Холандска тема 22 - предПролетно-Великденска тема

• 18 623
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
megan79

22 дена вече...ама миналият уикенд и двата дена ядох непозволени неща.. и тази седмица съм пак -1 Party Party
 и да ти кажа то окото се лъже, че много се яде.. такъв глад гони , не е истина особено през плодовият ден и между храненията има големи паузи по 6-7 часа Twisted Evil

Kalina_I

аз започнах със зеленчуци и тн... купувам безмлечна каша на бамбикс, ама има и млечна ! ерик  яде пап-а задължително с намачкан в нея един банан Rolling Eyes

# 181
позабравили сте май момичета Simple Smile
ама то наистина бързо се забравя, аз като се позамисля някои работи от преди 5 месеца ве4е са ми изкочили от главата:)

Звезди4ка: Каква е тая диета с боб и хляб? Не бях чувала
Аз правих на Дюкан, но на 20-тия ден направо не припаднах, кръвното ми падна жестоко и няколко дена не можах да дойда на себе си/не е за всички тази диета, да знаете/, е все пак отслабнах с 4 кг - все файда:)

# 182
Kalina_I
90 дневна диета е, ако искаш ще ти дам линк?...ама акто отидеш в подфорума за диети ще я видиш темата Flutter

# 183
Звезди ,между другото,вие все още се кърмите Wink,няма как да не сваляш,кърменето стимулира слабэнето Peace...аз предния път без много зор смъкнах 25 кила(само 5 си останаха)...,може би съм правила на 2-3 пъти японската диета за по 3-4 дена..тва беше Whistling.Иначе си похапвах ,не съм се лишавала много Naughty.Така,че при теб  сега става много по бързо този процес.....бе незнам,на мен тая диета ми е много странна Joy.Аз гледах една подобна на същия принцип,ама няма хляб,и такива торти,пасти,козунаци #Crazy hahaha...тва не е диета ,а "по" здравословен режиm на хранене..,казвам "по",щото не се води дори и разделно хранене..Ама щом ти действа добре,продължавай в същия дух Peace Wink....
Ще видим после аз как ще ги звалям килата #Cussing out,че след второто вече става по трудно #2gunfire

# 184
megan79

аз акчих 15 кг с кърменето само....така , че още съм си бременна с корема, с бедрата -  че и от преди това имам доста качени кг...само дето след 9м нищо не излиза  Mr. Green Mr. Green
 така, че на мен ми трябва много време идиета, за да  заприличам поне малко на предишното си аз  Rolling Eyes
 с една дума свалям, ама от намаленото хранене, а не от нещо друго Rolling Eyes

# 185
Звездичка: Гледах във форума за диетите, но не можах да я намеря... Дай един линк...
Ти доволна ли си? Колко отслабна?

# 186
Kalina_I
за 22 дена със 7 кг, нооо аз имам доста да свалям Peace
доволна съм понеже може да се яде почти всичко, почти понеже някои комбинации на храни са забранени и съответно, не се настървявам за храна както при други диети, освен това тази диета е доста продължителна и си мисля, че цели да създаде навик на хранене Peace
ако не друго поне от нея не ми се яде сладко вече Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276531.0

# 187
Звезди: 7кг за 22 дни никак не е малко, браво!
ще про4ета внимателно и ще видя дали става за мен, аз имам да свалям още 5кг...

# 188
  • Eemnes, NL
Звезди и аз барабар Петко с вас. И аз може да я почна, точно 90 дена до ваканцията на Ванко и почивката ни в Бг.  bouquet

# 189
sterje

хайде присъединявай се Hug

Kalina_I

ако прецениш добре си дошла Hug

# 190
Звездичка: За сега ще се въздържа, това ранното вечерно хранене хич не пасва на наште навици Sad

Момичета как превеждате попара на холандски:)?

# 191
Kalina_I

pap е каша.. която си е  и нашенската попара Peace или поне аз така мисля Thinking

а за ранното хранене.. много е неприятно, но е доста полезно.. така че се свиква.. нооо още не можем да свикнем през уикенда Blush

# 192
аз доколкото разбрах пап е каша, а попарата трябва да има друго име, ама какво? Sad
или пък греша?

някой друг знае ли?

# 193
megan79

аз акчих 15 кг с кърменето само....

#Crazy #Crazy #Crazy

# 194
Момичета ,дайте ми моля ви точен превод на Speklappen Praynig
Наши приятели холандци имат апартамент във Варна и ходят често на почивки там,и вчера ми споделиха,че единственото нещо,което им липсва било тва,и не можели да го намерят в магазина Joy

Общи условия

Активация на акаунт