LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 958
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Sofia
Аз имам 2 каталога,ако на някой му трябва единия да ми пише Peace

# 1 231
Много мразя така. Имам пълна кошница и нямам сртикул в оранжево с индикация да е свършил, обаче имам следния надпис най-отгоре " Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution" . Сега как да знам за кой артикул се отнася? Не съм ползвала код за намаление все още. Много е досадно така.

Иначе и а зчакам поръчка от 03.02. Бях я забравила направо.

# 1 232
Май само аз останах без каталог Rolling Eyes  Има един код 43540 който е с подарък nuisette. Това бельо ли значи?

nuisette (нюизет) означава нощница.

# 1 233
И на мен ми отхвърляше картата снощи, някой опитвал ли се е да поръчва днес?

# 1 234
  • на пистата
И на мен ми отхвърляше картата снощи, някой опитвал ли се е да поръчва днес?
аз поръчах  преди 10 мин без проблем

# 1 235
  • София
момичета, да ви похваля един пуловер, просто е страхотен

Потвърждавам. Моя го носи вече и е много доволен. Имаме 2ХЛ, ако някой му трябват размери.

А дебел ли е или фина вълна?
Не е дебел, фин, не боцка, моя не го сваля.
Има ли момичета от Хасково? Къде получавате големите пакети? Някой чака ли още от началото на февруари?

# 1 236
Много мразя така. Имам пълна кошница и нямам сртикул в оранжево с индикация да е свършил, обаче имам следния надпис най-отгоре " Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution" . Сега как да знам за кой артикул се отнася? Не съм ползвала код за намаление все още. Много е досадно така.

Иначе и а зчакам поръчка от 03.02. Бях я забравила направо.

Mamica това значи че не ти приема кода който си сложила
или е персонален ..или вече е ползван....или..излез и влез пак
надписът за липсващ е друг : Article indisponible ne peut être livré à l'international

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 11:12 от BgViki

# 1 237
  • София
Снощи пуснах поръчка с кода за часовника Grinning, а днес мисля да пусна една с червените чанти и сака с дръжката. Въпроса ми е има ли шанс да дойдат в пощата или са си директно за митница newsm78 ? Смятам да ги пусна само с 3 детски панталончета, но ако няма шанс за поща да натрупам още малко в поръчката  Thinking

# 1 238
  • Бургас
Здравейте!моля Ви за помощ относно дамската номерация.става въпрос за маратонки НАЙК.38,5 размер.аз нося 36.дали ще ми станат?българска нося 36.понякога 37 ми става.
Моля зя помощ!

# 1 239
Код 18854 и 18562 дава ето това,мисля,е си заслужаваhttp://www.hiboox.com/lang-fr/image.php?img=81ttq6k2.jpg

# 1 240
  • София
Снощи пуснах поръчка с кода за часовника Grinning, а днес мисля да пусна една с червените чанти и сака с дръжката. Въпроса ми е има ли шанс да дойдат в пощата или са си директно за митница newsm78 ? Смятам да ги пусна само с 3 детски панталончета, но ако няма шанс за поща да натрупам още малко в поръчката  Thinking
Доколкото разбрах, чантите са обемни, та сигурно ще са за митница. Трупай  Mr. Green

# 1 241
  • Центъра на Вселената...
Тези си отговарят на номера, не са +1 както маратонките.

Мъжа ми страшно си ги хареса, така че ги препоръчвам.
Аз обаче ги взех за 20 евро, направо без пари! Laughing

вчера ги поръчах на мъжа ми +1номер, много ме е яд.  Дали някой няма 45 номер да ми измери стелката и подметката. И кога са били 20евро беее, пак се прецаках, ама хич няма да му казвам.

# 1 242
  • Сливен
Както бях обещала на едни момичета тук от форума пускам снимки и размери на едно детско дънково гащеризонче . Това ми е от поръчката, която направих чрез 450, специални благодарности   bouquet. Получих също така и две елечета, които можете да видите ето тук. Размерът на гащеризончето е 81, в най-широката си част е 31 см, крачола е 15 см дълъг, измерено от чатала, и широк 18 см. Също така се трансформира в късичък, то си се и личи от снимката Laughing

ПП  Ако има момиче от Сливен, кв. Даме Груев, да чака колет от Ларедут и да се казва Виолета да тича към пощата, тя и днес работи

# 1 243
Код 18854 и 18562 дава ето това,мисля,е си заслужаваhttp://www.hiboox.com/lang-fr/image.php?img=81ttq6k2.jpg

Това много ми хареса и май ще пусна поръчка заради него.  Crazy

Пощальонката ми каза,че ми е дошла дъъълго чаканата поръчка от 08.02.,но пък днес не мога да я взема,чааак в понеделник!  Close Много мразя така-да ми беше казала в понеделник сутрин...  #Cussing out

# 1 244
  • Beyond the Frontiers
Както бях обещала на едни момичета тук от форума пускам снимки и размери на едно детско дънково гащеризонче [
Мерси и мен ме интересуваше, а как е като материя, че някой го беше оплюл.
Е, аз го поръчах вчера с готиния код 65137 ми излезна 4 евро  Crazy а тези сандали 5 евро http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-compensees-femme.aspx? … e&pagesize=12

Общи условия

Активация на акаунт