Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява протоколът за борба с тормоза в училищата?
Какви са мерките за предотвратяване на тормоза в училищата, особено в нидерландските училища?
Какво представлява училищният доклад в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява протоколът за борба с тормоза в училищата?
-
Какви са мерките за предотвратяване на тормоза в училищата, особено в нидерландските училища?
Мерките за предотвратяване на тормоза в училищата включват провеждане на ден против тормоза, ролеви игри, обучения за децата и учителите, както и системно наблюдение и отчитане на случаите на тормоз. Освен това училищата могат да използват дневници за учениците, където учителите записват случаите на тормоз и предприемат стъпки за предотвратяване на подобни ситуации. В Нидерландия мерките включват подобни дейности, но също така родителите могат да получат информация от доклади, които съдържат подробности за оценките, проблемите и резултатите от инспекции.
-
Какво представлява училищният доклад в Холандия?
-
Как се справя детето на Милена в училище?
-
Какво мисли учителят за езиковото развитие на детето на Милена?
Браво на теб! Може догодина за великден и аз да опитам, че за православния сигурно ще се местим най-накрая.
Освен това като я води в някое заведение я пуска да лази из него, а Софи си смуче палеца доста често. Снощи и даваше крупук и твърдеше, че бил много полезен и не бил мазен.
А бе не знам какви програми гледа по телевизията, но ми излиза с много странни идеи и мнения.Вече се чудя дали пък аз не съм наред и дали не съм прекалено загрижена както някои около мен твърдят.
Пак смятам да опитам, добре че половинката всичко хапва безропотно
Аз опитах диетата със зелевата супа
Е, не такива неща не мога да си причинявам

Това, че не мога да казвам 
.. или избутва това, което не сика да яде в моята чиния