"Amrita"

• 79 211
  • 500
  •   1
Отговори
# 150
Калисто  Hug Само още нещо да те питам-ти от кой точно лосион за "косми" имаш-този с хлорофила ли? И ако е той-как е като аромат? Аз си огледах едни листовки, които съм си сваляла и там има места, където се говори за лабораторията на "Амрита", но в инфото на продукти "Глори", което ме навежда на мисълта, че все пак са на една фирма, но каква ли им е тогава разликата  newsm78

В магазина от който си купих ампулите - мацката ми каза, че едната фирма "Глори" е за професионална употреба, а "Амрита" за домашна употреба. (или обратното). Просто са две търг. марки на една и съща фирма. Peace

# 151
Vi4ito а знаеш ли как се казват? Искам да ги поръчам на сестра ми,че голям проблем и е пачия крак Praynig
bradata,да с хлорофила на Амрита.Мирише на зелено,не мога да определя точно. В сайта ампулите са на Глори, а на опаковката пише Амрита newsm78 Може и да са една фирма,знам ли.

# 152
  • Бургас
Калисто пак  Hug В сайта на някои от нещата на "Глори" пише "за домашна употреба", но повечето са за професионална май. Иначе и аз така реших, че може би са две линии на една фирма, но друго си е да го чуеш и от друг  Peace

# 153
калисто, мазнеят ми доста, но аз съм и със смесена кожа.
Иначе съм много доволна като цялостно действие - но да сложа отгоре и крем - абсурд : Confused

# 154
  • София
А маската с хлорофил пробва ли някой? Или нещо с хлорофил? Толкова много неща ми харесаха  ooooh!

# 155
Нощната хидратираща маска е много хубава,ползвах я 4 нощи.Сутрин тенът е бистър,кожата гладка и мека.Доволна
Сега съм се наклепала със *солевата гел от поморийска луга*, после следва масажче с крем от мед Laughing

# 156
Аз съм много доволна от маската с розмарин, също и от ампулите депигментин. За 3 дни мазане има изключителен ефект, при условие че се сдобих с невероятни петна от хим пилинг, които не мога да махна вече цял месец. Избелващата маска ми идва малко тежка, но мажа само върху петната. Мисля и другите маски за пробвам.

# 157
  • София/Дружба
Аз до  момента съм ползвала нощна маска с водорасли, ексфолираща маска, суперхидратираща ампула и коректор за пъпки (не много често, за моя радост), и мога да кажа че всичко ми понася много добре, а кожата ми е доста алергична.
Да знаете дали имат някакъв ексфолиант за тяло?

# 158
  • София
Не, за тяло нямат, но имат за лице, екфолиращи маски. Какво представляват обаче, не знам. Иначе са доста голямо количество, и ако е нещо като скраб, мисля, че може да се ползват и за тяло.

# 159
# 160
  • София
Гледах ги масажните кремове в една аптека, тези в големите разфасовки.Така и не разбрах дали са за тяло или лице?Реших ,че са маските, които ги продават в пакетчета.Не знам newsm78

# 161
  • София
Вчера си нанесох на лицето дълбоко почистващата маска с въглен.Наистина е много добър продукта. PeaceДа се чудиш защо толкова отлагах да си го сложа.Ще потърся и от другите маски по аптеките.

# 162
  • София
Вчера си нанесох на лицето дълбоко почистващата маска с въглен.Наистина е много добър продукта. PeaceДа се чудиш защо толкова отлагах да си го сложа.Ще потърся и от другите маски по аптеките.
   Да и аз съм много доволна от тази маска! Grinning

# 163
Vi4ito,видях че си от Русе,от къде намери ампулките на Амрита?

# 164
Vi4ito,видях че си от Русе,от къде намери ампулките на Амрита?
И аз се интересувам! Praynig  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт