LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 303
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 035
Кажи по-подробно за туниката-цвят,материя,ако може и снимки.

Туниката е бледо жълта, много нежна и леко прозрачна. По-късно ще я снимам и ще кача снимки. Много е лека и приятна на допир, определено ми харесва!  Laughing

# 1 036
# 1 037
  • Попово
и аз имам каталог, а не съм поръчвала специално такъв Naughty
 spam2 искам да благодаря официално на 450 за коректността  Hug

# 1 038
# 1 039

Според мен чехлите на Пума не стават за по-пълен крак, иначе моите са 39 аз нося 38,5 и са ми точно.

Момичета, може ли малко помощ?! Току що са ми взели един пакет от митница и не са го отваряли на място, защото не е бил преопакован. Обаче после като го отворили и се оказало, че едно от нещата липсва, дали мога да направя нещо в този случай???
Благодаря  Ви newsm78

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 12:11 от artexa

# 1 040
Имам проблем със сайта  Sad Не ми се отварят продуктите, т.е. когато кликна в/у снимката на обувките, започва едно бавно зареждане и накрая ми дава, че не може да се зареди. Пробвах и с двата браузъра-експлорера и firefox. Как да видя подробностите и да си го поръчам като не ми се отваря?  Cry

# 1 041
Да ви кажа снощи какво ми се случи.
Пускам поръчка за повече от 200 евро. Пратили ми ваучер и реших, да го ползвам, като доплатя остатъка с картата. Въведох номера на ваучера, след това номера на картата. Прие ваучера, прие картата, стигнах до последна стъпка, потвърдих плащането. И отгоре се появи надпис - Вашата поръчка ще бъде обработена ръчно.  Нещата ги няма в Суиви, но там стои надпис - вашата поръчка от 14.03 ще се появи съвсем скоро тук. До тук добре. Обаче... получавам смс от банката, че с моята карта е направено плащане за 200 евро към Ла Редут. И след 10 секунди - с вашата карта е направено анулиране от Ла Редут за 200 евро. Още нищо не виждам в електронното банкиране - нито плащането, нито анулирането.
На някой да му се е случвало нещо подобно?

# 1 042
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Чааак днес си получих поръчка от 05.02. ooooh!
Доволна съм от дрешките Peace, само моите обущета/тази балеринките с ластиците отгоре/ сами големички Cry, а аз тоооолкова ги исках.Заради тях поръчах и разните там други неща Mr. Green Ако на някой пък са му малки неговите, можем да направим замяна.Моите са 38 номер, кафяви.
Подаръка също не е цял.Поръчах от този който беше кърпи, прибори и чинии.......но чиниите ги няма Sad
В този ред на мисли, някой ако не си ги иска моля да ми ги даде - ще си платя Peace Embarassed
Иначе ето и покупките:
Хубаво трико и добре ушити, да се не надяваш Simple Smile
Потничета   
Средно дебело, отиващо към тъничко, но мисля, че за прохладните летни вечери е идеално.Харесват ми.
Блузи
Страхотно трико!Плътно и стегнато - всъщност, тази ми най-харесва от всичко Peace
Блуза
Хубави са.Тип Lacoste Peace
Блузи за съпруга

За мен тази пола   - вече коментирана Peace

Е, това е отчета Grinning
Хубав ден на всички........и не ме забравяйте, я за чиниите, я за обущетата Laughing Благодаря!

# 1 043
  • София
Алекс, дали нямаш ограничение по карта за 200 Е на ден. Малко вероятно е да са само 200, но картите имат опции за максимални дневни и седмични суми. По приннцип 400 лева е максималната сума на бакомат. Провери в банката да не са ограничили и сумата за плащане през нет-а. Това е първото което ми идва на ум.

# 1 044
Момичета, може ли малко помощ?! Току що са ми взели един пакет от митница и не са го отваряли на място, защото не е бил преопакован. Обаче после като го отворили и се оказало, че едно от нещата липсва, дали мога да направя нещо в този случай???
Благодаря  Ви newsm78

Изпращаш писмо, в което пишеш какво точно ти липсва и те ти го изпращат.   http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

# 1 045
Пускам поръчка за повече от 200 евро. Пратили ми ваучер и реших, да го ползвам, като доплатя остатъка с картата. Въведох номера на ваучера, след това номера на картата. Прие ваучера, прие картата, стигнах до последна стъпка, потвърдих плащането. И отгоре се появи надпис - Вашата поръчка ще бъде обработена ръчно.  Нещата ги няма в Суиви, но там стои надпис - вашата поръчка от 14.03 ще се появи съвсем скоро тук. До тук добре. Обаче... получавам смс от банката, че с моята карта е направено плащане за 200 евро към Ла Редут. И след 10 секунди - с вашата карта е направено анулиране от Ла Редут за 200 евро. Още нищо не виждам в електронното банкиране - нито плащането, нито анулирането.
При мен така се получи като поръчвах от ягодка,получих два смс,втория беше за анулиране на плащането.Обадих се  в банката да попитам дали са дръпнати парите,да знам дали да правя втори път поръчката,да не се дублира.Оказа се ,че не ми е приета поръчката и я направих наново.Пробвай пак Peace.

# 1 046
Драмата продължава и с една рокля. На етикета пише Champagne и поръчката е този цвят а роклята е черна. Незная, дали ще иска да я връща или какво въобще ще правиме. smile3511
Ето роклята:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=32 … e&pagesize=16

Аз вече за втори пъти получавам мокасини в друг цвят.

# 1 047
  • гр.Пловдив
Искам да попитам имали някоя мама от Пловдив към пощенски клон 4017. Чакам поръчка от 06.02. за пощата. Имах за митница и си ги получих. Като отида до пощенския клон ме гледат като извънземно. Казват ми че колети от чужбина се получават само от митницата. Аз обяснявам че колета е под 2кг. и трябва да го полу4а по пощата - "Тук такива неща не пристигат. Тук изплащаме само пенсии. Ще отидеш да питаш в централна поща" .

# 1 048

Алекс, аз имах такъв проблем, но до надписа в суивито. Стоя доста време така. Писах си с французите и те ми отговориха, че са имали проблем с банката. Ако искам да им кажа номера на карта си (нещо от сорта беше посланието) и ръчно ще ми обработят поръчката или да поръчам наново. Спомням си, че поръчвах една нощ около 2 часа и тогава и други мами изпищяха, че имат проблем. Аз се бях притеснила, защото на 2 оъти пробвах и се опасявах, че съм поръчала 2 пъти. След кореспонденцията ми с французите и след като не изпратих данни от картата, надписът изчезна и нещата ги няма в суивито.

# 1 049
Нямам ограничения по картата. Плащала съм и по-големи суми. Обадих се в банката. Има минало плащане и опит за анулиране от страна на Ла Редут. Парите обаче са се опитали да се върнат по картата и не са успели. Сега стоят блокирани. От банката ми обясниха, че до един месец може да стоят така, като през това време търговецът може да ги откаже, може и да си ги изтегли. Ако не си ги изтегли, ще ми ги върнат по картата. Засега не смятам да поръчвам отново същите неща, ще изчакам два-три дни или да махне надписа от Суиви, че ще ми се появят артикулите, или Сабине и компания да ми пишат.
Е, това досега не ми се беше случвало. Предполагам, че е заради ваучера. Нали пишеше, че поръчката трябва да се обработи ръчно - може би ще проверяват номера на ваучера. Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт