Холандска тема 22 - предПролетно-Великденска тема

• 18 623
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Звезди,аз ползвам за малката изцяло козметиката на Звитсал. Peace.,тя беше на месец и половина като отидохме на плаж с нея hahaha.Естествено стоеше под чадъра Whistling...Иначе на слънце е стояла като бяхме в Египет(беше на 10 мес.вече Laughing),но не за дълго разбира се...А миналото лято като беше на годинка вече,стоеше доста време под слънцето с шапка...независимо дали на плаж или на разходка,лятото е винаги намазана с висок фактор на Звитсал Wink

# 211
Добре, че мъжа ми се маже с каквото му падне, та несполучливите покупки ги давам на него с уверение, че е най-подходящия за неговата кожа.  Mr. Green

hahaha Joy Joy Joy
Мопси,ако ти е прекалено суха,бих ти препоръчала на Нивеа за суха кожа Peace,аз го ползвам,между другото през деня..иначе почнах вече на Рок против бръчки(мн съм доволна)дневен,нощен.... Sunglasses
Днес за първи път ще водя Елисе на фризьор hahaha...косата и стана мнооого дълга,ама искам да е оформят,и вече да е пускаме до кръста... Flutter

# 212
и аз си мислех за Звитсел-а....трябва да погледна какви фактори има и дали има юв newsm78
...затъжих се за Бг и сега (след месец де) като дойде мама ще си ходя с нея Crazy..мъжа разреши.. всичко е ок Party Party

megan79
еее супер първият фризьор...дпосле искаме снимки - преди и след пострижката Hug
 а  на плажа, самов определени часове ли я пускахте? newsm78

и аз ще пробвам Нивеята, че и на мен нещо започна да ми изсъхва кожата на лицето, аз пробвам Лореал,ама не ми понесе Rolling Eyes

а като сме заговроили за козметика да похваля пудрата на Макс Фактор разкошна е Flutter

Milika

ние вече миханме периода на балончетата...за щастие..ама лигите продължават да текат Mr. Green
аОтчаяните съпруги, си ги тегля от нет-а,ч е нямам търпение да ми се точат по един епизод на седмица Whistling

Мопси

големи са така, че с тях ще карам Rolling Eyes
ами слънце, плаж всичко... зависи колко време ще сме в Бг какво ще е времето.. общо питам Thinking

# 213
Е пълен провал беше при фризёра...уж първо аз седнах,та да гледа,че не боли...и после сложихме нея в столчето,но отказа категорично..
Звезди за плажа,пускала съм е или сутрин или следобед,...ние като отидехме сутринта,тя си поиграе,погоним се...после на обед в коли4ката под чадара да спи...а аз се изпъвах на жаркото слънце(нали съм змия и обожавам да се препичам)...Сега за туй лято или с мама,или с гледачка на плажа(че да има кой да е гони,аз няма да имам сили определено),а бебето смятам под чадъра в количката...или бяхме купили едно бебешко навесче с допълнителен УВ фактор..та под чадъра и под него,за по голяма сигурност

# 214
Привет, девойки!

Мопси, много ме разсмя с твоето "л" Hug Браво, че мъж ти се опитва да говори български. Нашите бяха купили за половинката компютърна програма да учи български през английски, но така и си стой в опаковката.
А за кремовете казват, че било хубаво да се сменят. Аз купувам каквото се рекламира в момента Mr. Green Но не бих казала, че досега съм намерила един за свяст Rolling Eyes Дори не знам какво цапам в момента Thinking

Звезди, аз бях купила за Алекс Виши, защото имаха някаква акция- крем, фактор 50 за деца + слънчеви очила. Аз съм много доволна от Виши, защото не лепне. Аз по принцип себе си не мажа със кремове, защото са ми едни такива лепкави. Но на Виши се нанасяше много лесно и попиваше много бързо. Алекс го мажех при всяко излизане по крачета, ръчички и лицето- всичко, което беше открито. Ние не плаж отидохме 2- 3 пъти, де. Не остана време, а и ние с Алекс не си падаме особено по плажните бани.

Милика, добре сме Hug Има значителна промяна след обаждането на логопедката в училище. А откакто логопедката ни направи забележка, че говорим бързо половинката си взе бележка и сега толкова говори ясно и отчетливо, че направо преувеличава. Аз разбира се отначало се накъсах от смях rotfImbo и се наложи да ме изнася в коридора.

Илче, браво на вас, че лошото време не ви плаши. Но и това за палачийницата добре сте го измислили Flutter Виктор почна ли вече да ходи на спеелзала?

Меги, на нас все още ни е проблем ходенето на фризьор Rolling Eyes Никога не знам дали няма да нададе някой вой. За това и по едно време го бях оставила с дълга коса. И без друго не мога да намеря свястна фризьорка в нашето село. Последният път ходих до Харлем, но си беше 9 дена път с камили, докато я намеря. Следващият път знам поне накъде да вървя.

От мен лека вечер Hug

# 215
Привет!
Мегън, кой крем е точно? Те Нивея вече толкова си разшириха асортимента, че  Crazy
Значи посещението при фризьора не се увенча с успех. Що не пробваш сама да я подстрижеш?  Thinking Аз вече доста се специализирах... или поне така си мисля  Mr. Green
Аз днес докато си търсих крем, попаднах на един добър слънцезащитен за деца. Та смятам него да ползваме тази година. Ето  го .
Звезди, и на мен не ми понасят Лореал. Няколко пъти получавам обрив.  Crossing Arms
На Максфактор съм фен на спиралите и на  един гланц за устни и с това се изчерпва моята декоративна козметика...но нали съм си естествено красива  newsm03 Mr. Green
Някой ползвал ли е Биоксет (дето уж намалявал космите) ? Преди години ползвах един крем на Цептер и имаше  ефект. Освен и този да пробвам  Thinking .
Ние Софи от  13.00  до 16.30 не я водехме на плаж. То и ние не ходехме тогава, че много жега...ама мноого.Чак ми стана топло като се сетих и ми се допи бира.  Crazy

# 216
  • NL
Мопси за кремовете аз съм ползвала с еднакъв успех Виши,Ла рош Посе и в момента ползвам Юсерин.И трите  за мен са почти еднакви,леки и много добре хидратират.Водят се тип"медицинска козметика" но като  проверих съставките им в един сайт се оказва,че не са съвсем безобидни но в сравнение с много други са за предпочитане.Като цена пак са горе долу равни.На Лореал не бих се доверила специално пък за кремове.
Нивеа бебешки крем някой ползвал ли е newsm78?
После ще дописвам...........

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 20:48 от Milika

# 217
ходих днес гледах кремчета за дечко.. звитсел-а ми харесаха, ще видя и вишито ...за себе си забравих ooooh!
 в псоледно време нещо ми става, и отнесена в облаците е многооооо позитивно изказване за моята особа Mr. Green

ерик ни побърка преди малко... ориз с домати не ще, имах някакъв кускус в бурканче, преди го изяде, днес не ще.. накрая пак с хляб остана.. и сега го чувам , че недоволства  Tired... а днес пак съм изпохапана....ама само на едно място съм с обелена кожа Crazy

Милен@
 и аз мисля постоянно да го мажа... Thinking..ти налищеше да си ходиш за Бг Великден или се отказа? Thinking

Мопси

азпредпочитам двойната спирала на лореал... и какъвто съм заплес.. чакаме вече половин година да има намаление на мксфактор,да си купя спирала( имам бончета за етос отпреди 2 години по случай рд-то ми)..дочаках рекламата , за да се светна, че  не ми трябва максфактор, а лореал...чаках месец.. не итраях повече, купих си я.. опааа реклама за лореал Twisted Evil Twisted Evil

# 218
  • NL
Цитат
в псоледно време нещо ми става, и отнесена в облаците е многооооо позитивно изказване за моята особа

Звезди незнам за теб но аз определено съм изтрещяла отвсякъде.Дори сега си редактирах горният пост,че бях написала нещо много нелепо ooooh!.Ерик всичко ли яде вече?И на мен ми се ходи в Бг малко на гости у нас Mr. Green но незнам кога ще се осъществи тази ми мечта.

# 219
Едно бързо здрасти и от мен, 4е аз от скитосване из БГ не сядам на компа хи4 Simple Smile Жалко 4е ве4е и идва края на моята ваканциика, ама на лято пак Sunglasses

Гледам за кремове иде ре4, та да си кажа и аз - до сега, само на Гарние ПюрА ми допадна като крем за лице- не е хи4 мазен и попива бързо. С другите които съм пробвала все се 4уствам мазна:(
А от Виши сум се обривала аз, та не съм вземала и за малкия. На него основно козметиката му е на Клоран и напоследък (понеже ми омръзна да мъкна от БГ Клоран), мина на Звитсал.

Мегън, кои кремове на Рок за бръ4ки ползва6? Мазни ли са много?

# 220
Мопси,
аз ползвам крема, на който си се спряла. Предписан ми е от дерматолог, както за мен, така и за детето. Нямам оплаквания, но не бих казала, че е и овлажняващ. Ползвам го главно заради УВ защитата.
Колкото до овлажняването- страшно съм доволна от Dr. Renaud /ползвам продукти от серията им за професионалисти/
http://www.dr-renaud.be/producten/hydratatie.php

Анти-реклама: обринах се зверски от Сенсибиото на Биодерма  newsm78
http://www.bioderma.com/en/the-products/what-s-new/family/16.html

# 221
Еее, Карилуис, добре че каза Гарние. Лятото се бях  нацапотила с на майка ми Гарние лифт-а и останах приятно изненадана  от кремчето. Може пък да измажа едно Гарние.
Какви бръчки бе дами, млади сме още...ела па аз  Mr. Green
И аз съм изпушила, не бойте се. 
Милика, аз съм мазала Софи с Нивея бейби инцидентно в Бг (разбирай в една градинка гепихме крема за дупе на друго бебе, че аз естетвено бях забравила нейния). Стори ми се добър. Къпричките им са жестоки. Аз самата съм  ползвала бебешкия им  лосион за тяло и много ми допадна. Ти къде ги намираш продукти им? В онзи сайт ли?
Аз също съм доволна от всичко ползвано на Ла рош посе и Юсерин. На Виши освен слънцезащитните, друго не съм ползвала. Освен пак да взема нещо на първите две  Thinking или пък някакви омазнвяващи капсули за втриване.  Thinking или пък да се омажа със зехтин като циганска баница.  Thinking

# 222
Асотирова, от къде купуваш а Dr Renaud Lab? Едно време съм ползвала в Бг, тук не съм виждала. (и аз като Милена  не е да не съм се мазала с де що има  Wink )
Те слънцезащитните кремова май не овлажняват по принцип. Аз за мен търсех.

# 223
добре де на пак не ми е ясно... нали си има крем за защита от слънце и еди след него, та на последният не му ли е работата да овлажнява? Thinking

аз съм много зле откъм козметика, понеже имам кожа традиционалиска.... иска само едни и същи неща и на ново нещо реагира ужасно -  пробвала съм преди време(като ми дойде музата) какво ли не... и освен с червени петна и папки друга файда не съм видяла... но откакто  започнаха да ми се появяват бемки от слънцето, гледам уж да се пазя  Rolling Eyes

asotirova

ааа Биодерма са отврат и половина Sick

момичета
, давайте линкове и инфо към кремчета откъде ги купувате и тн Hug

kariluis

и аз ще си ходя след 2 месеца Party Party

megan79
 за Звитсела... днес гледах има тубички за момиченца и замомченца Heart Eyes...ама  струват 15 евро Shocked.. за колко време отива една подобна тубичка? newsm78

# 224
Мопси,
Козметичката, при която ходя от години в София, работи с Dr Renauld и ме зариби. След много неуспешни опити да си намеря поддържаща козметика (включително след съвет с дерматолог, който ми изписа 4-5 марки медицинска козметика, в следствие на което наруших самовъзстановяването на липидния си слой и отгоре на всичко се обринах), реших че няма какво да откривам топлата вода, ами ще взема да си купя точно това, от което винаги съм била доволна.

Оказа се обаче, че продуктите от професионалната серия и тези за обикновенните клиенти са две много различни неща. Да не говорим, че съотношението количество към цена е значително по-ниско за професионалната козметика. Например: лосион 250 мл; маска за лице 250 мл; подхранваща капсула 150 мл и крем 250 мл ми излязоха общо 165 лв, че и 5 тестера и четка за маската ми подариха Mr. Green) По принцип професионалната им козметика не е нагодена за тип кожа, защото това не е изгодно на козметиците (трябва да купуват голям диапазон продукти), т.е. предлагат се универсални за всички типове кожа продукти. Звучи странно, но е факт (поне за Dr Renauld, други не съм проучвала).

Сега на въпроса ти- откъде съм ги купила. Ами от директният им вносител в София. Проблемът е, че трябва да предоставиш данни, за да ти издадат фактура. До тук лесно звучи, ама почват да те разпитват къде ти е студиото и да се натискат да ти изпратят техен специалист безплатно да те обучи в ползването на продуктите им  newsm78 (на сайта им има и списък на козметични центрове, ползващи тяхна козметика).  На чатно лице посмъртно няма да продадат. Добре, че имам оправен брат, с който трудно се излиза на глава  Mr. Green
За Великден се прибирам в София и най-вероятно пак ще си заредя тоалетката, така че ако нещо конткретно те интересува може и на теб да напазарувам. Аз нали уж вече имам една фактура зад гърба си, а следователно и студио за красота  Flutter. Ценовата листа обаче ми е някъде в София.
Друг вариант е да ги купиш от Белгия. След като има белгийски сайт, трябва да се разпространяват там. Но пак се връщаме на проблема за професионална и не професионална козметика.
Иначе цените сигурно са почти еднакви. Аз съм сравнявала цените на Ла Рош, Виши и Eucerin- тукашните цене са максимум с 1 евро по-високи от софийските, което не си струва разправията по мъкненето.

Все пак, понеже "на вкус и цвет- таварищи нет", най-добре би било, при следващо пътуване до София да минеш през моята/или друга козметичка, ползваща тази марка, за да я пробваш, пък после да купуваш. Сигурна съм, че мъжа ти ще оцени покупката, но нали за теб търсим козметика сега  Hug Пиши направо на лични, ако решиш нещо по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт