LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 343
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 050
Искам да попитам имали някоя мама от Пловдив към пощенски клон 4017. Чакам поръчка от 06.02. за пощата. Имах за митница и си ги получих. Като отида до пощенския клон ме гледат като извънземно. Казват ми че колети от чужбина се получават само от митницата. Аз обяснявам че колета е под 2кг. и трябва да го полу4а по пощата - "Тук такива неща не пристигат. Тук изплащаме само пенсии. Ще отидеш да питаш в централна поща" .

4017 до Империала ли беше?

Ако е той няма как да ги получиш от там. Ще ти ги пратя от 4006.

# 1 051
  • София
Nadia79  ,какви са маратонките?Доволен ли е мъжа ти?
А другите LEVI'S в бяло:
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-levi-s;.aspx?productid=324 … e&pagesize=16
много ми харесват, по-хубави са от на снимката

Nadia79, би ли споделила Levis-a как е като номер +1 или са на нашите номера, и аз съм ги харесала за съпружието Hug

# 1 052
Нямам ограничения по картата. Плащала съм и по-големи суми. Обадих се в банката. Има минало плащане и опит за анулиране от страна на Ла Редут. Парите обаче са се опитали да се върнат по картата и не са успели. Сега стоят блокирани. От банката ми обясниха, че до един месец може да стоят така, като през това време търговецът може да ги откаже, може и да си ги изтегли. Ако не си ги изтегли, ще ми ги върнат по картата. Засега не смятам да поръчвам отново същите неща, ще изчакам два-три дни или да махне надписа от Суиви, че ще ми се появят артикулите, или Сабине и компания да ми пишат.
Е, това досега не ми се беше случвало. Предполагам, че е заради ваучера. Нали пишеше, че поръчката трябва да се обработи ръчно - може би ще проверяват номера на ваучера. Ще видим...

аз поръчвах тогава с персонален код и съшо си помислих, че е заради кода - проверяват дали имам право да го ползвам, но се оказа, че не могат да си дръпнат/блокират парите в банката, въпреки че имаше наличност.

# 1 053
  • София
Алекс, аз правих поръчка с два ваучъра и доплащане от карта, но нямах този проблем. Нещо друго е! Дори кореспнденцията ни със Сабине се размина във времето и когато тя е прочела моето запитванне за ваучър, аз вече го бях използвала. Тя моментално (беше използван 10 часа преди отговора) писа, че ваучърът вече е използван и цитира датата.
Т.е. имат доста добра информация.

# 1 054
Тъкмо се прибирам от пощата с надеждата, че най-после си получих ваучера за 4 евро...
Гледам - каталог...
Ровя, кьоря се - няма ваучер?
Кога и как ще го получа ? Sad

# 1 055
  • София
Тъкмо се прибирам от пощата с надеждата, че най-после си получих ваучера за 4 евро...
Гледам - каталог...

Пиши им на мейла от 1ва страница.

# 1 056
  • pomorie
момичета само да споделя че преди два дни получих поръчка която направих на стойнаст 5 евро пристигна си без проблеми

# 1 057
момичета само да споделя че преди два дни получих поръчка която направих на стойнаст 5 евро пристигна си без проблеми

А дръпнаха ли ти пари от картата? Какво пишеше на начина на плащане?

# 1 058
Момичета, може ли малко помощ?! Току що са ми взели един пакет от митница и не са го отваряли на място, защото не е бил преопакован. Обаче после като го отворили и се оказало, че едно от нещата липсва, дали мога да направя нещо в този случай???
Благодаря  Ви newsm78

Изпращаш писмо, в което пишеш какво точно ти липсва и те ти го изпращат.   http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&category=1&subCategory=1

OK Mersi  Ще пробвам.

А относно ваучерите, аз писах вече две писма за един, пък още нямам отговор.

# 1 059
Снощи пуснах порьчка. След колко време ви отхвьрлят порьчките заради кодовете?

# 1 060

5 евро крайната сума или преди пощенските разходи Simple Smile

# 1 061
Гледам - каталог...

Пиши им на мейла от 1ва страница.

Колко пъти вече?
Аз им писах 4 пъти, 450 им писа от мое име ...
Аман ти и 4-те евро ...  #Cussing out

# 1 062

А към коя банка си? Някой към Райфайзен дали е получавал поръчка под 10Е?

# 1 063

И аз да кажа.Поръчвала съм си 2 пъти под 10 евро и са ми ги пращали без проблем а плащането  е A LA LIVRAISON

# 1 064
  • Варна
Аз също съм получавала , дори 2 поръчки под 10 Е. Ползвах две различни карти- едната е на ДСК, а другата на Първа инвестиционна банка.

Общи условия

Активация на акаунт