LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 012
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 870
Аз получих днес подаръка тренч.Чисто шушляково якенце си е.Минал е покрай шлифер, ама друг път Joy

# 871
  • София-Лагера
Desi_2, за колко годишно дете е синият анцунг, който си получила?
поръ4ах 102.Той се оказа за 4г.
Сега искам да взема 94

# 872
Днес отново получих поръчка.Вече не гледам датите,но дойде много бързо- за седмица.
Тези http://www.laredoute.fr/vente-le-boxer-short.aspx?productid=3240 … e&pagesize=16
поръчах за ръст 180, но са умалени, може би защото са от детската номерация.В очакване съм на още два чифта 40-42 от мъжката и то доста скъпички.Ако пак не му станат на мъжо, ще умра от мъка.
Също така получих и пумите  - черни велурени с бяла кожа.Много са хубави , само че са за по - тесен крак.Доста са прибрани.Ще ги носим  Peace

# 873
  • Бургас
Tea@, я кажи каква белина използва за сакото?  Mr. Green  Наситено жълто ли стана, патешко жълто? Че не виждам много добре на снимката...
Сори за офф-а!
Лимонено жълто,наситено,тегелите пак зеленеят,но са в унисон с копчетата  Laughing.
А белината е най-обикновена от 0.50ст.Отначало стана естествено на петна,но като постои повече време се оправя.Ей, аз не ви навивам и вие да правите така Hug.

Сподели като го переш дали има последици!

Какъв цвят е encre?

# 874
  • Бургас
Днес отново получих поръчка.Вече не гледам датите,но дойде много бързо- за седмица.
Тези http://www.laredoute.fr/vente-le-boxer-short.aspx?productid=3240 … e&pagesize=16
поръчах за ръст 180, но са умалени, може би защото са от детската номерация.В очакване съм на още два чифта 40-42 от мъжката и то доста скъпички.Ако пак не му станат на мъжо, ще умра от мъка.
Също така получих и пумите  - черни велурени с бяла кожа.Много са хубави , само че са за по - тесен крак.Доста са прибрани.Ще ги носим  Peace

Тези шорти са направо прекрасни за парите си!
На моя му станаха и му стоят доста добре.

# 875

Тези шорти са направо прекрасни за парите си!
На моя му станаха и му стоят доста добре.

Аз взех за мъжо и големия ми син, много са хубави, и двамата си ги харесаха, на лято на плажа ще са в комплект, жалко ,че няма мънички да взема и на малкото.

# 876
Да, пропуснах да кажа че са страхотни.Мъж ми е висок 180 и е 72 кг и не му стават.

# 877
Някой получавал ли е тава сако да ми даде мнение. http://www.laredoute.fr/vente-veste-soft-grey.aspx?productid=324 … e&pagesize=16

# 878
В бутона suivi de komande кадето те отвейда в покупките които вече си поръчала.Тези които вече са престигнали трябва ли да се натисне някав бутон за да се съобщи че е получна??  Embarassed

# 879
  • Пловдив

може ли размери?

# 880
  • Бургас
Да, пропуснах да кажа че са страхотни.Мъж ми е висок 180 и е 72 кг и не му стават.

Е, то си зависи явно от структурата на тялото!  Peace Моят също е около 1,80 и е 73 кг, но пък са му добре.

# 881

Моя е 180см,около 74 кг, но му стават, ама дупето му е по-малко от моето Mr. Green

хехех, с Мимита сме писали едновременно почти едно и също.

# 882
Ако ме питаш за панталонките
горе в кръста в неразпънато положение 35 см, дължината им е 47 см, ширина на крачола в най - долната част 29 см

# 883
  • Бургас

Моя е 180см,около 74 кг, но му стават, ама дупето му е по-малко от моето Mr. Green

хехех, с Мимита сме писали едновременно почти едно и също.

Хехе, ми те наш'те мъже много еднакви бе...  Mr. Green

Отново сори за офф-а!!!

# 884
  • Sofia

Тези чаршафи  си ги поръчах от кръглите цени, горен, долен  и две калъфки за спалня 160см широка ми излязохо  около 10 евро.Страхотни са, даже в момента спим на тях.
nameika, благодаря ти!
Мерцедес, това не биваше да го споделяш  Mr. Green сега ще трябва да чакам следващото намаление чак, че иначе ще се чувствам прецакана.

Общи условия

Активация на акаунт