LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 101
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
със сигурност ще си ги нося и това лято Peace

# 511
  • на тавана в кошницата
Моля, който е по наясно с тези чекове и   bouquetбонове нека ми пише на лични да не спамиме.

# 512
Имам въпрос към мамите получили тези балеринки
Отговарят ли си на номера?Кожени ли са ,от плат ли ,или и от двете?Не мога да преценя от снимката.Аз нося 39 номер,но крака ми е широк.Съвет за номер?!

# 513
  • София-Лагера
Цитат
P.S. С код 65137 пуснах 2 поръчки от двата си акаунта, едната е за 0 евро   с 5 доставка, другата- намалих едни сандалки до 6 и някой цент. Все още са "е домисил", надявам се да не ги откажат.
И аз пуснах с него от двете регистрации.Едни сребърни обущета ги направи 5 евро.
+ доставка и % 10 .23 .Че иначе ме е страх.
А от другата Найк за малкия.ННамали независимо ,4е бяха Новою/така ли се пише/ Embarassed
18 евро станаха. Laughing

# 514
  • пловдив
И от мен един код 15741 намалява 15евро от пролетната колекция ,без ограничения + безплатна доставка  Peace
Не ще.
И при мен така Sad

# 515
Вчера взех  поръчката от 06,02 от митницата.Ето снимки,на който му се разглежда.Само искам да кажа,че получих балеринките с ластиците в кафяво 38-ми номер и мисля,съм за 39-ти.Така,че ги заменям за 39-ти номер.Не ги продавам,моля не ми пишете за това на лични.Само ги заменям!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213101  от последната поръчка са последните 10 снимки.
Вместо пуловер за мъжът ми са ми изпратили детски метър за ръст.После ще го търся в сайта да видя колко струва.

Ако ти е удобно, пусни линк към дънките и бельото, по-специално лилавото комплектче.
Ето линкове:
сутиена- http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324121983&doc … OUTE%20CR%C9ATION
прашки- http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23263340&a … documentid=201207
дънки- http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-levi-s;-555-longueur-32.as … e&pagesize=12

# 516
здравейте,
след бърза коренспонденция с французите уточнихме че поръчката ми от 29.01(за митница) е тръгнала на 14.02 от там - а аз още не съм я получила. Някой знае ли къде и как мога да вдигна шум в митницата или БГ пощи?
Мерси
по спокойно,мойта от 29.01 днес дойде
Не е така мила,какво по-спокойно,те се осраха БГ пощи без извинение и днес ще пиша жалба,на какво прилича това по 45 дни да ми пътуват пратките и хем сме в Европа,че ако я чакам от Австралия,трябва една година да чакам сигурно.Клеймата от последната ми пратка сочеха,че колета ми е влязъл в Бг ,после  2 седмици си е покиснал на Сф митница,а за да дойде до митница Горна Оряховица са били нужни още 2 седмици,от Горна до Търново още 5 дни.Друг случай минавам съвсем случайно в пощата и намирам там една пратка за мен-анцуг,трябва да ви кажа,че дето се вика мъжа ми го скъса вече от носене,а нито една бележка още не съм получила за него.А за предпоследната ми поръчка разказвах вече,била върната на франсетата като непотърсена,при положение,че вече съм като част от интериора на пощата #2gunfire

# 517
  • Добрич
Днес получих каталог в прозрачна торбичка на акаунта на мъжа ми- безплатно не съм поръчвала.  #Crazy Party

# 518
  • София-Лагера
В пощата на 1612 има 4 пакети. Peace

# 519
Аз чакам от 09,02 има ли и други  Rolling Eyes,да пиша   или да чакам  Thinking

# 520
Днес получих каталог в прозрачна торбичка на акаунта на мъжа ми- безплатно не съм поръчвала.  #Crazy Party
Как точно го получи, известие ли ти пратиха, на адрес ли ти го доставиха или е оставен в пощенската кутия? Чета, че много от вас днес са получили, а аз с такова нетърпение чакам...
А що се отнася до услугите на пощата, аз писах оплакване на официалния им мейл, посочен за контакти, до този момент - нищо, ама поне си получих колета от 24.01. Може да е случайно съвпадение, щото си мисля, че изобщо не са ми чели писмото.

# 521
аз 4акам от 27.01.  Cry и то малка поръ4ка с 4 артикула... за поща вероятно  Rolling Eyes  дали в ларедут е проблемът, къде ли е?????  ooooh! Tired и аз май мейл ще им пиша ве4еееее Confused то в пощата няма смисъл да търся  Rolling Eyes или в митница ли да звънна?????

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 14:59 от ninochka

# 522
  • Добрич
pepi7096  имах да получвам колет от пощата и като отидох жената ми го даде. Предполагам, че иначе щеше да ми звъне да ми каже, че имам торбичка.

# 523
  • София
Аз им писах вчера мейл - поръчката, която не съм получила е от 28.01. Отговориха ми, че са я пратили на 29.01 и най-добре да проверя в нашите пощи, ако я няма там да им върна писмото с инструкции.  newsm78

# 524
  • някъде
Току що имам известие за "списание" на резервния акаунт.Не съм го искала,пък и акаунта не е ползван от месеци...

Общи условия

Активация на акаунт