Холандска тема 22 - предПролетно-Великденска тема

• 18 623
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Eemnes, NL
Звезди - много е сладък. Hug Heart Eyes
А, ето ви "рапъра''http://nl.youtube.com/watch?v=28IiQSSePRU Ванко от миналото лято в Бг. Simple Smile

# 121
Е Звезди,такова нещо за първи път виждам Laughing..,попиках се от смях Joy Joy

# 122
благодаря, момичета, за милите думи   bouquet
ми не можах да се сдържа да не го "изтипосам"  Mr. Green Mr. Green
sterje
 нещо линка не се отваря Rolling Eyes

Илче

ами хич не се учудвам, каквото е мъжле с характер, а мама му го гласи за плувец, баща му за футболист... той напук да е йогист Mr. Green Mr. Green

като казах футболист, следващото филмче, може да е като върви... де що види по земята и налита да го рита...баща му във възторг, че е роден футболист Joy

# 123
Звезди, много сладко контшхойвърче си имаш. Нали не си го сватосала още.  Wink
Много се смях, даже пробвах и аз така, но се успях и сантиметър да се изместя.  hahaha
Стерче, заби ми компа от линка. ИЕ ми се отвори около 50 пъти. Явно има някакъв проблем, щом и при Звезди не се отваря.  newsm78

# 124
Мопси
смея ли да го предлагам Mr. Green
и аз не мога, значи не съм го учила аз така да ...ммм. да се предвижва Mr. Green Mr. Green

# 125
И аз не смея, че както само се оплаквам, кой ли ще я поиска. Joy

# 126
Мопси
щом е така, да вземем да ги съберем.. поне ще си знаем ,ч е са един дол дренки и няма да си забелязваме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
  • Там,където се събуждам щастлива.
Това за рапортите и училищата е доста относително. Четох този за училището, където съм. Хубави неща, а действителността е доста различна.

# 128
Kalinkа - и мен това ме притеснява, че едно е все пак на хартия, друго е все пак всекидневната реалност. По-скоро аз ги чета ако са казали че е зле училището, да знам че нещата сигурно са сывсем зле. Но като пишат , че е ОК  няма гаранция наистина..........

# 129
Звезди, почвам да стягам чеиза.  Mr. Green
Илче и аз се водя като теб. Мисля да посетя от сега дните на отворени врати на училищата и след това да действаме по записването.  Thinking

# 130
хаха бабаи няма ли за тази работа....ама ако няма чеиз няма проблем...моят още стои Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 131
  • Там,където се събуждам щастлива.

Илче и аз се водя като теб. Мисля да посетя от сега дните на отворени врати на училищата и след това да действаме по записването.  Thinking

И това е относитлно. Работя и към промотим, където организираме отворени дни. Всичко трябва да е перфектно, забелязващо се и привличащо. Като мине денят....всичко се променя. Даже се шегуваме как изчезват цветята и лампите, които са били за украшение.

Според мен най-добре е да поискате да отидете за 1-2 часа по време на истинските занимания в училищата или да разпитате родители.   

# 132
  • Eemnes, NL
Миленски - само да ти кажа, че ако утре малкия празнува в училище и трябва да си носи храна със себе , направи го да е по представетелно. Аз първата година направо се засрамих, като видях как другите майки са се подготвили. Embarassed Ванко винаги празнуват сутрин, имат голяма дълга маса и сядат и закусват заедно. Големи сладури са. Simple Smile
Децата винаги имат и пробни няколко дни 2 или 3 мисля, на първия можете и вие да присъствате.

# 133
хаха бабаи няма ли за тази работа....ама ако няма чеиз няма проблем...моят още стои Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Имам, имам...баба ми събирала, та направо може Бед енд брекфъст да открия, че толкова одеала, чаршафи и сервизи не виждам къде другаде могат да влезнат в употреба.  Joy Мислех си, че само аз имам. Успокоих се, че имам другар по съдба.  Mr. Green
Звезди, ти на диета ли си наистина или аватара е само за заблуда.  Laughing
И това е относитлно. Работя и към промотим, където организираме отворени дни. Всичко трябва да е перфектно, забелязващо се и привличащо. Като мине денят....всичко се променя. Даже се шегуваме как изчезват цветята и лампите, които са били за украшение.

Според мен най-добре е да поискате да отидете за 1-2 часа по време на истинските занимания в училищата или да разпитате родители.   
То е ясно, че  всичко ще се лъсне за отворените врати. В това не се съмнявам ни най малко.  Grinning Всяко училище ще се опита да се ''продаде'' възможно най-добре. Иначе и аз съм решила да разпитам съседите/родители от училищата.

Направо един наръчник за избиране на училище да направим:
1. Линка от Илчето
2. Разговор с родители
3. Оупън дах
4. Спор с мъжете  Mr. Green  Wink
5. Съпругът се маскира като ученик от 1 група и се внедрява за шпионаж.  hahaha
Стерче, направо ми се прииска и аз да присъствам. Сигурно са много сладки така. Ти беше споменала, че и на Коледа организират тържествен обяд. Ох, и аз къде се засилих...първо креша ни зове.   Mr. Green

# 134
Миленски - само да ти кажа, че ако утре малкия празнува в училище и трябва да си носи храна със себе , направи го да е по представетелно. Аз първата година направо се засрамих, като видях как другите майки са се подготвили. Embarassed Ванко винаги празнуват сутрин, имат голяма дълга маса и сядат и закусват заедно. Големи сладури са. Simple Smile
Децата винаги имат и пробни няколко дни 2 или 3 мисля, на първия можете и вие да присъствате.

Стерче, за нас няма нужда. Понеже е католическо училище, цялото училище ще ходи утре на църква. Там получават някакви хлебчета и не знам си още какво и като се върнат ще хапват. Никой нищо не е казал да се носи нещо друго. Ако си имат някаква традиция, за която аз не знам...сори- да са ме предупредили.
Благодаря, че си помислила за мен Hug

Мопси, успех със спионажа Sunglasses

Звезди, и аз имам чеиз ooooh! и всяка година се разправяме с нашите, че няма как да го помъкна и него за холандско. Подозирам, че ще ми го докарат един ден с камион Thinking

Общи условия

Активация на акаунт