Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява протоколът за борба с тормоза в училищата?
Какви са мерките за предотвратяване на тормоза в училищата, особено в нидерландските училища?
Какво представлява училищният доклад в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява протоколът за борба с тормоза в училищата?
-
Какви са мерките за предотвратяване на тормоза в училищата, особено в нидерландските училища?
Мерките за предотвратяване на тормоза в училищата включват провеждане на ден против тормоза, ролеви игри, обучения за децата и учителите, както и системно наблюдение и отчитане на случаите на тормоз. Освен това училищата могат да използват дневници за учениците, където учителите записват случаите на тормоз и предприемат стъпки за предотвратяване на подобни ситуации. В Нидерландия мерките включват подобни дейности, но също така родителите могат да получат информация от доклади, които съдържат подробности за оценките, проблемите и резултатите от инспекции.
-
Какво представлява училищният доклад в Холандия?
-
Как се справя детето на Милена в училище?
-
Какво мисли учителят за езиковото развитие на детето на Милена?

... аз гледах отначалото снимките .. колко много се е променила
.
(да си играят). В началото може и да е малко трудно в смисъл зависи как другите дечица ще го приемат, но всичко ще си дойде на мястото.
В смисъл ти можеш да прецениш той как се чуства. След навършването обаче на 5 години е длъжен да бъде постоянно в час. Аз оставям Ванко на обяд, не заради друго ами с тия дъждове, не виждам смисъл, да се мокрим по пътя(докато изкарам книжка) а и да не забравяме, че аз самата съм понякога там, нали съм оверблайф майка.
.А аз 100 пъти и казах, че я мажа само при проблем. Май склерозата и се задълбочава. Сега цялото и дупе е с обрив.
Изобщо не искам да си помисля пък какво и дава да яде освен това, което и нося.Хубаво, че е проклето Софито и ако не е финно пасирано ще го плюе.