LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 176
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 915
  • на пистата

Тези чаршафи  си ги поръчах от кръглите цени, горен, долен  и две калъфки за спалня 160см широка ми излязохо  около 10 евро.Страхотни са, даже в момента спим на тях.
nameika, благодаря ти!
Мерцедес, това не биваше да го споделяш  Mr. Green сега ще трябва да чакам следващото намаление чак, че иначе ще се чувствам прецакана.

има и други добри попадения на добри цени,ако искаш пиши на лични да ти ги покажа Wink

# 916
  • София
Имам нужда от малко информация. Става дума на чехлите на Пума
http://www.laredoute.fr/vente-mules.aspx?productid=324120081& … e&pagesize=12
Поръчахме ги за колежка на дъщеря ми и днес ги получихме. Може би аз нещо не разбирам, но едната обувка е като на снимката, т.е. с някакви "ивици", а другата е дюс и има само една бродирана пума.  Не съм носила нищо на пума, но досега не съм виждала две различни по вид обувки в един чифт. Моля, който ги е получил да каже и при него ли е така.

I az gi получих днес, да такива са си Simple Smile

Благодаря ти. Притесних се, защото цвета на роклята е объркан, и ако и пумите ......
Май не съм в час с модните тенденции. Embarassed

# 917
  • Стара Загора
сега пак го пробвах/36900-то/ и проработи, явно само вечер става номера.  Peace

# 918
Ха, ха, Пума въвеждат нова мода - или различни обувки или две еднакви (като двете леви на wbJoy

# 919
Ха, ха, Пума въвеждат нова мода - или различни обувки или две еднакви (като двете леви на wbJoy

Да ДЕ веднъж да збъркат с двете леви пуми ,ама сега и две различни.......много станаха гафовете..... newsm78

# 920
Поръчах тази тениска на адидас за брат ми,номер 104-111: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-a-manches-courtes-david-be … e&pagesize=12 . След като я бяха отказали и последваха писма, тениската дойде, като отворих плика се изцъклих, онемях - ОГРОМНА е. Шок и ужас - подарък щеше да е. Гръдната му /по негови думи  Laughing/ е 109, няма шкембенце. Дано стане със стесняване, иначе ще я носи като "порасне"  Mr. Green

# 921
  • на пистата
аааа ще умра от яд,дебнех едно палтенце и хоп появи се поръчах го а сега виждам,че ми е отказано #Cussing outписах на сабине дали може да заменя с друго и сега ще видим какво ще стане.

# 922
Като заговорихме за 36900 някой беше ли получил подаръка, какво представлява. Не си спомням, струва ми се, че ставаше въпрос, ама дали беше за него  newsm78

# 923
  • Варна
Да, пропуснах да кажа че са страхотни.Мъж ми е висок 180 и е 72 кг и не му стават.

Е, то си зависи явно от структурата на тялото!  Peace Моят също е около 1,80 и е 73 кг, но пък са му добре.

Моят е 183 и 82 кг. и му става. Peace Наистина е до структура.

Като заговорихме за 36900 някой беше ли получил подаръка, какво представлява. Не си спомням, струва ми се, че ставаше въпрос, ама дали беше за него  newsm78

Подаръкът са оранжевите прибори със салфетките в цикламено/оранжево.

# 924
Като заговорихме за 36900 някой беше ли получил подаръка, какво представлява. Не си спомням, струва ми се, че ставаше въпрос, ама дали беше за него  newsm78

Аз получих само прибори с оранжеви дръжки  newsm78

# 925
Поръчах тази тениска на адидас за брат ми,номер 104-111: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-a-manches-courtes-david-be … e&pagesize=12

Моля те измери колко е широка тениската да се ориентирам
че аз все не поръчвам нищо за нашия татко, че той с неговата коремна обиколкааааа  Joy

Случайно попаднах на дънките на щерката, които бяха по 2Е ...сега не са много по-скъпи
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-transformable.aspx?product … e&pagesize=16
отговарят си на височината

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 22:40 от BgViki

# 926

В такъв случай препоръчвам 45381 вместо 36900. По-добре безплатна доставка, отколкото такъв подарък

# 927
I az za nashia tati pitah za teniskata na Adida. Daje si ia zapluih na lichi parva Joy

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 21:56 от Небесна

# 928

В такъв случай препоръчвам 45381 вместо 36900. По-добре безплатна доставка, отколкото такъв подарък

36900 дава и -25 евро   Peace

# 929
kras8204 поръчвай смело.Аз така имах една оферта януари -15 евро и доста работи си взех за 0.00,всичко дойде пише че са подаръци Peace

Общи условия

Активация на акаунт