LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 952
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Сливен
 Тънък дънков плат, ама то нали е за налято, аз и такова си го очаквах, незнам но на мен си ми харесва, точно летни дънки за малкия

# 1 246
Момичета кода от ваучера при недоставена стока,къде се въвежда в нова поръчка,при кодовете за БД или на друго място.И ако ДА,това значи ли,че само него трябва да ползвам,а другите неща да си ги метна на отделбна поръчка с БД например.

# 1 247
Royzi благодаря много за табличката, но за всички мами ще споделя,че обувчиците на кокон не отговарят.Умалени са с 1 или 2 номера(20-21 номер - стелка от външната страна няма и 12см.)Ето за това става въпрос  http://www.laredoute.fr/vente-chaussons-bebe-garcon-cocoon.aspx? … e&pagesize=16 ,и не си струват парите от плат и мушама са(ако се сещате как изглежда ).

# 1 248
Мацки....?някои спомена за  код 65137,че е порачвал през два акаунта и станало,аз също реших да си направя втори до тук добре ама ве4е неиска да намаля 15евро както в4ера.Да не би вече да не е актуален?.... newsm78

ето това искам да го намаля

линк

# 1 249
Мацки....?някои спомена за  код 65137,че е порачвал през два акаунта и станало,аз също реших да си направя втори до тук добре ама ве4е неиска да намаля 15евро както в4ера.Да не би вече да не е актуален?.... newsm78
При мен все още работи,но тези са намалени.

# 1 250
Мацки....?някои спомена за  код 65137,че е порачвал през два акаунта и станало,аз също реших да си направя втори до тук добре ама ве4е неиска да намаля 15евро както в4ера.Да не би вече да не е актуален?.... newsm78
При мен все още работи,но тези са намалени.

Aбе аз подозирах,че маи е от това ,но вчера ми намали намалена стока,затова питам

Мерси........ Hug

# 1 251
  • виртуално
Както бях обещала на едни момичета тук от форума пускам снимки и размери на едно детско дънково гащеризонче [
Мерси и мен ме интересуваше, а как е като материя, че някой го беше оплюл.
Е, аз го поръчах вчера с готиния код 65137 ми излезна 4 евро  Crazy а тези сандали 5 евро http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-compensees-femme.aspx? … e&pagesize=12
какъв номер поръча от сандалите, +1 или не?

# 1 252
  • MJF
Искам да попитам за тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … e&pagesize=16 някоя мама дали е поръчвала 36 номер от тях.Бих искала да знам размера на стелката

# 1 253
Момичета кода от ваучера при недоставена стока,къде се въвежда в нова поръчка,при кодовете за БД или на друго място.И ако ДА,това значи ли,че само него трябва да ползвам,а другите неща да си ги метна на отделбна поръчка с БД например.
Номера на ваучера въвеждаш   на същата стъпка ,където въвеждаш номер на картаа с която си плащаш обикновено,САМО ЧЕ  избираш първото меню/пише"je paie en ligne,avec des avoiars au des bon d`ashats",после  ти отваря 5 полета, в първото пишеш номера на ваучера и  потвърждаваш,тогава трябва да си приспадне веднага сумата на ваучера от общата сума на поръчката.И ако поръчката ти е по голяма от ваучера,избираш отдолу карта с която ще доплатиш,въвеждаш там данните и готово.

# 1 254
Papituuно ти благодаря за бързия и компетентен отговор  bouquet   bouquet   bouquet

# 1 255
  • Sofia
Здравейте!моля Ви за помощ относно дамската номерация.става въпрос за маратонки НАЙК.38,5 размер.аз нося 36.дали ще ми станат?българска нося 36.понякога 37 ми става.
Моля зя помощ!
Аз нося 36-37, маратонки Nike (само такива нося) 37.5 или 38, имам 1 -38.5.Ходих да меря в 1 магазин уж да си поръчам после от сайта, но установих, че на някои модели 37 са ми големи- от тези с по-тънката подметка и си купих от тук.В  интерес на истината малко по-скъпо ми излезе, но пък бях сигурна,че са ми по мярка.

# 1 256
момичета,не бях видяла че има кръгли цени за бебешори:)Ако и друг не е видял-да напада...

# 1 257
  • Beyond the Frontiers
Е, аз го поръчах вчера с готиния код 65137 ми излезна 4 евро  Crazy а тези сандали 5 евро http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-compensees-femme.aspx? … e&pagesize=12
какъв номер поръча от сандалите, +1 или не?

Ами аз нося между 37 и 38 и поръчах 38. Досега всичко от този номер ми е било ок.

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 12:18 от elku - elena

# 1 258
Спокойна , и аз съм от Хасково. Още чакам 2 поръчки от края на януари и са за митница.

# 1 259
А аз продължавам да чакам 05.02 - а 6 седмици май изтичат  newsm78 Като имписах ми отговориха, че са го изпратили на 20.02
Поне да ми бяха пратили каталог  #Cussing out
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 28 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт