме интернет, че още не сме стигнали до там...
) и след 2 седмици пак ще се преглеждаме. А пък аз, шматката, мислех до Испания да ходя тази седмица...
Уж с вкус на прасковки, ама аз като знам, че е лекарство и с голям зор пия такива гадости. Но, това са вече глезотии от моя страна 
. При това вече съм качила 10, а ми беше препоръчано да не качвам повече от 7-8... Но както и да е! Всеки с гена си
. Много кофти ми стана от тези коментари, макар че аз не съм сляпа и вкъщи си имам огледало за да се видя че съм дебела
Стана ми много мъчно и като ревнах, то не беше рев, то не беше чудо, два часа не мога да се спра
. Та аз още в началото качих 7-8 кг, а сега сигурно съм 13-14 отгоре, но пък в крайна сметка да ми е живо и здраво бебечето и да се роди безпроблемно, пък после ще му мисля как да ги свалям килата. Аз и на първата бременост бях много наедряла, но после свалих повече отколкото бях качила
, а бях качила и тогава над 20кг, а отслабнах с 25кг.
..един колега седнал срещу мене и вика " ох и на мене не ми е лесно с корем ама моя поне не се движи"