"Amrita"

• 78 675
  • 500
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Бихте ли казали къде могат да се намерят във Варна и къде в Шумен
Може да се поръча от тук: http://www.medeos.com/?81&02&96129

# 436
  • Варна
Бихте ли казали къде могат да се намерят във Варна и къде в Шумен

Писала съм и по-напред в темата...във Варна ги има в една аптека, която е на улицата м/у барчето "Амазония" и съда  Crazy

# 437
  • София
   Досега се чудих откъде ми е позната тая марка, и се сетих : ползвала съм лосион против акне с розмарин и салицилова киселина, много ми допадна.  Peace

И аз съм ползвала тези продукти

Грешка четете долния пост

# 438
  • София
Ползвам коректор за пъпки на тази фирма, доволна съм. Маже се върху пъпката вечер и се измива сутринта. Пробвала съм и техен лосион против акне от същата серия, но не ми допадна, доста спирт имаше в него, доколкото си спомням. Бих опитала и други техни продукти, но не съм мяркала по аптеките

И аз съм ползвала тези продукти newsm10

# 439
И аз ще пробвам ампулите "Суперхидратация"! Flutter

# 440
Къде в Русе мога да си купя тяхни продукти ?

# 441
На Американското пазарче - има магазин за Диетични храни и кафе - там има голямо разнообразие на Амрита, също и на Глори.
В аптеката на П.Д.Петков - до м-на на Мадок - също има техни неща, но по-малко.

# 442
На Американското пазарче - има магазин за Диетични храни и кафе - там има голямо разнообразие на Амрита, също и на Глори.
В аптеката на П.Д.Петков - до м-на на Мадок - също има техни неща, но по-малко.
Mерси

# 443
  • На морето!
ако някой знае къде в бургас ги има да казва  Praynig
И аз чакам отоговор.

# 444
  • някъде под слънцето...
Извинявам се предварително ако се повтарям, но не можах да прочета цялата тема.Някой знае ли къде в Пловдив може да се намери тази козметика. Thinking
Лятото ги намерих в аптеката до пазара(фрапето) жк Тракия(сре6ту блок 150)
избелва6тата им маска ме изненада доста неприятно... на следва6тия ден лицето ми бе6е изпръхнало и 4ерврно като рак..... прили4ах на изгоряла от слънцето... оправх се 4ак на 4етвъртия ден.....
да уто4ня 4е не съм с 4уствителна кожа и нямам алергии към козметика..... пробвала съм много не6та, но такова не6то не ми се бе6е слу4вало....

# 445
ако някой знае къде в бургас ги има да казва  Praynig
И аз чакам отоговор.
Мисля,че в Бургас няма да намерите,от много време търся,но неуспешно.Аз поръчвам от сайта на Медеос.

# 446
Извинявам се предварително ако се повтарям, но не можах да прочета цялата тема.Някой знае ли къде в Пловдив може да се намери тази козметика. Thinking
Лятото ги намерих в аптеката до пазара(фрапето) жк Тракия(сре6ту блок 150)
избелва6тата им маска ме изненада доста неприятно... на следва6тия ден лицето ми бе6е изпръхнало и 4ерврно като рак..... прили4ах на изгоряла от слънцето... оправх се 4ак на 4етвъртия ден.....
да уто4ня 4е не съм с 4уствителна кожа и нямам алергии към козметика..... пробвала съм много не6та, но такова не6то не ми се бе6е слу4вало....

дали наистина е някаква кожна реакция?аз също в момента сам със зачервено лице-точно от тази маска.РАЗОЧАРОВАНА СЪМ #2gunfire #2gunfire

# 447
  • София
Аз пък съм много доволна от избелващата маска. Явно си е да кожа. Simple Smile

# 448
Има ли доволни от ампулите с хайвер?

# 449
вчера за първи път ползвах амрита - ампули за суперхидратация
понеже купих по две ампули от вид, за да ги тествам как ще ми понесат, не знам какво точно съдържат, предполагам, че съставките са изписани на кутията, но ефекта е както се казва "уааау"  Mr. Green
интересно, че ампулите, които аз купих от аптеката изглеждат доста по различно от това, което се вижда в сайта на медеос, освен това са по 3мл, а не по 4  Thinking  всъщност са не точно ампули, а миниатюрни контейнерчета с капачка с винт

иначе онлайн могат да се пазаруват и от тук
доставката е безплатна при поръчка над 30лв за варна

Общи условия

Активация на акаунт