Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на филма „Венецианският търговец“?
Какви са темите във форума за Израел?
Каква е историята на песента "Jerusalem"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на филма „Венецианският търговец“?
-
Какви са темите във форума за Израел?
-
Каква е историята на песента "Jerusalem"?
Песента "Jerusalem" е написана през 1967 г. и представлява копнежа на евреите по завръщането в Йерусалим. Тя става символ на любовта и копнежа по Йерусалим - сърцето на евреите. Преведена е на много езици и става песен на годината. Песента е написана от Наоми Шемер и се явява символ на любовта и копнежа по Йерусалим.
-
Какви са филмите "Предатлеството във Венеция" и "Венецианският търговец"?
-
Какво представлява традиционният женски костюм на еврейските жени?
Сайтовете са 2 -
Та да обесня за желаещите - влизате в сайта и се регистрирате , когато се регистрирате влизате с името си и паролата и в търсачката търсите филма с оргиналното му заглавие (или на английски ) и след като го немрите (ако го има) го сваляте , като торент чрез Bitcomet
Бихте ли ми препоръчали някакъв торент сайт от който мога да ги сваля -руски , изрелски или някакъв друг .... (по възможност езика да е руски или английски
К'во ни пука на нас ....Да има .... Такива работи
По големите събития , сега нали наближава рождения ден на Израел 60 например .... има и снайперисти по блоковете горе..... моя мъж ми ги каза къде са
Пак да кажа - на никой не му пука как го охраняват , само да го охраняват.Бюджета на различните градове отпуска различни суми за охрана, има и доброволци .При нас е много добре, има места със слаба охрана , но и малко данъци плащат хората по принцип.Според мястото.

ще видим...
Смисъл такъв -примерно аз изповядвайки дадена религия намирам част от мойте истини и мисли в нея , за да я сменя ... един вид тези неща в който съм вярвала губят същността си ( като имаме предвид колко близки и същевременно колко далечни са религиите-добродетелите в които вярваме са доста близки предполагам , но има някой основни неща които са различни и не биха се преоткрили тука така в друга религия ) Искам да кажа , понеже тук липсва интонационният ефект - не се заяждам ,нито те определям или критикувам , просто любопитствам
Щеше да се гледаме на криво така малко .... Христос , Рождество ..... Вижте, мюсулманите поне почитат Христос - даже само като пророк .....не като Божи син и Бог.... Евреите -
Но и в България за мен не е имало друг смисъл, освен радостта от това, че сме със семейството, веселбата с яйцата и пр.