Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 12 997
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Честито бебче на мама Ана Каренина! Да й е жив и здрав Борис!!!

И аз съм със същия термин, леле почна се Mr. Green!

Дрешките на бебка са почти готови вече, днеска купихме памперси и мокри кърпички на Нивеа.  Peace

# 151
  • In someone's dreams
Честит син на мама Ана Каренина! Да е жив и здрав малкият юнак и много да радва мама и тати!

# 152
Момичета, в кърмаческия форум намерих тази тема за слинговетеPeace Peace

# 153
Сиси браво за страхотните новини от доктора Grinning

За матраците аз съм чувала, че кокосовите са много хубави, защото са от естествен материал и не спарват бебенцето, а освен това са и твърдички, което е добре за гръбчто. Аз даже исках такъв матрак да си вземем, но нашето тати много настоя за Магнифлекс бебе, които за възрастни знам,че са от най-добрите, но за бебшките нищо незная. някой чувал ли е отзиви?

освен това за козметиката още въобще не съм се ориентирала-т.е. нищо не съм купила. Може би ще взема Бюбхен, защото вече от много мами чувам, че са си изгледали първите деца с тази козметика и пак ще заложат на нея.

Относно памперсите - доколкото разбрах, това също и Кали на няколко пъти го споменна, че не е добре за съвсем новородено да се използват пелени  Памперс, защото особено за момченцата пропускат. Така че реших да вема Либеро за начало, а после ще видим.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 21:43 от Vanyivan

# 154
освен това за козметиката още въобще не съм се ориентирала-т.е. нищо не съм купила. Може би ще взема Бюбхен, защото вече от много мами чувам, че са си изгледали първите деца с тази козметика и пак ще заложат на нея.

Относно памперсите - доколкото разбрах, това също и Кали на няколко пъти го споменна, че не е добре за съвсем новородено да се използват пелени  Памперс, защото особено за момченцата пропускат. Така че реших да вема Либеро за начало, а после ще видим.
За козметиката, наистина Бюбхен са много добри  Peace

А Pampers освен, че пропускат, имат много ментета и се получават обриви  Shocked Аз Калоян си го отгледах с Libero- никога не съм имала кожни проблеми с него, нито ми е пропуснал.
Е, освен когато е препил преди лягане с вода, но дори и тогава памперса е бил убжасно издут и най-много съвсем леко да е пропуснал на корема  Crazy

# 155

За матраците аз съм чувала, че кокосовите са много хубави, защото са от естествен материал и не спарват бебенцето, а освен това са и твърдички, което е добре за гръбчто. Аз даже исках такъв матрак да си вземем, но нашето тати много настоя за Магнифлекс бебе, които за възрастни знам,че са от най-добрите, но за бебшките нищо незная. някой чувал ли е отзиви?

Vanyivan и при моите проучвания ми казаха, че Магнифлекс са най-добрите, но са значително по-скъпи. Все пак решихме да си вземем такъв. Размерите, които предлагат са 120/60 и 140/70. Нашето креватче е 130/70 и затова си чакаме поръчката вече повече от месец:( Но все пак реших, че това за мен е от така наречените "важни покупки, от които няма да пестим" и няма да си правим експерименти с гръбчето на бебчо.  Naughty  И без това в началото ще прекарва почти цялото си време в креватчето.  Peace

# 156
Като мама, отгледала 2 момчета да споделя: при момченцата памперсите често пропускат, защото те пишкат нагоре и преминава под ластика на коремчето. Аз решиш проблема като купувах един номер по-големи памоерси (независимо то марката).
Дано съм била полезна.

# 157
  • Бургас
Vanyivan , подкрепям Мая Peace Както писах по-горе и аз съм за латексов матрак, само че ние поръчахме на "Екон" вместо на "Магнифлекс", защото вече ползваме такъв за спалнята и сме много доволни. Но като им чета характеристиките звучат еднакво и двете марки Thinking Според мен едно от основните му предимства /освен това за гръбнака, разбира се/ е, че е антибактериален и противоалергичен.
Дано не попадна на ментета Памперс Praynig, че с други марки не ми се рискува. Синът ми правеше обриви до кръв от всички други марки памперси на бг пазар Confused Уф, колкото повече наближава, толкова повече започвам да се стряскам от проблемите, съпътстващи гледането на новородено - от пъпчето през кърменето до подсичането ooooh!

# 158

Helenblondy аз утре съм на срещата със сигурност-имам малко проблеми с колата, но ще дойда. Дано не закъсам по пътя. Записах си телефона ти. Моят е 0898555220. Ако на някой му се наложи може да ми звънне  Grinning

Честито на мама Ана Каренина. Да е жив и здрав Борис!

Аз вече бях написала нейде по-напред, че май ще позакъснея утре за срещата, но все пак се надявам да дойда. Затова  Vanyivan си записах твоя телефон. Ще ти звънна, за да разбера къде сте (идеите бяха Уго и Дивака, ако не ме лъже паметта).

за матрачето - препоръчвам кокосово Ние ще ползваме матрачето от Теди, което е кокосово и след 4 години ползване си е здраво и като ново. Ние също спим на кокосов матрак. От миналата година новото легло на Теди е с Магнифлекс и мисля, че е мнооооого удобен.

Аз нямам спомен да сме имали проблем с пампитата на Памперс  Thinking Но може и да съм забравила. Ако се е случвало да изпусне памперсът, то това най-вероятно е било случайно. Сега ще взема отново Памперс.

# 159

Гледах тези матраци Магнифлекс в един магазин в Младост и ми направи впечатление,че са навити на роло,и въобще не бяха обемни.Незнам,много странни ми се видяха newsm78!!!Иначе жената в магазина много ги похвали и обясни,че са само с поръчка за около месец!!!

# 160
  • Разпиляна във въображението
Честит син Борис на мама Ана Каренина! Да е жив и здрав и да радва много мама и татко.

# 161
Здравейте момичета,
за съжаление няма да мога да дойда на срещата защото съм на преглед и най-вероятно ще се забавя. Но за среща в квартала съм ок.
Относно матрачетата - ние взехме на Pali поради две причини - в момента ги водят най-високия клас бебешки матраци (твърди са, антиакарно, антибактериално обработени и със система против задушаване на бебето) и защото размера им е малко по-голям от другите(63/124). Цената им обаче е доста височка.Преди да ги открия тях си бях харесала Магнифлекс, защото те също са с перфектно качество. В магазините  Малечко и Дибо ги има в наличност и не се чака по 1 месец.

Честит Син на Ана Каренина! Да расте жизнено и весело дете и много да радва мама и тате!

Започна се и при нас! Има ли момичета, които ще раждат с планово секцио? Ако има насрочени дати може да ги сложим на 1ва страничка, за да знаем кога чакаме бебенцата. Аз се надявам, че днес ще имам дата.

Лек ден на всички!

# 162
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Аз чакам фирмата да дойде да изчисти и после ще споделя за резултата  Crazy

Гледах тези матраци Магнифлекс в един магазин в Младост и ми направи впечатление,че са навити на роло,и въобще не бяха обемни.Незнам,много странни ми се видяха newsm78!!!Иначе жената в магазина много ги похвали и обясни,че са само с поръчка за около месец!!!
На руло са, защото са вакумирани. След това придобиват обем  Peace Нашият на спалнята е такъв и сме много доволни, но за бебче се въздържахме, защото задължително изискват подматрачна рамка, иначе се запарват и правят конденз...Наскоро установихме това по нашия, та купувахме рамка  Crazy

# 163

Vanyivan и при моите проучвания ми казаха, че Магнифлекс са най-добрите, но са значително по-скъпи. Все пак решихме да си вземем такъв. Размерите, които предлагат са 120/60 и 140/70. Нашето креватче е 130/70 и затова си чакаме поръчката вече повече от месец:( Но все пак реших, че това за мен е от така наречените "важни покупки, от които няма да пестим" и няма да си правим експерименти с гръбчето на бебчо.  Naughty  И без това в началото ще прекарва почти цялото си време в креватчето.  Peace

Да, Магнифлекс са наистина по-скъпи, но ние купихме количка, легло и матрак от един и същ магазин - Пигис хаус и ни направиха 5% отстъпка, която се равняваше на около 50-60 лв и така матрачето дойде на същата цена както кокосовите  Grinning А иначе за доставка не сме чакали - имаше го наличен, но нашия е 120/60 (няма място за по-голямо легло). Но наистина има недостатък, че трябва да си поръчваме допълнителна подматрачна рамка, която е на решетки, защото ако е плътна - не става. За това ни предупредиха в магазина, че е задължитело. Иначе ше мухляса.

Отосно сплесканата форма на матрака - след като го разопаковаш се разпъва - така сплескани са опаковани, за да са по-компактни.

# 164
Привет, априлски мами!
Предстои ни хубаво събитие. Появата на едно малко човече, което упорито крие пола си. Ще се радвам да се свържа с априлски мами от Варна и региона относно бъдещото раждане. Ще се радвам и на разговори с останалите естествено.благодаря

Общи условия

Активация на акаунт