LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 946
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 260
опитвам се да поръчам с мастер на ОББ. Дава ми , че картата е отхвърлена да се свържа с банката. Обадих се в банката там ми казват, че проблема не е при тях. Имате ли идеи от къде идва проблема. Със същата карта съм поръчала и преди. Само дето сега се опитвам с регистрацията на мъжо.

# 1 261
  • София
опитвам се да поръчам с мастер на ОББ. Дава ми , че картата е отхвърлена да се свържа с банката. Обадих се в банката там ми казват, че проблема не е при тях. Имате ли идеи от къде идва проблема. Със същата карта съм поръчала и преди. Само дето сега се опитвам с регистрацията на мъжо.
С една карта може на 2 акаунта. Ако си поръчвала и на друг, може в това да е проблемът.

# 1 262

До колкото знам не става с картите на ОББ
преди имах  и аз на ОББ и неставаше,тук във Форума ми отговориха че нестава,затова си искарах в Про-кредит  виза Електрон  

# 1 263
Абсолютно става с картите на ОББ. Само не става с Виза Електрон на ОББ.

# 1 264
Абсолютно става с картите на ОББ. Само не става с Виза Електрон на ОББ.

Да моята беше виза електрон на ОББ....... ooooh!

# 1 265
Има ли момичета от Хасково? Къде получавате големите пакети? Някой чака ли още от началото на февруари?
[/quote]
Здрасти! Получила съм само един голям пакет- в районния клон. Чакам от 25 и 28 януари. Вчера писах до Редута, все още не са отговорили.
Видях,че щерката вече ти е отговорила, и двете пишем от моя ник, извинявам се, че се повторих, ама така е, като чета съвестно оттам, докъдето съм спряла.

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 13:39 от айви

# 1 266
  • Сливен
Момичета получих това като оферта, но незнам за какво точно е, май за предстоящи намаления http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=11f8cc7e5d59fb5828

# 1 267
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета получих това като оферта, но незнам за какво точно е, май за предстоящи намаления http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=11f8cc7e5d59fb5828
И аз я получих пише че е за неделя вечерта и мога да пратя три покани.Ако някой проявява интерес да казва.Само дето не знам как се птащат поканите.... newsm78

# 1 268
И аз имам известие за каталог  ura

# 1 269
Момичета, помощ! Пускам поръчка и ми излезе прозорче с два активти бутона. На единия пише:  Terminer ma comannde и има чантичка, а на другия пише: Continuer mes achats. Какво да правя? Тези фрази ги няма в първия пост и в пътеводителя!!!  Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви предарително!   bouquet

# 1 270
  • на пистата
Момичета, помощ! Пускам поръчка и ми излезе прозорче с два активти бутона. На единия пише:  Terminer ma comannde и има чантичка, а на другия пише: Continuer mes achats. Какво да правя? Тези фрази ги няма в първия пост и в пътеводителя!!!  Praynig Praynig Praynig
на коя стъпка ти излизат

# 1 271
  • София
Това е като си избираш продукти. Контюние е да продължиш да пазаруваш, термине е да си видиш кошницата.

# 1 272
  • Плевен
някой да е поръчвал тези балеринки ?
интересуваме как е номера +1 ли и дали стават за широк крак?

# 1 273
я кажете кьм каталозите какви оферти пускат?За намаление ,за подарьк? Миналата година имаше едни постелки за легло,сега какво е?

# 1 274
на коя стъпка ти излизат

Благодаря ти за бързия отговор. Видимостта на сайта се замагли и предполагам, че съм на 1-ва стъпка, защото си избрах размер (става въпрос за сутиен на намаление).
http://laredoute.fr/vente-soutien-gorge-triangle-la-redoute-crea … e&pagesize=16
това е адреса

Общи условия

Активация на акаунт